Doğu Akdeniz Doğa Koleji, 2023-2024 eğitim öğretim yılına yüksek enerji, kendine güvenen ve alanında en iyilerden oluşan eğitim kadrosuyla giriş yaparak büyük hedefler belirledi. Doğa Kolej'i, öğrencilerini IGCSE ve A level sonuçlarıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında önde gelen okullara başarıyla yerleştirerek bu başarıyla gurur duyuyor.

IMG-20230919-WA0026

Kolej yönetimi, kolej olmanın getirdiği sorumlulukları ve beklentileri eksiksiz yerine getirme kararlılığıyla hareket ediyor.

Her yıl kendi kalitelerini daha da yukarıya taşımanın peşinde olan ekip, bu yıl da önceki başarılarını geride bırakarak en iyi sonuçlara ulaşmak için çaba harcamaya devam ediyor.

IMG-20230919-WA0023

Doğa Koleji'nin temsilcileri, bu maratonda, öğrencilerin sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir yıl geçirmesi için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Eğitimde kaliteyi artırmak, öğrencilerin potansiyellerini en üst düzeye çıkarmak ve topluma değerli bireyler kazandırmak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade etti.

IMG-20230919-WA0024

Aynı zamanda, Doğu Akdeniz Doğa Koleji, 6. sınıf öğrencilerinin okula adaptasyonlarını kolaylaştırmak için, 6. sınıf öğrencileri ve velileri için "Oryantasyon Toplantısı" düzenledi.

IMG-20230919-WA0018

Okul Müdürü Beran Tanseloğlu ve Akademik İşleyişten Sorumlu Müdür Muavini Ürün San, okul kuralları ve akademik program hakkında detaylı bilgilendirme sunarken; Ortaokul Müdür Yardımcısı Gizem Koruk, okul aktiviteleri ile ilgili bilgi verdi.

Rehberlik öğretmenleri Merve Almolla ve Elif Bengü Kılbaş ise, sosyal gelişim, okul uyumu ve akademik başarı için velilere ve öğrencilere düşen görevlerin denge dağılımı konusunda önemli bilgiler paylaştı.IMG-20230919-WA0016

Toplantıda, öğrencilerin akademik başarılarını artırmak ve okulda uyum içinde olmalarını sağlamak adına velilerin katkısının büyük önem taşıdığı vurgulandı.

Kolej yönetimi, velilerin aktif katılımının, öğrencilerin eğitim sürecindeki başarısını artırmada kilit bir faktör olduğuna inanıyor ve işbirliği içinde hareket etmenin önemini vurguluyor.

Öğrencilerin sosyal gelişimlerini desteklemek ve akademik başarılarını artırmak için etkinlikler, rehberlik ve veli-öğrenci işbirliği gibi konuların ele alındığı toplantı, hem velilerin hem de öğrencilerin sorularına cevap bulabileceği interaktif bir platform sağladı.

IMG-20230919-WA0020

Doğa Kolej'i, geleceğin liderlerini yetiştirmek ve eğitimde sürdürülebilir başarıya ulaşmak için gerekli adımları atmaya kararlı bir şekilde ilerliyor.

2023-2024 eğitim öğretim yılında, tüm paydaşların katkılarıyla daha da büyüyerek, öğrencilerine en iyi eğitimi sunma hedefini sürdürüyor.