KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Koç, güzel bir yaşam oluşturmak için parçaları seçip bir araya getirmesi gereken kişinin siz olduğunu unutuyor olabilirsiniz. Karşılaştığınız her şey bir masalın bir parçası olmak için burada değil, bazen bir şeyler iyileşmenize yardımcı olmak için hayatınıza girer. Sizi yatıştıran, demirleyen ve yoğun bir günden sonra eve dönmek gibi hissettiren şeyleri seçerek şimdi hayatınızı hizaya sokun ve gitmesi gerektiğini hissettiğiniz o parçaların zarif bir şekilde gitmesine izin verin. Artık dün olduğunuz kişi değilsiniz ve artık o versiyonunuzun hatalarını sürdürmek zorunda değilsiniz. Biraz ara verip kendinizi yeniden tanımak iyi olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Basitçe çözülebilecek problemlere karşısında kaybetmeyecek kadar çok çalıştınız. Bu yüzden ilk önce, geçmişte üstesinden geldiğiniz şeyleri hatırlayarak kendinizi tebrik edin. Daha sonra, önünüzdeki renkli yaşam için hazırlanın. Siyah beyaz günleriniz geride kaldı ve önünüzde uzanan mecazi merdiveni başarıyla tırmandınız. Şimdi yeni temeller atmanın ve hayatınızın daha büyük resmini denetlemenin zamanı geldi. Dışarı çıkın, yalnızca içinizden geleni yapın ve tam olarak kim olduğunuzu görün. Gökyüzüne bakın, sırf diğer herkesin kafasının toprağa gömülü olması sizin de öyle yapmanız gerektiği anlamına gelmez.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün "Evet!" deme gününüz. Şanslı bir noktadasınız ve bunu biliyorsunuz. Ölçülü varoluş tarzı yeter, sadece tam olarak nereye gittiğinizi bildiğiniz sürece hareket etmekten vazgeçin. Yola koyulun ve hayatın sizi şaşırtmasına izin verin. Gözlerinizi kapatın ve zihninizin bilinmeyene doğru gezinmesine izin verin: ne görüyorsunuz, ne hissediyorsunuz ve hayatınızı daha dolu ve daha mutlu hissettiren nedir? Şimdi damarlarınızda fışkıran bu duyguların küçük parçacıklarına nasıl sahip olduğunuzu fark edin. Olmanız gereken yere ulaşmak için sezgilerine güvenmeniz yeterli. Başkalarının sizin hakkınızdaki algısının hayattaki işleyişinizi etkilemesine izin vermeyin.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Konfor alanınızdan çıktınız, hayatınızda bir savaşçı gibi göründünüz, kendi sınırlarınızı zorladınız ve işte buradasınız. Amacınızı yaşıyor ve her şekilde gerçekleştiriyorsunuz. Maddi, duygusal ve zihinsel tatmin sizin için burada ve sonunda görüldüğünüzü, tanındığınızı hissediyorsunuz. Şimdiden parlak bir geleceğin temellerini atıyor musunuz yoksa oyalanıyor musunuz? Öngördüğünüz şey ile sizin için ortaya çıkan şey arasında çelişki hissediyorsanız şu anda sizi daha iyi hissettiren şeyi yapın, hangi yoldan giderseniz gidin sonunda olmak istediğiniz yerde olacaksınız.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayattan iki farklı şey istemek o kadar da kötü bir şey olmayabilir ve aslında olayları nasıl ele aldığınıza bağlı olarak, mükemmel bir uyum içinde ya karışabilirler ya da birbirlerini dengeleyebilirler. Tamamen rahatlamış hissetmek için bugün biraz taze havanın, biraz taze esintinin ve duşta fazladan zamanın tadını çıkarmak için bir dakikanızı ayırın. Etrafınızda bir kaktüs olması, ona el atmanız gerektiği anlamına gelmez. Çölün içindeki kuyuyu bulmayı ve kutsal zamanınızı yalnız geçirmeyi de tercih edebilirsiniz. Kaktüs bile zamanı geldiğinde çiçek açabilir, o halde ümitsiz hissettiren nedir?

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sonsuzluk aynasında sıkışıp kalmış gibi hissediyorsanız biraz durun. Yaşam kaynağınızı bulmak için gerekirse bir şeylerden vazgeçebilirsiniz. Kuru kalabalığın çıkardığı gürültüyü kesecek ve kendi hayatınızda adım atacak cesarete sahip olun. Seçimlerinizin geleceğin korkularından veya geçmişinizin hatalarından ziyade neşe ve tutkudan kaynaklanmasına izin verin. Farklı bir yol yaratmaktan başka yapabileceğiniz bir şey olmadığını anladığınızda, geçmişe gitmek, işlerin daha olumlu yönlere gitmesi için gerekli adımları atmanızı engeller. Kendinize daha iyi bir yaşam borçlu olduğunuzu unutmayın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sevgili Terazi, hayat biraz ciddileşiyor olabilir ve bunu bir oldukça zıt bir durum olarak düşünüyor olabilirsiniz. Geçmişe karşı şimdiki zaman, iyiye karşı kötü, doğruya karşı yanlış bulmak isteseniz de hayat her zaman bu kadar açık olmayabilir. Her zaman bir orta yol vardır ve siz her şeyde bu rahat noktayı bulmakta ustasınız. O halde bugün bu yeteneğinizi kendiniz için de kullanabilir misiniz? Akışta kalmak ve şimdide sağlam bir şekilde kök salmak için bugün sizi çevreleyen şeyde spektrumun daha ışıltılı ucuna bakmayı deneyin. Size bir limon sunuluyor, ne yapacağınız tamamen size kalmış.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ya bir mola verin ya da zaten bir mola verdiyseniz, yolunuza tamamen güvenerek geri dönün. Temel bilgilere geri dönün, daha fazlasını yapın. Sizi mutlu hissettiriyorsa, büyük jestlerle değilse de küçük şeylerle kendinize olabildiğince nazik davranarak saplandığınız bataklıktan çıkmaya çalışın. Kalbinizden sızan bu duygu yönünüzü bulmanızı sağlayabilir. Dışarı çıkın ve bu konuda bir şeyler yapın. İşler şimdiye dek biraz zor ilerlemiş olabilirler ancak bundan sonrası bu şekilde gitmek zorunda değil. Her kırmızı halı güzel bir yere götürmez ve her sıra dışı yol çıkmaz sokak değildir. Bunu hatırlayın ve umudunuzu taze tutun.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Son zamanlarda gerçekten ödüllendirici hissettiren bir şeye evet demiş olabilirsiniz ama aynı zamanda her şeyin neticede sıradana döndüğünü hissettirmiş olabilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan gizli bir endişenin etkisinde olabilirsiniz, hatta hayatınızdan yavaş yavaş çıkmaya başlayan bir şeyin peşinden gitmeye çalışıyor olma ihtimaliniz de var. Yine de bugünün size istediğiniz hayatın tadına varmak, önünüzdeki yol için önceliklerinizi ve vizyonlarınızı sıfırlama fırsatı verdiğine güvenin. Anın sahteliğinin, değerinizi sorgulamanıza neden olmasına izin vermeyin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yalnız değilsiniz. Doğru kişilerle karşılaştığınızda, görülecek, duyulacak ve anlaşılacaksınız. Şimdi bu içgüdüsel duyguya güvenin ve kendi yaratacağınız bu ailenizi hemen aramaya karar verin. Bunu tek başına yapmak, her savaşta yalnız savaşmak zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken, ihtiyacınız olan şeyi istemek ve evrenin onu yolunuza getirmesine izin vermek. Erkenden fazla pes etmek şu anda daha kolay hissettirebilir ancak yarının daha kolay olacağını bilerek devam etmelisiniz. Zaten elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz, bu yüzden kendinizi suçlamayı bırakın. Yeterlisiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sizden daha büyük bir güç tarafından korunuyorsunuz, bu yüzden insanları veya bir şeyleri kaybetme korkusuyla bir şey yapmamaya çalışın. Endişeleriniz hakkında fazla düşünmek yerine, o saplantılı süper gücü yaratmaya yönlendirin. Şimdi hayatınızın dizginlerini elinize alın ve heyecanla ileriye doğru gidin. Bazı riskli adımlar atabilirsiniz ve bunun karşılığında yeteri kadar ödüllendirileceğinizden emin olmalısınız. Sezginiz sahip olduğunuz en güçlü silah olabilir, bu yüzden ondan en iyi şekilde yararlanın. Kalbinizin sizi yönlendirdiği yolda ilerlediğiniz sürece yanlış bir yere varamazsınız.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Hayatın içinde süzülmek ile kaderin getirdiği her şeye teslim olmak arasında fark vardır. İkincisi sizi güçsüz hissettirirken, ilki sizi gözeten sizden büyük güçlerin olduğunu ve nihayetinde yenilmez olduğunuzu hatırlamanıza yardımcı olur. Sınırlarınızı belirleyin ve evrenden size yardım etmelerini isteyin. Sadece başkalarına yardım etme misyonunuz yok, aynı zamanda kendinize karşı çok büyük ve eşit derecede önemli bir sorumluluğunuz var. En büyük bağlılığınız kendinize ve büyümenize yönelik olmalıdır ve kendinizi karışımın bir parçası haline getirmeyi öğrenmek en büyük önceliktir.