KOÇ

Kendinizi belirli bir şekilde eğlenmeye zorlamak pek istediğiniz gibi gitmeyebilir. Zihninizdeki bazı kalıplar veya çevre baskısı nedeniyle kendinizi size ait hissettirmeyen bazı davranışları sergilerken bulabilirsiniz. Uyum sağlamanın farklı yolları da olmalı! Programınızı aşırı detaylı bir şekilde ayarlamak da kendinizi kapana kısılmış hissetmenize neden olabilir. Oldukça dolu olan bu programda, yakınlaşmak istediğiniz kişilere zaman bulmak kolay olmayabilir. Hedeflerinize ulaşacak kadar disiplinli ancak kendinizi dinleyebilecek ve ilişkilerinizi yürütebilecek kadar rahat bir dengenin sizin için nerede olduğunu bulmak, başarının anahtarıdır.

BOĞA

Ailenizden birini memnun etme çabası her an aceleci bir karar vermenize sebep olabilir. Sizi pek uygun bulmadığınız bir şeye teşvik ediyor olabilirler ama onları memnun etmek istediğiniz için düşünmeden hareket etme ve planlarına uyma ihtimaliniz var. İç sesinizi bastırmak zamanla sizi, kendinize ve size baskı yapan herkese karşı kin beslemeye davet eder. Biraz yalnızlığa ve karar almak için zamana ihtiyacınız varsa bunu edinmekte ısrarcı olun. Vardığınız sonuç değişmese bile bunun kendi isteğiniz olduğuna ikna olduğunuzda çok daha iyi hissedeceksiniz.

İKİZLER

Bugün düşündüğünüz her şeyi kelimelere dökmemeye özen gösterin. Duygularınızı içeride tutmak her zamankinden daha zor, bu nedenle bir arkadaşınızın yaptığı bir şeyi beğenmezseniz veya bir etkinliğe katılmak istemezseniz, duygularınız kontrolsüzce dışarı çıkabilir. Ne düşündüğünüzü paylaşmakta özgür olsanız da insanlar her şeyi duymaya hazır olmayabilirler ve siz de her düşüncenizin sonuçlarına katlanmak istemeyebilirsiniz. Kariyer hayatınızda planlarınızda değişikliklere yol açacak kadar büyük sıçramalar yaşanabilir ve bu aileniz veya partnerinizle ciddi bir konuşma yapmanızı gerektirebilir.

YENGEÇ

Bugün duygu değişimleriniz cüzdanınıza yansıyabilir ve anlık harcamalar yapabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinize odaklanmayı oldukça zor bulabilirsiniz ve dikkatli olmazsanız ilerlemelerinizi kaybedebilirsiniz. Özellikle başkalarını etkilemek için maddiyata yaslanmaktan çekinin! Ruhunuza sadık olun ve bir anlık hevesin sizi gerçekten istediğiniz şey için biriktirmenin tatmininden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Bugün aynı zamanda oldukça nostaljik zamanlar geçirebilirsiniz. Eski bir arkadaşınızın ortaya çıkmasıyla birçok tozlu defter açılabilir.

ASLAN

Bugün duygularınızı saklamanız pek mümkün olmayacak ve eğer bunu olması gereken yerde kullanmamakta ısrarcı olursanız istemediğiniz anlarda patlamalar yaşayabilirsiniz. Çok güçlü duygu ve düşüncelerinizin olduğu bir konu hakkında kendinizi kalabalıkta veya sosyal medyada çok açık bir şekilde ifade ediyor olabilirsiniz ve daha sonra daha sakin bir duygusal durumda olduğunuzda pişman olabilirsiniz. İnternette veya kalabalık bir ortamda, herkesin önünde söylenecek büyük sözler sorun yaratabilir. Bazı şeyleri günlüğünüz veya yakın arkadaşınız gibi güvenilir yerlere saklayın.

BAŞAK

Sizi ruhsal olarak aşağı çeken şeyin ne olduğunu hemen anlayamayabilirsiniz. Muhtemelen kendinizi kötü hissediyor ancak buna neyin yol açtığını bir türlü çözemiyorsunuz. Öncelikle fiziksel olarak iyi durumda olduğunuzdan emin olun. İyi besleniyor ve iyi uyuyor musunuz? Uğruna sağlığınızdan kıstığınız hedefler buna pek değer olmayabilir. Çevrenizdekilerin zorlu ruh halinizden sorumlu olmadığını kabul etmek, daha sabırlı olmanıza yardımcı olabilir ve muhtemelen normalden biraz daha fazla kişisel bakıma ihtiyacınız olduğunu fark etmek size sorunu ve çözümü aynı anda gösterebilir.

TERAZİ

Yakın bir arkadaşlığınız şimdi size sürpriz gelişmeler yaşatabilir. Biriyle ne kadar yakın olursanız olun, bağlantınızdaki enerjiyi değiştiren zorlu bir etkileşime hazır olun. Özellikle bu kişi günlük hayatınızın büyük bir kısmını kaplıyorsa, herhangi bir tartışmayı medeni tutmaya çalışmak en iyisi olacaktır. Farklılıklarınızı ifade ederken dürüst ve nazik olursanız her iki taraf için de tatmin edici bir sonuç bulma olasılığınız çok daha yüksek. Değişim, hayatınızın diğer alanlarında da kendini gösteriyor ve bunu iyi bir haber olarak yorumlayabilirsiniz. Şimdi daha özgür bir zihinle, daha büyük hayaller kurabilirsiniz!

AKREP

Şu anda kendinizi ekstra asi hissediyor olabilirsiniz. Basit görevleri uygulamak bile büyük bir itaat gibi gelebilir ve bir şeyleri aksatma eğiliminiz olabilir. Muhtemelen isyanınız gerçek sorumluluklarınıza karşı değil ancak öyle yansıtıyorsunuz. Memnun olmadığınız şeyin gerçekte ne olduğunu ortaya çıkaramamakta ısrarcı olursanız süreç sizin için zorlu olmaya devam edebilir. Muhtemelen aile bireylerinden birine karşı olan aşırı bağlılığınız veya zaafınız, sizi bazı potansiyellerinizi açığa çıkarmaktan alıkoyuyor. Öfkenizi isimlendirmediğiniz sürece onu anlamak ve çözmek mümkün olmayacak.

YAY

Pozitiflik, bugün size negatiflikten daha fazla sorun yaratıyor olabilir. Birinin size gösterdiği kırmızı bayrakları engelleyen pembe gözlükler takarken aceleci kararlar verebilir veya neyle karşılaşacağınızı tam olarak bilmeden rastgele kararlar alabilirsiniz. Bazı planların iptali ve özgüven problemleri de potansiyel tehlikelerdir, sizi yavaşlamaya zorlar ve hayal kırıklığına neden olur. Sabırlı ve tetikte olmaya özen gösterin, çünkü sizi destekleyen bir miktar şans olsa da kontrolü tamamen rüzgâra bırakmak muhtemelen iyi bir fikir olmayacaktır. Gerçekçi bir şekilde önlemler alıp, hayalperest bir şekilde yaşamaya devam edebilirsiniz!

OĞLAK

Zihninizin tek bir konuyu merkeze alması bazen odaklanmanızı sağlasa da şimdi diğer şeyleri boş vermenize ve tek bir şeyi saplantı haline getirmenize neden olabilir. Odaklanmayı ne zaman bırakacağınızı bilmek bugün her şeyden önemli. Bu ister iş, ister eğlence olsun hiçbir şeye saatler harcamamaya özen gösterin. Nihayet farklı bir noktaya bakabildiğinizde, kendinizi bu kadar soyutlamanız için bir sebep olmadığını fark edebilirsiniz. Hayatınızdan memnun olmadığınız alanlar, sandığınızdan daha az ve hedeflerinize düşündüğünüzden daha yakınsınız!

KOVA

Arkadaşlarınızdan alacağınız küçük bir yardımla zihninizde büyüyen bir problemi alt edebilirsiniz. Hayatınızın farklı kesimlerinden zamanınızı ve enerjinizi isteyen insanlar olabilir ve muhtemelen ihtiyacı olanlara yardımcı olmaktan mutluluk duyuyorsunuz. Ne yazık ki, herkes verdiğiniz enerjiye ihtiyaç duyduğunuzda yardımla karşılık vermeyebilirler. Bazı insanlar hakkındaki fikirleriniz olumsuz yönde değişse bile yine de olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Gerçek dostlarınızla kaliteli zaman geçirmeye çalışın ve herkesin erdem sahibi olmayışını kişisel algılamayın.

BALIK

Bugün, yeni bir program ve uygulayacağınız sıkı alışkanlıklarla tüm hayatınızı değiştirmeye hazır uyanmış olabilirsiniz ancak tüm rutininizi bir gece değiştirmenin mümkün olmadığını siz de biliyorsunuz. Değişimi kalıcı kılmak için yavaş ve emin adımlarla yaklaşmak daha akıllıca olacaktır. Sahip olduğunuz her şeyi geride bırakıp sıfırdan başlamaya çalışmak muhtemelen kısa bir süre sonra sizi başladığınız yere geri götürür. Bu nedenle ölçülü bir yaklaşımınız olduğundan emin olun. Partnerinizden veya yakın bir arkadaşınızdan aldığınız destek, her şeyi kolaylaştırabilir.