KOÇ

Eski sizi geçmişte bırakmanın zamanı geldi. Bir zamanlar hak ettiğinizden daha azıyla yetinmiş olabilirsiniz ancak şimdi finans veya güvenlik konusunda engellerin üstesinden gelmek, size nasıl en iyisini hak ettiğinizi gösterebilir! Tam olarak içinize sinmeyen şeyleri kabul etmek veya önemli olduğunda kendinizi güçlendirmemek sizi tekrar tekrar hayal kırıklığına uğratabilir ve artık siz bu kişi değilsiniz. Bu kişisel evrim ilk başta sinir bozucu gelebilir ancak sadece siz, kendinizi olmak istediğiniz kişiye dönüştürebilirsiniz. Kendinize hak ettiğiniz şartları sunmanız için dişinizi biraz sıkmanız gerecek ancak kesinlikle buna değecek!

BOĞA

Bir rüya sizi daha zorlu hedeflerinize ulaşmaya teşvik edebilir. Kendinize olan inancınızı güçlendiren ve ulaşılmaz olduğunu düşündüğünüz yaşam tarzlarını potansiyel olarak öne çıkaran manevi bir deneyime hazır olun. Kendinizi gelecekteki bir kariyerde veya size daha uygun bir yaşam tarzıyla hayal edebilirsiniz, belki de kendinizi içinde görene kadar onu ne kadar istediğinizi bile fark etmemişsinizdir. Tecrübesizlik yüzünden kendinizi geri tutmayın! Bunun yerine, ihtiyacınız olan deneyimi kazanmak için somut adımlar atın. Unutmayın ki herkes aynı noktadan başlıyor ve sadece kendine güvenip vazgeçmeyenler kazanıyor!

İKİZLER

Yeni bir arkadaş grubu sizi iyi yönde değiştiriyor olabilir. Yakın zamanda farklı bir yerde çalışmaya başlamış, başkalarıyla daha fazla zaman geçirmenizi sağlayan bir yere katılmış olabilirsiniz veya bu arkadaşlarla internet ortamında bile tanışabilirsiniz. Bugün, daha önce mümkün olduğunu bilmiyor olsanız bile, insanların hayal ettiğiniz bir şey olmanız için size ilham vermesine izin verin. Yeni bir kişi olmak korkutucu gelebilir ama kendinize güvenin. Sizi siz yapan özellikler, her şartta sizinle olmaya devam ederler ve değişen kısımlarınız zaten değişmesi gerekenlerdir.

YENGEÇ

Bugün gerçek kişiliğiniz sonunda ortaya çıkabilir. Kendinizi bir şekilde kanıtladığınızda veya bir topluluktan övgü aldığınızda, diğer insanlar sizi farklı bir ışıkta görebilir. Bu yeni itibar, külfetli gelebilir veya gelecekte yaşamanız gereken bir şey gibi gelebilir ancak gerçekte, başkaları, bir insan olarak nasıl büyüdüğünüzü ve kendinizi ortaya koyduğunuzda yapabileceğiniz harika şeyleri fark ediyor. Övgüden korkmayın! İnsanlar sizi olmadığınız bir şey olarak görmüyor, tam tersine şimdiye kadar gözden kaçırdıkları gerçek halinizi fark ediyorlar.

ASLAN

Yabancı yerler hakkında bilgi edinmek ufkunuzu genişletebilir. Şimdi, herhangi bir yere gitmek için zamanınız olmasa bile diğer kültürlerden bir şeyler öğrenebilirsiniz. Yabancı filmler aracılığıyla, insanlarla konuşarak, hatta ders alarak yeni konular hakkında bilgi edinebilirsiniz. Çok az insan bir anda farklı bir ülkeye seyahat edebilir ancak yine de becerilerinizi geliştirebilir ve zihninizi büyütebilirsiniz. Bazı engeller olsa bile bunların sizi durdurmasına ve ulaşmak istediğiniz yerden geri koymasına izin vermemek sizin elinizde!

BAŞAK

Şu anda gizlice üzerinde çalıştığınız bir proje olabilir. Sürecinize dahil olmalarına izin verirseniz, başkalarının dikkatinizi dağıtacağından veya cesaretinizi kıracağından endişe edebilirsiniz ve bunda bir sorun yoktur. Herkes kişisel projelerinize bir pencere açmayı hak etmez ve muhtemelen başkaları araya girmeden daha fazla ilerleme kaydedebilirsiniz. Diğer planlar ikinci bir gözle geliştirilebilirken, bu muhtemelen onlardan biri değil. Seveceğiniz sonuçlara ulaşmak için içgüdülerinize güvenin! Yalnızlık, her zaman zorlayıcı olmak zorunda değil. Yeter ki bunun bir kader değil, seçim olduğunu unutmayın.

TERAZİ

İlişkiler bugün sizin için her zamankinden daha önemli! Sizi kendinizi geliştirmeye zorlayan, takılıp kalmanıza izin vermeyen ve gerçeklerle yüzleşmenize yardımcı olan insanlar, artık birlikte vakit geçirmeniz gereken kişiler olabilir. Herhangi bir bahaneyle sizi geliştirmeye ve sizi hedeflerinize doğru itmeye istekli biri size çok iyi bir ivme sağlayabilir. Şu anda iletişim rahat olmayabilir ancak gelecekte size karşı dürüst oldukları için muhtemelen mutlu olacaksınız. Unutmayın, sizi zorlayan her şey bir ceza değildir. Her şey oldukça kolayken, gelişmeniz mümkün değil.

AKREP

Yeni bir rutin, geçmişi geride bırakmanıza yardımcı olabilir. Unutmak ya da uzaklaşmak için çok çalıştığınız bir durum ya da bir kişi olabilir ve zihninizi meşgul edecek yeni bir günlük pratik bulmak, hayatınızdaki tüm sorunları temizlemek için iyi bir yöntemdir. Artık hayatınızda olmayan bir şeyden kalan boşluğun yasını tutuyor olabilirsiniz ama bu olumsuz geçmişin gitmesine izin vermek muhtemelen en iyisi. Zorlandığınız ilk anda konfor alanınıza koşmayın. Değişim, hayatın akışı içerisinde kaçamayacağınız bir durum ve ne kadar erken adapte olursanız o kadar iyi olur.

YAY

Artık sizin için kurulan tuzaklardan yaratıcı bir şekilde kaçınıyor olabilirsiniz. Sorumluluklarınız veya zorluklarınız son derece fazla görünebilir belki de gizli düşmanlar aslında sizi yavaşlatmak için yolunuza engeller koyuyordur. Neyse ki onlarla nasıl başa çıkacağınızı biliyorsunuz ve evren, sizi sarsacak her türlü girişimi engelleyebilecek bir plan yapmanıza yardım ediyor. Yolunuz boyunca geçici bir sapma yapmanız gerekse bile, ne istediğinizi ve nereye gittiğinizi biliyorsunuz ve önemli olan da bu. Pusulanız doğru olduğu sürece yönünüzü bulacaksınız.

OĞLAK

Gelenek bu zamanda herkes için farklı şeyler ifade ediyor. Sebebini bilmeden bir alışkanlığa devam ediyor olabilirsiniz veya nostaljik hissederek eski bir anıyı yeniden canlandırıyor olabilirsiniz. Bazı şeyler geçmişte kalmalı, diğerleri ise sizinle aynı yerden veya kültürden gelenlerle bağınızı güçlendirebilir. Bu, daha büyük bir şeyin parçası olduğunuzu hissetmenize yardımcı olduğu sürece, fiziksel bir yer veya duygusal bir yer olabilir. Size neyin iyi geldiği konusunda kendinize güvenin. Başka kimse sizin için bu kararı veremez.

KOVA

Ailenizin bazı kararları onaylamaması bugün kendinize karşı olan güveninizde şüphe uyandırabilir. Planlarınızı veya hayallerinizi ailenize iletmiş olabilirsiniz ve destek veya teşvik almak yerine olumsuzluklarla, en kötü varsayımlarıyla karşılaştınız. Aileniz, size artıları yerine eksilerini göstererek sizi korumaya çalışıp iyi niyetli olabilir ama muhtemelen siz zaten eksileri düşündünüz ve neler yapabileceğinizi biliyorsunuz. İyi niyetli olsalar bile karamsarlıklarına aldırış etmenize gerek yok. Bu, tek başınıza alabileceğiniz ve sürdürebileceğiniz bir karar.

BALIK

Bazı yersiz korkular, mevcut ilerlemenizin önünde durabilir. Kendiniz için bir temel inşa ediyor ve geçmişte yaptığınız hataları yapmamaya çalışıyor olabilirsiniz ancak kaygılarınız yine de sizi tuzağa düşürebilir. Bununla birlikte, o zamandan beri geliştiniz, bu nedenle tuzaklardan kaçınacak bilgiye sahipsiniz. Yine de, hareketsiz kalmanın cazibesine karşı dikkatli olun! Kendinize başarabileceğiniz her şeyi hatırlatın ve yolunuza çıkan tüm özlemlere dayanacak kadar güçlü olduğunuzu unutmayın. Durmak, ilerlemekten daha kolay ancak size hiçbir şey katmaz!