Bugün herkes için farklı bir şekilde seyredebilir. Çok fazla yol ayrımı ve hava değişikliği mevcut, bu da her bir bireyin kendine ait farklı bir dünya yaratmasıyla sonuçlanıyor. Böyle bir ayrım, insanların birbirini tam olarak anlayamamasına ve iletişimlerde bazı kopukluklara yol açabilir. İlişkilerde, karşı taraftan çok fazla bir şey beklememek ve bu günün herkes için farklı bir seyri olduğunun bilincinde olarak anlayışlı davranmak oldukça önemli. Şu an ortak bir zeminde kesişemiyor olmanın kişisel alınacak hiçbir yanı yok. Ortaklık, ilişki ve uzun süreli yolculuklar gibi planlamaların başka bir zamana ertelenmesi iyi olabilir.

KOÇ

Başkalarını kendi bakış açınıza ikna etme beceriniz söz konusu olduğunda eşsizsiniz. Bugün özellikle ailevi konularda çıkan bazı tartışmalarda durumu yöneten kişi olabilir ve etrafınızdakileri kendi düşüncecine çekmeyi başarabilirsiniz. Aynı zamanda sizin geleceğinizi ilgilendiren konularda ailenizi veya partnerinizi daha açık fikirli olmaya zorluyor ve bu konuda da başarılı oluyorsunuz. Zamanınızı daha çok ilişkileriniz ve hedefleriniz arasındaki dengeyi kurmaya harcadığınız bu günde işlerinizde istediğiniz kadar çok ilerlemeye sağlayamayabilirsiniz ancak etrafınızdaki insanları sizinle aynı tarafa çekmek çok daha büyük bir yatırım olabilir.

BOĞA

Bugün iç huzur arayışınız yüksek, mümkün olduğu kadar kaostan uzak, sessiz, sakin bir gün geçirmek istiyorsunuz. Mutlu olmak için bazı şeylerin özlemini çekiyor olabilirsiniz. Neden bunların size bir başkası tarafından veya tesadüfi olarak sunulmasını neden bekliyorsunuz? Böylesi daha masalsı olabilir ancak hak ettiğiniz güzel bir duygudan kendinizi mahrum bırakıyorsunuz. Kendiniz için çabalamaktan asla vazgeçmeyin ve ne istediğinizi biliyorsanız ona sahip olmak için daha fazla beklemeyin. Birçok şeyin sorumluluğu sizde ancak bu aynı zamanda iplerin de sizde olduğu anlamına geliyor.

İKİZLER

Bugün sizi mutlu edecek romantik etkileşimler yaşayabilirsiniz. Yakın ilişkileriniz oldukça iyi bir şekilde ilerliyor ve karşılıklı olarak birbirinizi mutlu etmeyi başarıyorsunuz. Hayatınızdaki eksikliklere değil de sahip olduklarınıza odaklanmayı başararak mutluluğunuzu içsel bir şekilde de besliyorsunuz. Birçok şeyi kabullenerek aslında kendinizi oldukça özgürleştiriyorsunuz ve zihniniz size yeni kapılar açmaya hazırlanıyor. İnsanlarla açık ve bağlayıcı bir iletişim kurduğunuzdan ilişkileriniz gittikçe güçleniyor ve hayatınızda yeni insanlar da çekiyorsunuz. Yakın zamanda bir yer değişikliği yaşayacaksınız, bugün sizi buna her açıdan hazır bir hale getiriyor.

YENGEÇ

Bugünün en büyük kazancı, hedeflerinize ulaşmak için hangi hamlelerden sonuç alacağınızı fark etmek olacaktır. Bu yüzden başarısız olduğunu denemeleri kutlayın, sizi tam olarak istediğiniz yere götürecek yöntemi bulmanızı sağlayan şeyler onlar. Bugünün sizi başarıya götüren başka bir özelliği de var: Kendinize, aldığınız kararlara ve seçimlerinize karşı şüphe duymuyorsunuz. Tüm bunlar daha düzenli ve olumlu bir yaklaşıma, bu da daha başarılı bir yolculuğa sebep oluyor. Her şeyin nasıl küçük birkaç şeyin üst üste konmasıyla oluştuğunu fark edin ve değişim istediğiniz diğer konularda da bu stratejiden vazgeçmeyin.

ASLAN

Bugün her şeyin sizin için netleştiği, kafanızda soru işaretlerinin kalmadığı bir gün. Nasıl bir yol izleyeceğinizi bilmediğiniz konularda sağlam bir plan oluşturmayı başarıyor, bir süredir verdiğiniz emeklerin de karşılığını alıyorsunuz. İlişkileriniz anlık yakınlaşmalarla değil ancak saygı, sevgi ve huzur temelinde derinleşiyor. Her anlamda kendinize gelecekte de kullanabileceğiniz, güvenilir bir zemin hazırlıyorsunuz ve ayaklarınız yere sağlam bastığı sürece her yere ulaşmanız mümkün. Her şey yoluna giriyorken canınızı sıkabilecek ufak tefek olayları görmezden gelin ve sahip olduğunu şeylere odaklanarak keyfini çıkarın.

BAŞAK

Bugün kendinizden beklemediğiniz kadar keskin bir şekilde rasyonel dönüşler yapabilirsiniz. Duygularınızla hareket ettiğiniz konularda dahi size fayda sağlamayan her şeyi kesip atabiliyorsunuz. Böyle bir güce sahipken bunu tam olarak olması gereken yere odakladığınızdan emin olun. Büyük bir sorunu görmezden gelmek için birçok küçük sorunu irdelemeyi seçiyor olabilirsiniz. Kendinizi oyalayarak yalnızca kendinize kötülük yaparsınız. Biraz zaman ihtiyacınız varsa kabul ancak kendinizi kandırmaya çalışmayın. Bir şeyleri kabullenmek zor olsa da yok saymak sizi hiçbir yere vardırmayacak.

TERAZİ

Bugün kendinizi biraz tükenmiş hissedebilirsiniz. Uzaktan öyle görünmese de çok fazla şeyle uğraşıyorsunuz. Kendi hedeflerinizden ziyade, çevrenizdeki herkesin iyi ve mutlu olduğundan emin olmaya çalışırken oldukça yoruluyorsunuz. Özellikle sizi iyi şeyler hissettirmeyen insanları hayatınızda tutuyor olmak en büyük sorununuz olabilir. Kalbinizin kırılmasından, başarısızlıktan korkarak birçok alanda kendinizi geride tutuyor ve birçok şeyden mahrum bırakıyor olabilirsiniz. Bir şeyleri değiştirmemek için ne kadar haklı olduğunuzla ilgili bahaneleri düşünüp duruyorsunuz ancak sadece ve sadece kendinize zarar veriyorsunuz.

AKREP

Bugün kendinizi çözümü olmayan bir durumda bulabilirsiniz. Muhtemelen bu çözüm yokluğu aslında bir sorunun olmayışından da kaynaklanıyor. Başkaları tarafından, aslında sizin için bir sorun oluşturmayan şeylere yönlendirilerek vakit kaybediyor olabilirsiniz. Özellikle aşk hayatınıza müdahale etmeye çalışan insanlara karşı ekstra dikkatli olun. Son zamanlarda istediğiniz gibi gitmeyen şeyler sizde hayatınızın kontrolünü kaybetmişsiniz gibi bir algı oluşturuyor ve bu da tümden çabalamayı bırakmanıza sebep oluyor olabilir. Muhtemelen şu an zihniniz karanlık bir yerden olumsuz düşünceler üretiyor. Kendinizi daha iyi hissetmeden düşüncelerinize de güvenmeyin.

YAY

Bazen kimsenin haklı olmadığı, bazen de herkesin haklı olduğu durumlar olur ve siz, şu an bu ikisinden birini yaşıyorsunuz. Bir tartışmayı kazanmaya çalışmaktan ziyade neyin sizin için önemli olduğunu bulmaya odaklanmasınız. Özellikle ilişkilerinizde, ufak şeyler yüzünden değer verdiğiniz birini kaybetmek istemezsiniz. Muhtemelen yanlış insanlarla mücadele ediyorsunuz ve bu da en başında sizi böyle bir ruh haline sokan durumu görmenizi engelliyor. Özellikle iş hayatındaki problemler ve adaletsizlikler sizi hayatınızın diğer alanlarında daha hırçın bir hale getiriyor olabilir. Daha fazla desteğe ihtiyacınız olması normal ancak bunu daha farklı bir şekilde ifade etmeniz gerekecek.

OĞLAK

Yakın zamanda duygusal ilişkilerinizden biri sonlanmış veya sonlanmak üzere olabilir. Özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde ölü yatırımlar yapmaya başlamış olabilirsiniz. Size iyi gelmeyen insanlar için çok fazla çabalıyor veya çabalamasanız dahi bunu yapmak zorunda hissediyor olabilirsiniz. Bu durumun, bir seçeneksizlikten kaynaklanmadığından emin olun. Kendinizi kimseye mecbur hissetmeyin, bu durum sizi farklı insanlarla tanışmaktan ve hak ettiğiniz ilişkileri kurmaktan alıkoyuyor. Kendi kendinize bir kısır döngü yaratıyor olabilirsiniz. Dış etkenler de sizi buna zorlasa da kendinizi buradan çekip çıkarmak zorunda olan yine de sizsiniz.

KOVA

Bugün kendinizle ilgili bazı sorgulamalar yaşayabilirsiniz. Neyi gerçekten sevdiğiniz, neyi tutkuyla yaptığınız konusunda kafanızda beklenmedik soru işaretleri oluşabilir. Hayatınızı birçok alanda etkileyecek olan bu durum pek de geçici sayılmaz. Bir değişime uğradığınız ve şimdi de buna ayak uydurmaya çalışıyorsunuz. Hayat akarken, siz de değişebilirsiniz kendinizden neden sabit kalmayı bekliyorsunuz? Ani bir farkındalık olduğundan alışmanız biraz zaman alabilir ancak bu durum sizin iyi kötü bir anlama gelmez. Zihninizde ihtimallere şans verdiğinizde, yeni fırsat kapıları birçok şekilde açılacak.

BALIK

Yakın zamanda bir süredir çok istediğiniz veya aklınıza gelmeyen ancak hayatınıza girdiğinde sizi oldukça mutlu edecek bir durumla karşılaşacaksınız. Bunu elde etmek için bir çaba harcamamış olabilirsiniz ancak kendinizi yeni bir ihtimale açmak ve kalıplaşmış düşüncelerinizden uzaklaşmak için biraz çaba harcamanız gerekebilir. Bu yeni ihtimali benimsediğinizde zaten bunun çok uzun bir süre önce istediğiniz yalnızca üzerini örttüğünüz bir şey olduğunu fark edebilirsiniz. Çocukluk hayalleriniz, istediğiniz ancak elde edemeyeceğinizi düşündüğünüz için vazgeçtiğiniz bir şey gibi nostaljik bir şey sizi bulabilir.