KOÇ

Bugün yerleşmiş düşüncelerinizle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kriter olarak tanımladığınız bazı şeyler aslında sizi gerçek potansiyelinizden uzaklaştırıyor olabilir. Hayattan en fazla neler bekleyebileceğinize dair kendinize bir sınır oluşturmuş ve camdan bir tavan yaratmış olabilirsiniz. Siz farkında olmasanız bile yarım kalan hikâyelerinizi sonlandırmanız ve size memnuniyet getirmeyen şeylerden uzaklaştırmanız, sizi zaman ve enerji konusunda özgür kılarak ilerlemenizi hızlandırıyor. Bir sonraki aşama zor olanı yapmak ve içinize dönerek sizi daha aza tamah ettiren düşüncenin kaynağını bulmak olacaktır.

BOĞA

Bugünle başlayan bir değerlendirme süreci bir süre hayatınızı etkisi altına alabilir. Birçok şeyi tekrar tekrar düşünüyor, hayatınızdaki insanları sorguluyor ve bazı alanlarda kendinizi yeniden inşa ediyorsunuz. Özellikle tek taraflı çabayla ilerleyen ilişkilerinize karşı daha mantıklı yaklaşmak ve mesafeler yaratmak kolaylaşıyor. Bununla beraber intikam alma dürtüsüyle savaşmanız gerekebilir. Hayatınızı, içinde bulunan insanlar için zorlu bir sınava dönüştürmektense analiz yeteneğinizi daha somut ve maddi konulara yönlendirmeyi deneyebilirsiniz. Parayla ilgili bazı kararlar yakın gelecekte oldukça güzel sonuçlara yol açabilir.

İKİZLER

Hayatınızda yeteri kadar güzel şeyler olmadığından şikâyetçi olabilirsiniz. Muhtemelen bu, eksikliklere odaklanırken var olanı gözden kaçırdığınız, şanssız ancak düzeltilebilir bir durumdur. Hem de kadrajınızın dışında kalan şeyler sadece şükür sebepleriniz değil, bazı sorunlarınız da olabilir. Bir çözüm arayışının zorluğundan kaçınarak, sizi derinden tatmin eden ihtimallere ulaşmanızın pek mümkün olmayacağını aslında biliyorsunuz. Okları kendinize döndürmek yerine değiştiremeyeceğiniz şeyleri suçlamak hiçbir zaman daha iyi hissetmenizi sağlamayacaktır. Mutluluğunuzu aşk hayatınıza endekslememeye çalışın.

YENGEÇ

Bugün neredeyse hiçbir şey sizi şüpheye düşüremiyor. Kendinizden, beklentilerinizden, yaptıklarınızdan ve sebeplerinizden emin durumdasınız. Bu kararlı tutum, bazı insanları despot ve gelişime kapalı biri olduğunuz gibi bir düşünceye itebilir ancak herkes zamanla özgüveninizin altını doldurduğunuzu zaten fark edecek. Özetle, hayatınızda daha iyi bir hale getirilebilecek şeylerin farkında ve bunları değiştirmek için doğru hamleleri yapmaya hazırsınız. Kısa süreli zevkler ilginizi çekmiyor, yapılması gerekeni yapmaya oldukça odaklısınız. Daha büyük bir ilerleme kaydetmek adına kendinizi davetlere kapatmanız ve zihniniz buna hazırken olabildiğince iş çıkartmanız mümkün.

ASLAN

Bir yandan hayatınıza yeni bir yön vermek istiyor bir yandan sahip olduğunuz şeyleri kaybetmekten korkuyorsunuz. Neden başka bir ihtimalin size şu an sahip olduğunuz güzelliklerden mahrum bırakacağını düşünüyorsunuz. Size ait olan her neyse daima sizinle kalır, siz kendi yolunuzda ilerken sizden vazgeçenlerse zaten hayatınızda olmamalıdır. Özellikle memnun etme kaygısı yaşadığınız bir aile üyesinin gölgesi, siz büyük kararlar alırken hep üzerinizde olabilir. Yakın zamanda, kendi içinize çekildiğiniz bir dönemi takiben gerçekten nerede olmak istediğinize dair birçok sorunuza cevap bulabilirsiniz.

BAŞAK

Bugün bazı insanların aslında sizin zihninizde büyüttüğünüz kişiler olmadığını fark edebilirsiniz. idealize ettiğiniz kişiler kaybetmek üzücü olabilir ancak bir yandan da başarılarının o kadar da ulaşılamaz olmadığını fark edeceksiniz. Şimdiye kadar ahlaken doğru ve iyi olanı yapmaya harcadığınız çaba, sonuçlarını veriyor ve insanlar tarafından seviliyor olmanın meyvelerini yiyorsunuz. Bir süredir kendiniz veya yakın çevrenizden biriyle ilgili sakladığınız bir sır, dikkatleri üzerine çekebilir. Herhangi bir suçlamayla karşı karşıya kalırsanız bunun moralinizi veya ilişkilerinizi bozmasına izin vermeyin.

TERAZİ

Bugün oldukça iyimser bir bakış açısıyla, insanlara güveniyor ve sözlerini tutmalarını bekliyorsunuz. Ne yazık ki herkes bu tavrı hak etmeyebilir ancak bunu fark etmeniz biraz zaman alabilir. Sezginizi dinleyin, ardından gerçek verilere dayanan bir analiz yaparak sezginizi destekleyin. Önsezilerinizi bir anlık dürtüyle paylaşmak, özellikle de değer verdiğiniz birini etkiliyorsa, ters tepebilir. Bugün herhangi bir konuda ani dönüşler yapmaktan ve büyük kararlar almaktan uzak durun. Muhtemelen şimdiye kadar bekleyebilen bir durum, siz zihninizi düzene sokana dek birkaç gün daha bekleyebilir!

AKREP

Çoğu zaman, insanlar sadece duyulmak isterler ve şimdi etkilemek istediğiniz insanlar üzerinde bu bilgi size oldukça yardımcı olabilir. Muhtemelen yargılanmadan ve ifşa olma korkusu yaşamadan paylaşmak isteyecekleri bir şeyler var ve sizi o güvenilir kişi olarak görmelerini sağlarsanız, ilişkinizde hızlıca büyük bir yol kat edebilirsiniz. İstemedikleri bir tavsiye vermediğiniz ve kendilerini açıklamaları için ihtiyaçları olan zamanı sunduğunuz sürece bir sorun olmamalı. Sizden çözüm önerisi istediklerinde dahi herkese iyi gelecek olan şeyin farklı olduğunu hatırlayın. Bu bir beyin fırtınası değil, dertleşme seansı olmalı.

YAY

Gitmek, uzaklaşmak ve bir şeylere yeniden başlamak gibi arzularınız oldukça yoğun olabilir. Sistematik baskı ve verdiğiniz tavizler, sizi hayatınızdan memnun olmadığınız ve emeklerinizin karşılığınızı almadığınızı düşündüğünüz bir noktaya getirmiş olabilir. Tavrınızı değiştirmediğiniz sürece gittiğiniz her mekanda benzer bir ortam oluşacağını biliyor olmalısınız. Yapmanız gereken asıl şey uzak diyarlara göçme planı değil, daha zor ancak daha etkili bir yöntem olarak farklı seçimler yapmaktır. Olaylara daha temelden ve gerçekçi bir şekilde bakmaya başlamadığınız sürece hayat size bunu yeniden ve yeniden öğretmeye çalışacak.

OĞLAK

Bugün bakış açınız oldukça gerçekçi bir hal alabilir. Yarın başka bir dünyaya uyanmayı beklemek yerine küçük ve istikrarlı kararların sizi daha iyi bir yere ulaştıracağının farkındasınız. Sürekli yeni bir projeye başlayarak, dikkatinizi parçalara ayırıyor ve neticede eliniz boş kalıyorsunuz. Yanlış yöntemlerin yarattığı başarısızlığı bir duygu olarak kabul etmemeye çalışın. Kendinizden büyük beklentileriniz var ve bunları başarma potansiyeline sahipsiniz ancak neticede bir insansınız ve hem fiziksel hem de ruhsal olarak bazı sınırlara tabiisiniz. Zihninizi daha gerçekçi olmaya ikna ettiğinizde her şey daha hızlı ilerleyebilir.

KOVA

Bazı konularda ne kadar uğraşsanız da her şeyi tam olarak kavrayamıyor gibi hissedebilirsiniz. İnsanlar hakkında çözemediğiniz şeyler var ve bunu bir kenara bırakıp kendinize konsantre olmayı başaramıyorsunuz. Muhtemelen buna yol açan duyguyu siz de tam olarak anlayabilmiş değilsiniz bu yüzden bunu mümkün olduğunca içinizde yaşamak, hesaplayamadığınız sonuçlardan kaçınmanın en iyi yolu olabilir. İç sesinizi daha nazik biri olmaya yönlendirin. Herkesin yaşadığı bazı sorun ve duyguları deneyimliyor olmak sizi tamamen yanlış biri yapmaz. Birçok iyi özelliğinizi görmezden gelmek, haksızlık değil de ne?

BALIK

Bugün insanları kendinize hayran bırakıyorsunuz. Sizi sevmeyen insanları bile saygı duymak zorunda bırakan tavırlarınız, gerçekten sizin tarafınızda olan insanlara ise gurur veriyor. Bir süredir kontrolü kaybettiğinizi düşündüğünüz alanlarda yeniden tacınızı takıyor ve kaybettiğiniz iyi alışkanlıklarınızı tekrar kazanıyorsunuz. Sevdiğiniz insanlara karşı şefkatli ve özenli yaklaşımınız, insanların size açılmasına yardımcı oluyor ve bu yüzden henüz hazır olmadığınız bazı sırlar öğrenmeniz mümkün. Sorularınızı derinleştirmeden önce, gerçekten neyi ne kadar bilmek istediğinizi biraz daha düşünmelisiniz.