Sıcak günlerde insan öyle bir hal alır ki, çiğnemek bile içinden gelmez! İşte bu durumda smoothie'ler iyi bir fikir olabilir. İşte öğün yerine geçen birbirinden ferah 4 smoothie...

Yaz Esintili Smoothie

Hurmadan gelen enerji, yulaftan gelen iyi karbonhidrat, C, A, K vitaminleriyle dolu; fosfor, demir ve kalsiyum bakımından zengin yaz meyvesi kiraz! Bu zengin karışımı sabah kahvaltısı yerine içmeye ne dersiniz?

Antioksidan Etkili Smoothie

Bu smoothie ile bir yandan karnınızı doyurup bir yandan da yağlarınızı yakacaksınız, eve biliyoruz bu harika bir haber! :) Fenolik bileşenler içeren, yüksel kolestrol, enfeksiyon ve diyabet düşmanı olan şeftali ve antioksidan etkili yeşil çay ile ara öğünlerinize lezzet katın.

Enerji Deposu Smoothie

Kan şekerinin dengelenmesine yardımcı olan yulafı egzersiz öncesinde tüketirseniz, egzersiz boyunca kendinizi dinç ve enerji dolu hissedersiniz. Karpuzdan aldığınız meyve şekeri de fazladan hareket yapmanıza yardımcı olacaktır. Yüksek protein ve kalori içeriği ile ihtiyacınız olan enerji burada saklı.

Kas Toparlayıcı Smoothie

Yumurta beyazı ve çiğ badem, kaslarınızın yapılanması için gereken proteini sağlayacak. Spor sonrası smoothie şart oldu! Tarçınla beraber rahatlama etkisi sağlayan smoothie'yi ana öğün olarak da tüketebilirsiniz!