Bakan Gardiyanoğlu  Onur Borman’ın birçok kademede topluma önemli  hizmetler verdiğini belirterek ,  Borman’ın Çalışma Bakanlığı  yapmış iki kadından biri olarak değerli katkılar sunduğunu anlattı.
Gardiyanoğlu, kadınların çalışma hayatında ve karar alma mekanizmalarında daha fazla söz sahibi olmalarınının önemine işaret ederek , Çalışma ve  Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na  bağlı çalışanların büyük bölümünün kadın personelden oluştuğuna dikkat çekti.Whatsapp Görsel 2024 03 07 Saat 12.05.07 6Ffe52B0
Onur Borman da konuşmasında , kadına bakış açısı ve değer yargıları anlamında Bakan Gardiyanoğlu’nun ziyaretinden duyduğu  memnuniyeti  dile getirdi.
 Gardiyanoğlu’nun çalışmalarını   yakından takip ederek  takdir ettiğini belirten Borman , çalışma hayatında  kararlı olmanın dürüstlük kadar  önemli olduğunu vurguladı. 
Kadın erkek eşitliği temelinde ilerlenebilmesi için zihniyetin geliştirilmesine ihtiyaç  duyulduğunu  dile getiren Borman,   bunu  kadın ve erkeğin birlikte  başarabileceğini  kaydetti.Whatsapp Görsel 2024 03 07 Saat 12.05.07 2D896776