(18.11.2023…..MHA…..) DÜN AKŞAM REMAX 2 COLLECTION VE RAMAT OFİSLERİ İSKELE’DE AÇILDI.

Başarılarını Avrupa ve Türkiye’de birçok dalda ödüller alarak kanıtlayan Remax Plus Kasım 2022’de gücüne güç katarak Ankara’dan sonra Kuzey Kıbrıs İskele’de Remax Plus 2 ve Remax Collection ofisleri ile faaliyet göstermeye başlamıştır.

2-115

Ahmet Arabacıoğlu, Salih Tansal Kandemir, Güner Başaran ve Hakan Sezerli ortaklığında kurulan Ramat Development Firması’nın satış ofisini de bünyesine katmıştır.

7-73

Ayrıca Kıbrıs’ın en büyük inşaat firmaları ile iş ortaklığı yapmaktadır.

3-96

Ramat Development 2018’den bu yana çeşitli ülkelerde edindiği tecrübeleri, bilgi ve birikimlerini özel projelerini kullanarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yatırım projeleri inşa etmektedir.

1-98

Açılışa katılan Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu konuşma gerçekleştirdi.

4-85

Ataoğlu ‘‘Remax ailesinin, Türkiye’deki başarılı yatırımlarının ardından KKTC’deki yatırımlarını takdirle izliyoruz. Sadece İskele bölgesine değil KKTC’nin farklı bölgelerine yapmayı düşündükleri yatırımlar için de Remax ailesini kutluyorum’’ dedi.

5-94

Ataoğlu’nun konuşmasının ardından REMAX Türkiye şirketinde Operasyon, Franchise Geliştirme ve İnsan Kaynakları Direktörü Funda Karakaş konuşma gerçekleştirdi.

Karakaş ‘‘Çok özel ve güzel bir gün hepimiz için. Remax Plus ofisimiz Kıbrıs’ta da imzasını atmaya geldi. Git gide büyüyoruz, büyürken de verimli büyümek istiyoruz. Bunun da en iyi öncülerinden biri Remax Plus ofisi oldu’’ dedi.

6-78

Karakaş’ın konuşmasının ardından REMAX PLUS Broker’ı Bülent Üstündağ konuşma gerçekleştirdi.

Üstündağ ‘‘Kıbrıs’ta Remax Plus olarak şirketimizin kuruluşunun birinci yılındayız. Burada bu yatırımları yaparak Kıbrıs’ın bir parçası olduğumuz için bize burayı kazandıran ve desteklerini esirgemeyen herkese inanılmaz teşekkür ediyorum. İyiki varsınız’’ dedi. (MHA