KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bu hafta, hayatınızın birçok alanında daha net bir bakış açısıyla kutsanıyorsunuz. Ne yaratmak için burada olduğunuzu biliyorsunuz ve amacınızı gerçekleştirmek için gereken güce, kaynaklara ve bilgeliğe sahip olduğunuzun farkındasınız. En yükseği hedefleyin ve hayallerinizin sizinle orada buluşmasına güvenin! Vizyonunuza bağlı kaldığınız sürece, ihtiyacınız olan yardım ve kaynakların her aşamada size sağlanacağına güvenin. Şüpheye düştüğünüzde, kendinize sormanız gereken tek soru şudur: Bu gerçekten bana ait bir düş mü? Cevap evetse girdiğiniz her yolun en iyi şekilde sonuçlanacağından emin olabilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şansın sizden yana olduğundan şüpheniz olmasın. Yolunuzda ilerlemek için ihtiyacınız olan yardımı ve kaynakları almaya alışın. Kariyeriniz söz konusu olduğunda büyük adımlar atabilirsiniz. Buradan sonra hayatınızın nasıl ilerleyeceğinden sorumlu olmaya başlıyorsunuz. Neşe ve bereket dolu bir zamana adım atıyorsunuz. İhtiyacınız olan her şeyin ve istediğiniz her şeyin gizemli bir şekilde deneyiminize ulaşacağı bir zamana adım atıyorsunuz. Romantik hayatınızda da tutkulu olun ve koşulsuz sevginizi ifade edin. Tutumunuz ilişkiye yansıyacaktır. Karşı tarafa özgür bir alan sunarken yargılayıcı olmadığınızdan emin olun. Hiçbir şey mutluluğunuzdan daha önemli değil!

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir hayat çok kaotik geliyor ve duygusal olarak sizi çok hırpalıyor olabilir. Durum buysa biraz geri çekilip derin bir nefes alın, dramadan uzaklaşın ve huzurlu anlarınızın tadını çıkarın. Yeni bir başlangıç, doğuştan gelen yaratıcılığınız ve iyimserliğinizle temasa geçmeniz için size ilham veriyor. Kendinizin en özgür hali olarak görünün ve ilahi güçlerle işbirliği içinde sihri birlikte yaratın. Unutmayın, mükemmellik bir yanılsamadır ve onu bir kenara bıraktığınızda yol boyunca oldukça eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. Küçük bir miktar da olsa gelen sürpriz bir meblağ, sizi oldukça neşelendirebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bazı kurallara sahip olmak ve öngörülebilir bir şekilde ilerlemek istiyor olabilirsiniz ancak hayatın birçok zorluğu karşısında geçerli ve sabit bir kılavuz yoktur. Bunun olumlu yansıması, size eğlenmek, hata yapmak ve yol boyunca her şeyi çözmek için alan sağlamasıdır. Öyleyse, bu süreçte kendiniz ve etrafınızdaki dünya hakkında keşfedeceğiniz çok şey olduğunu bilerek bu yepyeni maceraya atılmak için kendinize izin verin. Geçmişteki başarısızlıklarınızın sizi imkânsıza inanmaktan alıkoyamamalı. Dağları yerinden oynatma yeteneğine sahipsiniz ve bu sizin en iyi özelliğiniz olabilir. Şimdi, yepyeni maceraya atılma zamanı.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu an karşılaştığınız zorluk her neyse, onunla başa çıkamayacağınızı düşündüren şey nedir? Şimdiye de karşınıza çıkan birçok tuzağı atlattınız ve bugün önünüze çıkan zorlukların üstesinden gelmemeniz için hiçbir neden yok. Evren bir süre sizi başarısızlıklarınızı kabul etmeye ve zaferlerinizin sahip olamayacağı şeyleri size öğrettiklerinin farkına varmaya çağırıyor olabilir. Yaralarınızı bilgeliğe ve acılarınızı güce dönüştürme zamanı. Size fısıldana güzel şeyleri duymazdan gelmeyin. Çok daha fazlasını hak ediyorsunuz ve bunu almak için hazırsınız! İlk birkaç adım için ihtiyacınız olan cesaret ailenizin desteğiyle sağlanabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Cenneti de cehennemi de içinizde taşıyorsunuz. Ne kadar çok geçmişte yaşarsanız yolunda gitmeyen şeyler için o kadar çok ıstırap çekersiniz. Şimdi kendinize bir iyilik yapın ve şu ana geri dönün. Kendinize anlattığınız ve kötü sonla biten hikâyelerin farkına varın. Hayat size ilişki kurmanın ihtişamını ve aşkın büyüsünü deneyimleme şansı sunuyor. Bu yüzden kalbinizin açılmasına izin verirken başka türlü asla sahip olamayacağınız türden riskler alın. Cazibeniz ve sosyal becerileriniz üst düzeyde, neşeliliğiniz ve sohbet yeteneğiniz sizi herhangi bir sosyal etkinlikte hoş bir misafir yapmalıdır.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Akışa karşı baskı yapıyormuş gibi hissediyorsanız, muhtemelen öylesinizdir. Bu, size teslim olmanızı hatırlatır. Hayat size karşı çalışan bir düşman değil. Kişilerarası ilişkileriniz söz konusu olduğunda, size has gerçeğinizi konuşmanız için teşvik ediliyorsunuz. Çatışma korkusunun, kendinizi size özgün gelen tüm yollarla ifade etmekten alıkoymasına izin vermeyin. Sonuçları ne olursa olsun fikrinizi söyleyin. Psişik yetenekleriniz ve hayal gücünüz çok yüksek seviyede çalışıyor. Diğer insanlarla derin, ruhsal bir sevgiyle yaklaşıyorsunuz ve onlar da bunu aynı şekilde yansıtıyor. Bugün, içinizden gelen her şeye güvenebilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Gerçek şu ki, kimse size gül bahçesi vaat etmedi. Birçok fırtınayı birbiri ardına atlatmak zorunda kaldınız ve açıkçası çok yoruldunuz. İşin iyi yanı, yalnız değilsiniz. Suç ortağınızla bu işte birliktesiniz, bu da kendinizi güvende ve özel hissetmenizi sağlıyor. Ne yazık ki, onların sevgi dili her zaman sizinkiyle aynı olmayabilir. Kendinize bir iyilik yapın ve sözlerindeki eksikliklere odaklanmak yerine davranışlarını gözlemleyin. Bu, onların sizin sevginize yürekten sahip olduklarını anlamanıza yardımcı olacaktır. Bugün ayrıca oldukça kalabalık ortamlarda bulunabilir ve bazı yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Dünya okulu bazen oldukça zorlayıcı olabilir ama şu anda gözden kaçırdığınız şey, bulutların ötesinde bir gökkuşağı olduğudur. Olumsuz bir düşünce yapısına izin vermek zorlukların sizi aşağı çekmesini kolaylaştırır bu yüzden hayata karşı bir oyuncu ruhunu benimseyin. Kendinizi iyi hissettirmek için neler yapabileceğinize odaklanın. Özellikle maddi olarak birçok iyileştirme şu anda sizin için kendiliğinden atılıyor. Daha yüksek bir gelir dilimine atlayabilir ve aynı zamanda öz-değer duygunuzu geliştirebilirsiniz. İşlerin sizin için daima iyi olacağına işaret eden olumlu bir bilinçaltında sahip olmak elinizdeki en büyük koz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Kendinizi bir süredir işlerin sizin lehinize olmadığına kendinizi ikna ettiniz. Bu durum da hem kötü bir ruh haline hem de savunma moduna geçmenize sebep oluyor. Kendinize bir iyilik yapın, nefes alın ve denkleme sevgi ve şefkat katın. Bu, koşullarınızı daha yüksek bir perspektiften anlamanıza ve adaletin terazisini yeniden kurmanıza olanak sağlayacaktır. Buradan sonra işlerin daha iyi olacağına inanın. Bugün duygularınız muhtemelen yalnızca size yakın olanlara değil, aynı zamanda tüm dünyaya odaklanacak. Hiç tanışmadığınız milyarlarla birlik duygusu şimdi sizi bunaltabilir. Bu konuda biraz daha küçük perspektiflere odaklanmaya çalışın.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Şu an tam olarak gerçek bile olmayan bazı korkularınız tarafından felç ediliyor olabilirsiniz. Bu, hayatta arzu ettiğiniz şekilde ilerlemenize izin vermek yerine sizi eski paradigmalara zincirlenmiş halde tutar. Neyse ki bunu değiştirmek gibi bir seçeneğiniz var. Bir şey size, ileri çıkıp fethederken içinizdeki savaşçının ruhunu uyandırmaya hazır olduğunuzu söylüyor! Bugün ayrıca muhtemelen bir sevgi dalgası hissedeceksiniz. Buna aile, arkadaşlar, bir partner ve tüm ilişki formları dahildir. Sevgi yoluyla ruhsal ilerlemenin gerçekliği her yerdedir. Sanatsal hassasiyetleriniz çok yüksek, bu nedenle düşüncelerinizi ve duygularınızı yansıtan bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Her ne yaşıyorsanız, bunu seçtiğinizi unutmayın. Bununla savaşıp büyümeyi seçtiniz. Öyleyse suçlamayı, utanmayı, öfkeyi ve dargınlığı bırakın. 'Neden ben?' veya 'bu neden benim başıma geliyor?' sorularını bir kenara bırakın. Bunun yerine, Kaderinizin bilinçli bir yaratıcısı olarak rolünüzü kabul etmek istiyorsunuz. Olayların size rağmen değil, sizin için olduğunu kabul edin. Acıyı ve ıstırabı büyümenizi kolaylaştıran tatlı bir iksire dönüştürme gücüne sahip olduğunuzu hatırlayın. Para yönetimi ile ilgili sezginiz iyi çalıştığından ve muhtemelen devam edeceğinden, para konuları olumlu görünüyor.