KOÇ

Bugün birçok açıdan benlik duygunuzu arttırmanız mümkün olabilir. Dış görünüşünüz, hedefleriniz veya yalnızca kişisel bir fikir olsun kendinizle ilgili bir şeyleri değiştirme ve yükseltme şansını kovalayın. Her şey geliştirilebilir! Bu enerjiyle, normalden daha cömert hissediyor olabilirsiniz. Kendinizi tanımadığınızda başkalarına yardım etmek için ideal bir konumda değilsiniz, bu yüzden gerçekte kim olduğunuzu öğrenin ve kendinizi o kişi gibi hissetmenizi sağlayacak değişiklikleri yapın. Bazen, her şey yerli yerinde olmadan da harekete geçilebilir. Yol, sizi ve etrafınızdakileri asıl hedefe hazırlar. Bu da tam olarak öyle bir konu.

BOĞA

Bireysel felsefeleriniz şu anda hızla gelişiyor olabilir. Bu, daha önce pek dikkat ettiğiniz bir şey olmasa da tarot veya rüya tabiri ruhani uygulamalar sizi çağırıyor olabilir. Bu yollarla umutlarınızı ve korkularınızı daha iyi anlayabilir, ayrıca onlarla yüzleşerek ruhunuzun büyümesini besleyebilirsiniz. Bu dönemde manevi hayatınız için de akıl hocaları bulabilirsiniz. Bu insanların sizinle benzer enerjilere sahip olması işinizi oldukça kolaylaştırabilir. Bu, kendinize özgü ve en içten gelen enerjinizin ortaya çıkmaya çalıştığı bir gün. Bütün dış faktörleri bu olayın gerçekleşmesini kolaylaştırmak için hazırlayın.

İKİZLER

Birlikte öğrenenler, birlikte kalırlar. Bir grup arkadaşınızla birlikte şu anda yeni bir ders alıyor veya hep birlikte eğlenceli bir beceri öğreniyor olabilirsiniz. Süreç bir angarya gibi görünebilir, ancak çalışmak için eğlenceli bir konu seçerseniz, bu bir grup hobisi veya ayrı çalışsanız bile birbirinizle bağlantı kurmanın bir yolu olabilir. Yaratıcı çabalar, rekabet hissi uyandırmayacak ve birbirinizin katkılarını takdir etmenizi sağlayacak konular üzerinde bağ kurmanın iyi bir yoludur. Özellikle bir süredir kendinizi yalnız hissediyorsanız ihtiyacınız olan şey bu olabilir. Birileriyle bağ kurmanın yanı sıra, kendinizi daha yakından tanıma fırsatı iç dünyanızdaki birçok düğümü çözebilir.

YENGEÇ

Hedefleriniz şu anda her anlamda destekleniyor. Uzun bir süre geride kalmış gibi hissetmiş olabilirsiniz ancak sonunda çok uzak görünen hedeflere ulaşmanız için ihtiyacınız olan fırsatlar size sunuluyor. Kariyer çözümleri üzerinde yaratıcı bir şekilde çalışabilir, hatta başarılı olmanız için ihtiyaç duyduğunuz fırsatlara doğru size destek verebilecek biriyle tanışabilirsiniz. Kendinizi yetersiz hissettiğiniz bu illüzyon yakında ortadan kaybolacak ve başardıklarınız size daha fazla güven verecektir. Önünüzdeki engelleri aşabilmek için ilk ihtiyacınız, içeriden gelen bir onay ve takdir duygusu olabilir.

ASLAN

Bugün yeni bilgileri bir sünger gibi emiyor olabilirsiniz! Nihayet, zihninizin yakın geçmişte gözden kaçırdığınız bazı konuları kavramaya hazır olması mümkündür. İyi miktarda pratik gerektiren benzersiz bir dil veya zor bir beceri öğreniyor olabilirsiniz ve muhtemelen düşündüğünüzden daha ileridesiniz. Bir şeyi tamamen yapamayacağınızı düşünmek yerine, henüz tam olarak o noktada olmadığınızı ama bunun mümkün olduğunu hatırlatın. Kendinize yüksek hedefler koymanız sizi ileriye götürüyor olabilir ancak mutlu olmak için daha küçük standartlar yetebilmeli.

BAŞAK

Bugün kendinizi araştırma yaparken ve yeni kaynaklar ararken kaybedebilirsiniz. Hakkında daha fazla bilgi edinmek istediğiniz şeyler veya ilginç görünen bir konu olabilir. Daha yakından tanımak isteyeceğiniz yeni bir kişiyle bile karşılaşabilirsiniz, bunun gibi birçok fırsata hazır olun! Başlangıçta nasıl araştırma yapacağınızdan emin olamasanız bile, ilginiz ve öğrenme isteğinizle hemen işe koyulun. Gitmeye çalıştığınız her yere varabilirsiniz! Sonsuz olasılıklar arasından istediğinizi yaşama şansınız var. Karar alırken çok büyük düşünüp kaybolmamaya çalışın. Hayatın tüm sorularını şu an çözmek zorunda değilsiniz.

TERAZİ

Başkalarının deneyimlerinden çok yakında öğrenebilirsiniz. Hayatınızdaki diğer insanlar para, yardım veya bilgi konusunda kendilerini çok cömert hissediyor olabilir. Bu, muhtemelen hiçbir şey elde etmeyi beklemediğiniz sürpriz bir deneyim olacak ancak cömertlik, karşılaştığınız insanlar tarafından size gönüllü olarak sunuluyor. Hayatınızda hakkında daha fazla şey öğrenmek veya ondan bir şeyler öğrenmek istediğiniz biri varsa onun etrafında zaman geçirmeye çalışın ve size sadece kendileri olarak öğretmelerini sağlayın. Bugün nereden ne alabilirseniz yanınıza kâr kalacak ve ileride size çok katkısı olacak.

AKREP

Pratik yapmak mükemmelleştirir ve bugün bunu kanıtlıyorsunuz. Yakın zamanda diyet veya egzersiz rejimi veya eve bir bitki, evcil hayvan getirmek gibi yeni bir şeye başlamış olabilirsiniz. Her ne ise, muhtemelen tekrar ve özveri gerektiriyor ve günlük yapılması gereken basit işlere dikkat etmek kolay gibi görünse de sonuçları sizin için gerçekten ortaya çıkarmak zor olabilir. Rutin işlerden zevk almanın bir yolunu arayın, böylece düzenli olarak yapmak daha kolay hale gelebilir. Olayları kendiniz için keyifli bir hale getirmek için çaba harcamadıkça vazgeçme tehlikesi daima var olacak.

YAY

Yaratıcı olmak ve alışılmışın dışında düşünmek, bugün kişisel gelişimi teşvik ediyor. Son zamanlarda bir projeden vazgeçmiş olabilirsiniz. Nasıl ilerleyeceğinizi bilmek veya çok daha basit bir şekilde beklenmedik bir yerden biraz ilham almak, zihinsel bloklarınızı kırmanıza izin vermelidir. Projeyi yeniden ele almak ve daha önce aklınıza gelmeyen yöntemleri denemek, mutlaka işe yaramasalar bile bir başarı duygusu getirebilir. Yaptığınız her hata, cevabı bulmaya yönelik yeni bir adımdır. Harcadığınız hiçbir çabayı az görmemek, motivasyonunuzu sürdürebilmeniz için oldukça önemli.

OĞLAK

Duygusal farkındalığınız şu anda genişliyor. Gerçekten önemsediğiniz arkadaşlarınız ve ailenizle daha fazla zaman geçirmek, bir zamanlar gizli olan duygularınızın çiçek açmasını sağlar, böylece sevdiklerinizle bağlantı kurabilir ve hayatınıza farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Tek başınıza zaman geçirmek ve işleri kendi başınıza halletmek verimli ve koruyucu olabilir ama aynı zamanda kendinizi yalnız hissetmenize ve başkalarından kopuk kalmanıza de neden olabilir. Sizi önemseyen insanlarla birlikte zaman geçirmeye açık olun. Başkalarına uyum sağlamak, tek başınıza ilerleme sağlayamadığınız sağlıklı alışkanlıkları sürdürmenizi de sağlar.

KOVA

Şu anda normalden daha iletişime açık olabilirsiniz. Normalde duygularınızı saklayarak ve başkaları için bir sır olarak kalarak daha kendi kendine yetmeyi tercih etseniz de etmeseniz de bugün seçim, sizin yerinize yapılıyor. Sevdikleriniz size neler olduğunu bilmediğinden, duygularınızı bastırmanın zamanla küskünlük oluşturduğunu unutmayın. Gerçek düşüncelerinizi iletmek, her türlü acıyı daha kolay çözülebilir kılar. Başkalarının sizinle nasıl bağlantı kurmak istediğini gördüğünüzde, kendinizi ifade etmede daha güvende hissedebilirsiniz. Sağlıklı bir iletişim kurduğunuzda, var olduğunu düşündüğünüz birçok sorunun aslında olmadığını fark edeceksiniz.

BALIK

Daha güçlü bir kişisel temel oluşturmak, şu anda sizin için en önemli şey olabilir. Kaygısız bir şekilde eğlenmek ve yarını düşünmemek, yakın geçmişte yaşamanın eğlenceli bir yolu olabilir ancak başarmak istediğiniz daha büyük ve daha uzun süreli hedefleriniz olduğunda, daha sağlam bir şey inşa etme arzusu geliştirmek işinize yarayacaktır. Sizin için paha biçilmez tavsiyelerde bulunabileceklerinden, istediğinizi başarmış arkadaşlara ulaşmayı düşünün. Olumlu örnekler nelerin başarılabileceğine dair zihninizde yeni ışıklar yakarken bu insanların deneyimlerinden oldukça güzel çıkarımlar yapabilirsiniz.