KOÇ

Bugün neredeyse tamamen duygularınız tarafından yönlendiriliyorsunuz. Ne yazık ki bu duygular, gerçek arzularınızı gösteren ve ruh halinizin bir ortalaması olan kalıcı duygular olmayabilir. Her şey hızlıca başlayıp hızlıca bitebilir! Duygularınızı dışa vurmak ve onları bastırmamak iyidir ancak yumuşatmak için biraz çaba gösterebilirsiniz. Aksi takdirde sürekli değişen ruh haliniz ve aşırı tepkileriniz sizi bile yorabilir. Bu durum etrafınızdakilerin de gözünden kaçmayacaktır ve bugün çizdiğiniz olumsuz imaj ileride karşınıza çıkabilir.

BOĞA

Bugün insanlarla ilgili problemlerinizi birinci elden onlarla çözmezseniz birçok yanlış anlaşılma ve sorunla karşılaşabilirsiniz. Özellikle bir elçi yoluyla kurduğunuz iletişimler oldukça karmaşık bir hal alabilir. Ciddi konularla ilgilenmiyorsanız bu çok büyük bir problem yaratmayabilir ancak önemli konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmanız akıllıca olacaktır. Birebir ve dürüst bir diyalog birçok şeyi çözebilir. Biraz prova ve küçük jestlerle, ortamı yumuşatmak ve istediğinizi almak mümkün!

İKİZLER

Herkes kadar eğlenmeye hakkınız var ancak bunu biraz abartarak sorumluluklarınızı aksatacak programlar yapmış olabilirsiniz. Boşluğunuz varsa son gaz eğlenin ancak zaman ve enerji sınırlarınızı aşmamaya özen gösteriniz. Bir kere işlerinizi ertelemeye başladığınızda sürekli ortaya çıkan çok daha heyecan verici olasılıklarla dikkatiniz dağılabilir. Sizin dışınızdaki herkesin her zaman eğleniyor ve birçok şeyi çok kolay elde ediyor düşüncesi yanlıştır ve bunu fark etmeniz biraz zaman alabilir. Bu seviyeye ulaşıncaya dek planınızın çok gerisinde kalmamaya dikkat edin.

YENGEÇ

Bugün duygularınızı isteseniz de bastıramayacaksınız. Yoğun hisleriniz, sizi karakterinizi pek iyi yansıtmayan bir şey söylemeye veya yapmaya teşvik edebilir. Kendinizi bir anlığına serbest bırakmaya ihtiyacınız olduğunu fark ederseniz, bunu herhangi kalıcı bir hasardan veya potansiyel olarak dedikoducu insanlardan kaçınabileceğiniz özel bir ortamda yapmaya çalışın. Genel olarak ekstra hassas olduğunuz bu günü sizin duygusal ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek ve güvenebileceğiniz yakınlarınızla geçiriyor olmanız en iyisi.

ASLAN

Hayatta nereye varmak istediğinizle ilgili sorular bugün kafanızı karıştırabilir. Hayallerinizin ve planlarınızın altında yatan asıl motivasyonu sorgulayabilirsiniz. Her şeyi bilmek ve kontrol etmek isteseniz de yaşam, sizin istediğiniz gibi bir mekaniğe sahip değil. Bununla savaşmak yerine uzlaşmayı öğrenmek zorundasınız. Enerjinizi daha değiştirebileceğiniz şeylere yönlendirmeye çalışın. Özellikle maddi konularda bildiğiniz ancak uygulamadığınız bazı şeyler ileride yüzünüzü güldürme potansiyeline sahip. Kötü ihtimaller üzerinden senaryolar kurmak yerine önlemlerinizi alın ve arkanıza yaslanın.

BAŞAK

Bugün birçok açıdan size güzellikler getiriyor ancak zihniniz o kadar yoğun ki fark etmiyorsunuz bile! Bir şeye, geçmişteki bir anıya veya gelecekti bir ihtimale o kadar takılıyorsunuz ki şu an sahip olduklarınızı göremiyorsunuz. Özellikle sizin için emek harcayan insanlar söz konusu olduğunda bu konuda büyük pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Gün içerisinde yaşadığınız önemli bir sorun her şeyin üzerine bir sis gibi çökebilir ancak bunun gününüzü tamamen karartmasına ve sizi karamsarlığa sürüklemesine izin vermemeye çalışın.

TERAZİ

İlham dolusunuz, heyecanlısınız ancak engelleniyorsunuz. Özellikle ailenizden biri tarafından kısıtlanıyor gibi hissedebilirsiniz veya sevgiliniz zaman ve enerjinizin çok büyük bir kısmını talep ediyor olabilir. Son zamanlarda bu kişiyi ihmal ediyorsanız bu normal kabul edilebilir ancak sadece bencillik yaptığını düşünüyorsanız buna karşı çıkmanız gerekecek. Yumuşak tepki vermeye ve kimsenin duygularını incitmeden uygun sınırlar oluşturmaya çalışın. Kendinizi savunmakta haklısınız ancak sevdiğiniz insanlarla aranızın bozulması da sizi ruhsal olarak iyi hissettirmeyecektir.

AKREP

Yolculuk tutkunuz şimdi bastırılamaz bir hal alabilir. İmkânlarınız kısıtlıyla büyük hayalinizi biraz erteleyerek sizi tatmin edecek keşifler yapabilirsiniz, yeter ki şartlara küsüp kendinizi eve kapatmayın. Sorumluluklarınız muhtemelen görmezden gelemeyeceğiniz kadar büyük olacak, bu nedenle herhangi büyük bir macera beklemek zorunda kalabilir. Bugün verimli çalışmanın gelecekte size özgürlük yaratacağını unutmayın. Zaman veya parasal olarak kendinize avantaj sağlayarak hayallerinize adım adım yaklaşıyorsunuz ve hedefe varana kadarki süreçten de keyif almanız mümkün!

YAY

Bugün isteseniz bile çalışamayacaksınız! Eğlenmek adeta sizin göreviniz haline geliyor ve etrafınızdakilerin neşesinin sorumluluğunu da alıyorsunuz. Özellikle evinizde misafir ağırlayabilir veya bir davetin organizasyonunu üstlenebilirsiniz ancak bu eylemleri yalnızca size keyif veriyorsa sürdürmelisiniz. İşleri tek başınıza halletme ve sorunlardan kimseye bahsetmeme konusunda ısrarcı olmayın. Bu parti sizin için de eğlenceli olmalı! Yorulduğu noktada bedeninizi dinlemeye özen gösterin çünkü durdurulamaz bir motivasyonla harekete geçmek üzeresiniz.

OĞLAK

Birisi en istemediğiniz konularda ısrarcı davranıyor olabilir. Dışarıdan bakıldığında verdiğiniz tepkiler biraz fazla kaçıyor olabileceğinden herhangi bir tavır almadan önce bunun sebebini belirttiğinizden emin olun. Muhtemelen kimse neyi ne kadar önemsediğinizi bilmiyor ancak birisi sizi kasıtlı olarak kızdırıyorsa, buna müsamaha göstermeyeceğinizi bilmelerini sağlayın. Bununla birlikte karşınızdaki kişinin tamamen iyi niyetler taşıyor olma ihtimalini atlamayarak kırıcı olmamaya çalışın. Bugün sözleriniz her zamankinden keskin dikkatli kullanmalı.

KOVA

Bugün uğraşmanız gereken milyonlarca şey var ve hepsini sonuca vardırmak muhtemelen insanüstü bir beceri gerektirecektir. Özgüveniniz yüksek ancak bu sizi çiğneyebileceğinizden daha büyük bir lokma ısırmaya yönlendirmemeli. Günün sonunda başarmış olmanızın gerçekten bir şeyleri değiştireceği işlere odaklanın ve listenizi biraz daraltmaya çalışın. Kısıtlı zamanınızı ve enerjinizi ne kadar çok şeye bölmeye çalışırsanız o kadar üstünkörü işler çıkaracaksınız. Daha sonra yarım kalan şeyleri toparlamaya vakit harcamak istemiyorsanız, şimdi biraz yavaş gitmek iyi olabilir.

BALIK

Para mutluluğu satın alamaz ama size bu yolda güzel bir araç olabilir. Maddi konularda biraz rahatlama yaşamanızın da etkisiyle artık kaynaklarınızı eğlenceye ayırabilirsiniz. Yine de buna değmeyen bir şey için fazla harcama yapmaktan kaçınmaya çalışın. Yakın zamanda aşk hayatınızda yaşanan gelişmelerle birlikte gündeminiz oldukça değişebilir. Tahmin edemeyeceğiniz insanlarla uzlaşmak zorunda kalırken yakın çevrenizden birileriyle tartışmalar yaşayabilirsiniz. Bu sıralar pek büyük konuşmamak en iyisi!