KOÇ

Bugün hoş görmeye pek meyilli değilsiniz. Biraz ip üstünde yürüyor gibi hissetmenizin etkisiyle, hatalara karşı toleransınız azalıyor ve kurallara karşı da daha katı bir tutum sergiliyorsunuz. Bu ruh halinin altında yatan asıl sebep ne olabilir? Hayatınızda istediğiniz ilerlemeleri kaydetmek ve olmanız gereken kişiye dönüşmek için sizi kısıtlayan bazı kişileri geride bırakmanız gerektiğinin farkındasınız ve artık harekete geçmek istiyorsunuz. Sabırsız bir şekilde hızlı sonuçlar almak istediğinizden pek düşünülmemiş, üstünkörü kararlarla şimdiye kadar verdiğiniz emekleri riske atmayın. Neredeyse her konuda, kendinizi daha iyi hissedene kadar aksiyon almamanız iyi olabilir.

BOĞA

Bugün yüksek arzularınızın yarattığı bir motivasyon ve azmin etkisindesiniz. Yine de bu enerjiyi hedeflerinize ulaşmak için kullanmanız çok kolay olmayacak. Yanlış yönlendirmeyle, çok daha basit bir şekilde halledebileceğiniz şeyler için aşırı bir efor harcayabilir ve asıl odaklanmanız gereken şeyler konu olduğunda bitkin kalabilirsiniz. Beklenmedik sorunlarla karşılaşabileceğiniz ve ani plan değişikliklerine uyum sağlamak zorunda kalabileceğiniz bu günde, enerjinizi doğru şekilde paylaştırmak ve motivasyonunuzu kaybetmemek çok önemli. Hiçbir şey ettiğiniz sonuçların keyfini çıkarmanızı engelleyememeli!

İKİZLER

Bugün kendinizi tırtıl ve kelebek arasında bir noktada, kozada hissedebilirsiniz. Düşünceleriniz ve duygularınızdaki hızlı değişimler, kararlarınıza ve davranışlarınıza da yansıyor ve bir akrobat gibi dengeyi kurmak için büyük bir çaba sarf ediyorsunuz. Ansızın sunulan fırsatlar ve beklenmedik olaylar da bu durumu tetikliyor, yardım için etrafa bakınıyorsunuz. Ne yazık ki doğru tutumun ve cevapların ne olduğu konusunda kimsenin sizden daha iyi bir fikri yok. Başkalarının fikirlerini kabul etmektense kendi riskinizi oluşturun. Herkes doğruya ve yanlışa eşit uzaklıkta ve ancak yalnızca siz, kendinize en uygun olanı hissetme yeteneğine sahipsiniz.

YENGEÇ

Kimsenin otoritesini kabul etmediğiniz ve kontrolü elinizden bırakmak istemediğiniz bir döneme giriyorsunuz. Özellikle ikili ilişkilerde iplerin kimin elinde olacağı büyük bir tartışma konusu olabilir. Ne yazık ki sizin kadar kesin olmasa da karşı tarafın farklı istekleri olabilir ve şüphe, bunları daha değersiz yapmaz. Kendinizden eminsiniz ve ne yapmak istediğinizi biliyorken vakit kaybetmek istemiyorsunuz. Hak ettiğiniz şeyleri biliyor ve bundan daha azına razı olmuyorsunuz! Sorumluluk duygusunu yoğun yaşadığınızdan, başkalarının yerine de bazı işler üstleniyor olma ihtimalinize dikkat edin.

ASLAN

Her şey kontrolünüz altında ve plana uygun olsun istiyorsunuz. Düzen arayışınız artarak başarıyı çağırıyor ancak aynı zamanda bu durum sizi anda ve akışta olmaktan alıkoyuyor. Özellikle ilişkilerdeki garanti talebiniz kimilerince farklı yorumlanabileceğinden, bazı sorunlara yol açabilir. Kariyer konusundaysa aklınızda henüz hayata geçirmediğiniz ve muhtemelen kimseye de bahsetmediğiniz bir fikir var. Fazla vakit kaybetmeden yola koyulmanız, en azından stratejinizi belirlemeniz akıllıca olacaktır. Gerçeklere ve verilere dayanan bir araştırma yapmak için çabalayın çünkü yakın zamanda karşınıza çıkan fırsatlarla aklınız daha da karışacak.

BAŞAK

Bugün oldukça güzel bir ruh haliyle güne başlayabilirsiniz. Özellikle kişisel hedefleriniz konusunda motivasyonunuz ve sağlıklı alışkanlıkları sürdürme şansınız yüksek. Kendinizi iyi hissetmenin bir tesadüf değil ancak planlı ve doğru bir yaşamın sonucu olduğunu fark etmenizle, irade gücünüz de kuvvetleniyor. Hayattan neler istediğiniz konusunda daha keskin bir iç görüyle, planlarınızı yeniden yapılandırmak için uygun bir konumdasınız. Kendinizi tam olarak ortaya koyamadığınızı düşündüğünüz, memnun olmadığınız alanlarda yeni bir sayfa açmak ve tatmin olmak mümkün!

TERAZİ

Yetersizlik duygusu, bugün gündeminizde olabilir. Bu özgüvensiz bakış açısından bir an önce kurtulmaya çalışın aksi takdirde kendini besleyen bu zehir, vücudunuzda yayılabilir. Sorunlarınızla baş edemeyeceğinizi, gereken yetenek ve kaynaklardan yoksun olduğunuzu düşünüyorsanız, öncelikle en ufak problemleri ele almaya çalışın. Başarma hissini pekiştirin ve bir sonrakine geçin. Yaptığınız en ufak şeyi dahi atlamadan kendinizi takdir edin çünkü yaşamın her anı ve her başarı, kutlanmaya değer! Daha da iyi hissetmek için kendinizi yargılanmadan açabileceğiniz insanlarla aranızda mesafelerin aşılamaz olmadığını hatırlayın ve iletişime geçin.

AKREP

Bir süredir hayatınızda olumlu ve farklı bir değişikliğin özlemini çekiyor olabilirsiniz. Güzel sürprizleri beklerken, kötü sürprizlerle karşılaşmadığınızı da unutmayın. Nostaljik hissedebilir, çocukluk hayallerinizi yeniden gözden geçirebilirsiniz. Kendinizi bir anda hiç tahmin etmediğiniz işlere kalkışırken bulursanız, bunu cidden isteyerek mi yaptığınızı yoksa heyecan mı aradığınızı sorgulayın. Macera arzunuzu hayatınızı kökten değiştirmeniz gerekmeyen yollarla da tatmin edebilirsiniz. Daha önce gitmediğiniz bir yerlere gitmek ve yeni bir hobi edinmek bu süreci hasarsız atlatmanız için hayati bir öneme sahip.

YAY

O kadar çözüm odaklısınız ki neredeyse sorunları görmüyorsunuz bile! Onlarla göz göze geldiğiniz anda yeni bir fikir üretiyor ve geçersiz kılıyorsunuz. Bu çalışkan ve pratik yaklaşımınız, etrafınızdakilerin de dikkatini çekecektir. Neredeyse hiçbir şeyi engel olarak görmediğiniz için, yeni hedefler ve projeler için hazırsınız. İnsanlar sizdeki bu gelişimin sebebini yaşanan iyi bir olaya bağlasa da aslında durum pek de öyle olmayabilir. Bu, olumlu bir duygudan ziyade, gerçekçi bir bakış açısıdır. Daha nesnel, mantıksal bir düşünce yöntemiyle, hiçbir sorunun o kadar da büyük olmadığı gerçeğine tanıklık ediyorsunuz.

OĞLAK

Kendinizi daha rahat ve huzurlu hissedeceğiniz yer neresiyse oraya yöneldiğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yavaş yavaş içinize çekilebilir ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden, yakın zamana yönelik kesin sözler vermemeye ve çok fazla bir iş yükü oluşturmamaya gayret edin. Ortaya çıkan bu rahatlık arzusu, hayatınızdaki gergin ve problemli alanların daha fazla gözünüze batmasına sebep olabilir. Bu sizi daha huzursuz bir hale getirmemeli, aksine, sorunu tespit ettiğiniz için çözüme biraz daha yaklaştırmalıdır. Özellikle maddi konulardaki bazı düğümlerin çözülmesiyle, istediğiniz ve hak ettiğiniz konuma yaklaşıyorsunuz.

KOVA

Şimdi yeni bir başlangıcın eşiğindesiniz. Bir düzen kurmak istiyor ancak muhtemelen var olan rutininize de biraz haksızlık ediyorsunuz. Sizi bugüne kadar taşıyan eşyalar ve alışkanlıklar aslında o kadar da kötü olmayabilir. Planlarınızın kâğıt üzerinde kalmaması için, her şeyi bir anda kestirip atmak yerine aşamalı bir geçiş yapmayı düşünün. Değişim için gerekli olan enerjiye sahipsiniz ve bunu çevrenize de yansıtıyorsunuz. Yeni ve ilgi çekici insanların beğenisini kazanabilir, bu vesileyle sosyal çevrenizi de değiştirmeye başlayabilirsiniz.

BALIK

Aşk hayatınızda bir hareketlenme yaşanıyor olabilir. Siz kendi iç dünyanızı çözdükçe, hayatınızdaki insandan ne istediğinizi ve neye tahammül edemeyeceğinizi daha iyi biliyor ve sınırlarınızı keskinleştiriyorsunuz. Böylelikle, yarım kalan hikâyeler hakkında ne yapmak istediğiniz de netleşiyor. Bu ışık altında, duygusal dünyanızın daha istikrarlı olmasını sağlayacak kararlar alabilirsiniz. Kazandığınız bu iç görü hayatınızın diğer alanlarında da hızlı ilerlemeler yaratabilir. Bu temponun sizi çevrenizde olup bitenlere, özellikle sevdiğiniz insanların hayatlarına karşı duyarsızlaştırmamasına özen gösterin.