Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ile birlikte dün akşam, Güneşköy Geleneksel Nar Festivali’nin açılışına katıldı. 

 Cumhurbaşkanlığından verilen bilgiye göre, festivalde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Tatar, 4. Nar Festivali çerçevesinde Güneşköy’de bulunmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, emeği geçen herkesi tebrik etti. 

Cumhurbaşkanı Tatar, birlikte mücadele ederek birlik için devleti yüceltmenin önemine değinerek, “Her türlü yaşamsal faaliyetlerimiz, geçmişimiz ve bundan sonraki süreçte hedeflerimizle azim ve kararlılık içinde çalışmaları yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Büyük emek ve özveri ile çalışmalarını sürdüren üreticileri kutlayan Tatar, Anavatan Türkiye’den gelen Anadolu suyunun ülkeye gelmesinin ziraat, hayvancılık ve çiftçilik faaliyetlerine büyük katkı yapmakta olduğuna değindi. 

Üretimin gelişmesi için kaynakları daha verimli kullanmanın yöntemlerinin değerlendirilmekte olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Tatar, geleceğe hazırlık yaparken dünyada yaşanan iklim gibi çeşitli sorunları bilimsel çalışmalar ışığında ele alarak ve daha verimli şekilde değerlendirerek ekonomik bakımdan daha güçlü bir geleceğe hazırlanmak ve süreçleri iyi yönetmek gerektiğini söyledi. 

Stantlarda geleneksel ürünleri sergileyen üreticileri ve esnafı bir kez daha kutlayan Cumhurbaşkanı Tatar, tüm halka sağlık ve esenlik diledi. 

tatar-nar-festivali--5-1tatar-nar-festivali--4-1