Bakü Devlet Üniversitesi öğrencisinin Azerbaycan bayrağına saygısızlık ettiği bir video sosyal ağlarda yayınlandı. BSU Halkla İlişkiler ve Bilgilendirme Bölümü konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Öğrencinin üniversiteden uzaklaştırıldığı belirtildi: “BSU Mekanik ve Matematik Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Mahammadov Parviz Alipanah oğlu, dersler sırasında Üniversite'nin iç kurallarını defalarca ihlal etti. Öğrenci ve ailesi bu konuda bilgilendirildi ve Üniversitenin iç disiplin kurallarına uymasının önemi anlatıldı.
Ancak Parviz Mahammadov, 23.11.2020 öğretim sürecinde Üniversitemizin iç kurallarını bir kez daha ihlal etmiş, Başkomutanımızın önderliğinde görkemli Ordumuzun gururla salladığı şehitlerimizin kanıyla lekelenmiş Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Bayrağına hakaret etmiştir. eylemler yaptı. Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Bayrağının Kullanım Esasları Hakkında Kanunun 11. Maddesine göre, "Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Bayrağının bu Yasaya aykırı olarak kullanılması ve ayrıca Azerbaycan Cumhuriyeti Devlet Bayrağına hakaret eylemlerinin cezalandırılacağını" not ediyoruz. Azerbaycan Cumhuriyeti sembollerine yapılan herhangi bir hakaret kabul edilemez ve sorumluluk doğurur.
 Bu nedenle, öğrenci Parviz Mahammadov 23 Kasım 2020'de üniversiteden atıldı. O ve ailesi (babası) Bakü Devlet Üniversitesi'ne çağrıldı ve eylemleri hakkında bilgilendirildi. Ayrıca Parviz Mahammadov'un babası Alipanah Mahammadov, Birinci veya İkinci Karabağ Savaşı'na katılmadığını söyledi.