Gazimağusa Belediye’sinden bir heyet Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 8. Kale İçi (Old Town) Festivali'ne katıldı.

Gazimağusa Belediye Meclisi üyeleri Erhun Şahali ve Turgut Yenağralı ile beraberlerindeki heyette yer alan Peyzaj Mimarılığı ve Kentsel Tasarım Uzmanları Defne Feridun Kara ile Simge Bozkırlı Kağan Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından 26-29 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 8.Kale İçi (Old Town) Festivali'ne katıldı.

Antalya Kale İçi Festivali (1)

Gazimağusa Belediyesinden verilen bilgiye göre, 26 ülkeden 40 kale kentinin katıldığı festivalde Lefkoşa Türk Belediyesi ve Girne Belediyesi’nden heyetler de yer aldı.

Festivalde, "Yaşayan Antik Şehirlerde Yönetimsel Zorluklar ve Katılımcı Demokrasi Uygulamaları"nı konu alan Old Town Forum’u düzenlendi.

Gazimağusa Belediyesi heyeti, festivalin ev sahibi Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni de ziyaret Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıldönümü’ne denk gelen festival coşku dolu başka pek çok başarılı etkinlikle tamamlandı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıldönümü’ne denk gelen festival coşku dolu başka pek çok başarılı etkinlikle tamamlandı.