https://youtu.be/dI2QnTJJ_RY




Yaratıcı dünyanın kapılarını aralayan tarzları renkleri ile şimdiden tutkuya dönüşen XIMI VOGUE, UMAY Grup bünyesinde dün Gazimağusa’da açılışını gerçekleştirdi.









Kore dünyasını,kore makyajını,kore rahatlığını Xımı ürünleri ile artık Mağusa’da renkli bir çok ürünler ile buluşturarak günlük hayatınızın her anında ve ofis alanınızda hayatınızı ve işlerinizi kolaylaştıracak ürünler sunuyor.









Hüseyin UMAY açılış konuşmasında, “Perakende sektörüne girdiklerini, Türkiye’nin en büyük makalarından olan Collezione makasını adaya getirdik üç tane mağazamız var. 8 ay önce Kore markası olan XIMI VOGUE markasıyla anlaştık ve dünyada 52 ülkede 200 mağazası olan bir firma, Güney Kore kozmetik ürünlerinde dünyanın en iyisidir. Markayı KKTC’ye getirme aşamasında dövizin yüksek olmasıyla birlikte fiyatlarımız çok uygun Xımı ürünleri kozmetikten, ev eşyalarına, takı, oyuncak gibi çocukların ve gençlerin ilgisini çeken ve XIMI VOGUE’un en dikkat çeken özelliği tasarım ürünleri olmasıdır. Yeni yıl öncesi halkımıza çok büyük bir hizmet oldu. Çok kaliteli ürünleri çok uygun fiyatlara bulacakları bir mağaza açtık. 5 tane daha mağaza açacaklarını söyleyen Umay, bunlardan 1 tane daha Mağusa’ya, 2 tane Lefkoşa’ya, 2 tane Girne’ye mağaza açılacak. Güney kesimde de Larnaka’da mağaza açmayı düşünüyoruz. Şu an için mağazamız çok büyük bir ilgi gördü” ifadelerini kullandı.









Adres: Novel Centre, Salamis Yolu, MAĞUSA