KOÇ

Bugün iç dünyanız oldukça karışık. Duygusal olarak da zorlayıcı şeylerle uğraşıyor ancak bundan kimseye bahsetmek istemiyorsunuz. Her şeyi kendi içinizde yaşarken, bütün bunları nasıl halledeceğiniz ve karar alma süreçleriyle ilgili endişeler boğucu bir hal alabilir. Kimseye sorunlarınızdan bahsetmek zorunda değilsiniz ancak bu kendinizi tamamen yalnızlaştırmanız ve paylaşılan bir kahkahanın rahatlatıcı etkisinden mahrum bırakmanız anlamına gelmemelidir. Kendinizi ne kadar sakinleştirebilirseniz, işe yarar fikirler üretme ihtimaliniz o kadar artar.

BOĞA

Düşünceleriniz her zamankinden daha baskın ve zihninizin ağırlığından hareketleriniz bile yavaşlıyor. Gelecekle ilgili endişeleriniz ve potansiyelinizi tam olarak ortaya çıkaramama ihtimali, üzerinizde sağlıklı karar alma yeteneğinizi etkileyecek kadar büyük bir güce sahip. Yarının size ne getireceğini kara kara düşünmek yerine, işinize yarayabilecek yatırımları yapın ve sırtınızı buna yaslayarak biraz rahatlamaya çalışın. Maddi olarak beklentinizin dışında bir meblağ elinize geçebilir ve şu an tam da ihtiyacınız olan şey bu olabilir. Diğer alanlarda, bir bekleme sürecindesiniz ve kendinizi oyalamak dışında yapabileceğiniz bir şey yok.

İKİZLER

Bugün olumsuz hiçbir şey sizi etkilemiyor. Ne insanlar, ne de gereksiz eleştiriler zihninize zarar verecek kadar güçlü değiller. Bu bakış açısıyla, daha önce zorlanacağınızı düşündüğünüz bir işe kalkışacak cesareti bulmak mümkün. Nitekim hiçbir engel önünüzde duramayacağından bununla başa çıkmak için daha iyi bir zaman da olamazdı. Şans sizden yana ve sorunların üstesinden büyük bir mücadeleyle değil zahmetsizce ve adeta onları fark etmeyerek geliyorsunuz. Çevrenizde, özellikle yakın arkadaşlarınızın hayatında gelişen bazı olaylar da mutlu olmanıza vesile olacaktır. bu, ufak bir yokuştan sonra düzlüğe çıktığınız bir gün!

YENGEÇ

Bugün sizin için en önemli şey güvende hissetmek, ne yazık ki bu hissi sağlamak adına geçmişe gereğinden fazla dönüyor olabilirsiniz. Hafızanız unutkan ve iyi niyetli, bu yüzden uzunca bir süredir görüşmediğiniz insanları ve anılarınızı olduğundan çok daha güzel bir şekilde hatırlıyor olabilirsiniz. Bu illüzyonun sizi yanlış davranışlara yönlendirmesine izin vermeyin. Geçmişe yönelik bu ısrarın ardından gelecek ve belirsizlik korkusu da yatıyor olabilir. elbette neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz ancak bu niçin şimdiye kadar yaşadıklarınızdan ve aklınıza gelen şeylerden daha güzel bir ihtimal olmasın?

ASLAN

Zorlayıcı olaylar yaşadığınız ve kalbiniz kırıldığı bir gerçek ancak siz de bu bahanenin ardında biraz fazla sığınıyor olabilirsiniz. Başkalarını memnun etmek için değil ancak hak ettiğiniz hayata ulaşabilmek için neler yapabileceğinize odaklanmanız gerekiyor. Çevrenizdeki bazı insanların sizi yaralayan ve engelleyen davranışlarını görmezden geliyor, kendi kendine değişmelerini bekliyorsunuz ancak bu da büyük lokmayı ısırmanız gereken konulardan biri. Bir kısır döngüde olduğunuzu fark etmiş olmalısınız. Her seferinde aynı noktaya dönüp baştan başlamamak için yapılması gerekenlerden kaçmayı bırakın.

BAŞAK

Bugün hayatınızdaki dağınık ve düzensiz alanları toplamayı başarıyorsunuz. Hafif düzeyde bir stres harekete geçmenizi kolaylaştırıyor. Kendinizden başka kimseye güvenmeyecekseniz, kendinizi her açıdan yeterli bir hale getirmek zorundasınız. Siz alacağınız önlemleri ve yapacağınız yatırımları erteledikçe hem geleceğe dair endişelerinizi hem de başarısızlık hissinizi arttırıyorsunuz. Neyse ki değişime oldukça açık ve yatkın olduğunuz bir döneme giriyorsunuz. Gerekli enerji ve motivasyona sahipsiniz. Aklınızın yeni fikirlerle çalınmasına izin vermeden, sizin için en önemli ve temel olan şeyleri değiştirmeye odaklanın.

TERAZİ

Hayatınızın bazı alanlarında değişim, artık bir zorunluluk haline gelmiş olabilir. Sürekli aynı yolu kullanarak, farklı bir yere varmayı umuyorsunuz. Aslında durumun siz de farkındasınız ancak duygusal bazı sebepler sizi engelliyor olabilir. Kendiniz için, manzarası olan yolu değil de sizi istediğiniz yere götürecek olanı seçme vakti geldi. Bu, birileriyle vedalaşmayı içerebilir ancak aynı zamanda sizi kendinizle yeniden tanıştıracak. Bu ihtimalin bilinmezliğini korkunç olarak görmeyi bırakıp sizin için ne güzel sürprizler yaşadığına dair bir heyecana dönüştürmek için, şansınıza güvenin! Bir şeyler ilk başta veya ara sıra istediğiniz gibi gitmeyebilir ancak hayatta olduğunuz sürece her şey yoluna girecektir.

AKREP

Uzun bir süredir hayalini kurduğunuz veya uğraş verdiğiniz bir konu varsa, şimdi büyük bir ilerleme kaydedebilir ve hatta bazı küçük meyveleri toplamaya bile başlayabilirsiniz! Harcadığınız bütün çaba ve zamana tanık olmayan kişiler sizin basitçe şanslı olduğunuzu düşünebilir ancak bunun ne önemi var? Yolculuğunuza yakından tanıklık etmeyecek kadar hayatınızın dışında olan bu insanların fikri, başarınız karşısındaki keyfinizi bozamamalı. Enerjinizi böyle karanlık insanlara ve basit, bir getirisi olmayan ev işleri gibi görevlere harcamamaya çalışın. Bugün tamamen hayal ve hedeflerinize odaklanmanız gereken bir gün çünkü attığınız bir adım size on adım ileriye götürüyor.

YAY

Siz farkında olun veya olmayın, bugün yaşadığınız ve arka planda gerçekleşen birçok şey sizi manevi anlamda farklı bir zemine götürüyor. Hayatınızda ilk bakışta nesnel bir değişiklik göremiyorsunuz ancak zihniniz neredeyse baştan yaratılıyor. Daha sağlam bir inançla, birçok şeyi çok daha iyi yorumlayabiliyor ve ruh halinizi yüksek tutuyorsunuz. Neyin bakış açınız üzerinde böylesi bir etkisi olacağını bilemeyeceğinizden bugün size sunulan fırsatlara karşı biraz daha ılımlı yaklaşın. Başka bir zaman deneyimlemeye pek istekli olmayacağınız şeyler dahi bir şansı hak ediyor. Bütün sürpriz yumurtaları açmaya çalışan bir çocuk gibi istediğiniz oyuncağa ulaşıyorsunuz!

OĞLAK

Bugün maalesef bazı olumsuz gerçeklerle yüzleşmeniz gerekebilir. Etrafınızdaki bazı insanların maskelerle gezdiğini, sahte sözlerle kendilerini olmadıkları biri gibi gösterip sizden faydalandıklarını fark edebilirsiniz. Neyse ki muhtemelen bu insanlar gerçekten yakın olduğunuz dostlar değil ancak mecburi bir ilişkinizin olduğu akrabalar veya iş arkadaşları olacaktır. Çok şaşırmasanız ve duygularınızla oynanmış olmasa da böyle insanlarla muhatap olmak zorunda olmak yine de canınızı sıkabilir. Bu konuda haklısınız ancak ötesini de görebilmelisiniz. Artık bu insanlara karşı sorumluluğunuz azaldı ve birçok konuda daha özgür hareket edebilirsiniz.

KOVA

Ne istediğinizi biliyor ve belki de bu konuda biraz fazla agresif bir tutum sergiliyorsunuz. Kariyerinizde ve maddi hedeflerinizde bu büyük ve aceleci adımlar işe yarasa da özel hayatınızı da ilgilendiren konularda yakın çevreniz kendini biraz ihmal edilmiş gibi hissedebilir. Aileniz ve sizin için özel insanları ilgilendiren konularda biraz daha hassas olmaya çalışın ve karşı tarafı haberdar ettiğinizden, fikrini aldığınızdan emin olun. Özellikle bir seyahat veya taşınma gibi yer değişikliğini içeren konular, tartışmanın merkezi olabilir ve siz de doğrusunun ne olduğunu görmekte zorlanabilirsiniz. Bugünün karmaşasında karar vermek pek sağlıklı olmayacağından bu konuyu gündemden düşürmek isteyebilirsiniz.

BALIK

Bugün bazı fikirlerinizi geride bırakmanız gerekebilir. Hem sizi hem de ailenizi mutlu edeceğine inandığınız ancak gerçekleşmesi oldukça düşük bir ihtimal için çok büyük bir çaba harcıyor olabilirsiniz. Her şeyi yoluna koyacak bir şeye inanmak cazip gelse de, gerçekler bununla uyuşmuyorsa inkâr etmek sizi daha iyi bir yere taşımaz. Sürekli bir orta yol bulma ve kendinizi, hayallerinizi savunmak zorunda kalma hali sizi saldırgan bir hale getirmiş hatta kendi isteklerinize karşı şüpheli bir hale getirmiş olabilir. Bu ruh halinde ve elinizdeki birkaç seçenek arasında karar vermek zorunda değilsiniz, siz kendinizi iyi hissetmeye odaklanırken yaşam size beklenmedik fırsatlar getirebilir.