KOÇ

Bugün bazı yeni finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Birisi, bir kariyer veya para kazanma girişimi yoluyla maddi güvenliğinizi desteklemek için aniden size ulaşabilir. Bununla birlikte, diğer insanların söylediklerine uyma ve daha saf olma olasılığınız normalden daha yüksektir, bu nedenle satır aralarını yakaladığınızdan emin olun. Hayatınızda devam eden süreçlere kişisel olarak ne kadar dâhil olursanız, yolunuza o kadar çok başarı çıkabilir. Tam olarak bilgi sahibi olmasanız dahi bir şeylerden geri kalmamaya çalışın. Ne kadar çok insanın sizinle aynı seviyede bir bilgiyle ne kadar cesur hareket ettiğini görünce şaşırabilirsiniz.

BOĞA

Şu anda birinden yeni bakış açıları öğrenebilirsiniz. Bu, arkadaşınız veya topluluğunuzdaki bir tanıdık olabilir ancak her iki durumda da her ikinizin de parçası olduğunuz bir durumla ilgili daha olumlu bakış açılarını sizinle paylaşabilirler. Olaya çok farklı bir şekilde bakmış olabilirsiniz ancak söyleyeceklerini bir kez duyduğunuzda, kendinizi daha huzurlu hissedebilirsiniz. Onlara tüm dikkatinizi vermeniz, muhtemelen olaylara bakış açınızı daha iyi yönde değiştirecektir. Haklı çıkmak adına kendi düşüncenizde gereksiz bir ısrarda bulunma ihtimalinize karşı dikkatli olun. Çatışmaya açık fikirle yaklaştığınız zaman kazanacaklarınız bundan çok daha fazlası!

İKİZLER

Maneviyatınız konusunda daha açık olabilirsiniz. Neye inanırsanız inanın evren, maneviyat ve içerdiği her şey hakkındaki kişisel görüşünüz ile ilgili duygularınızı ifade etmenizi istiyor. Bir miktar ters görüş bekliyor olsanız da muhtemelen beklediğiniz kadar kötü olmayacak ve hatta önceden düşündüğünüzden daha fazla destek almanız da mümkün. Başkalarına düşüncelerinizi ve felsefelerinizi söylemenizde bir sakınca yok hatta bazı insanların zihinlerini gerçekten aydınlatabilirsiniz. Konuştukça, kendi zihninizdeki boşlukları fark edebilir ve aynı hızda bunları doldurabilirsiniz!

YENGEÇ

Seyahat etmek, mevcut ufkunuzu genişletmenize yardımcı olabilir. Olaylara dar bir perspektiften bakıyor olabilirsiniz, bunun nedeni muhtemelen kendinizi içinden çıkarmanız gereken bir tekdüzeliğin içinde sıkışıp kalmış olmanızdır. Şu anda böyle bir seyahate çıkmak tehlikeli bir şekilde sorumsuz görünebilir ancak hem gideceğiniz yerde hem de yol boyunca tanıştığınız insanlar buna değebilir. Kendinizi sahip olduğunuz kısıtlı çevreyle sınırlandırmak zihin dünyanızı da etkiliyor bu yüzden dışarı çıkın ve yeni ilişkiler kurun. Sonrasında oldukça çabasız bir şekilde önünüze yeni ufukların açılabilir.

ASLAN

Bugün çalışma stratejinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz. Siz ve hayatınızdaki önemli birinin üzerinde çalıştığı bir iş veya bir proje olabilir ya da biri hedeflerinizi finanse ediyor olabilir. Geçim kaynağınızla veya sizin için önemli olan bir planla başka bir kişiye güvenmek endişe verici olabilir ancak yaptığınız işe sunabilecekleri benzersiz ve paha biçilmez bakış açılarını aklınızda bulundurun. Keyifli sonuçlar elde etmek için saygı duyduğunuz biriyle işbirliği yapın. Size değer veren biri zaten sizin çıkarlarınızı gözetmeli ve fikrinizi alıyor olmalı. Eğer durum böyle değilse birçok şeyi yeniden düşünmeniz gerekebilir.

BAŞAK

Başkalarının inançları bugün sizi etkileyebilir. İçinde bulunduğunuz bir grubun inanç veya kişisel ahlak anlayışı çok güçlü olabilir, size kendi içsel inançlarınızı ve buna göre nasıl yaşayıp yaşamadığınızı düşünmenizi hatırlatabilir. Hayatınız inançlarınızla uyumsuzsa, zor soruları yanıtlayacak deneyime sahip birini arayın. Bu, biraz kişisel gelişim gerektirse bile zihniyetinizi daha iyiye doğru değiştirmenize yardımcı olabilir. Bir noktada, inançlarınızın gerçekten kime ait olduğuyla ilgili bir sorgulama da geliştirebilirsiniz ancak muhtemelen adım adım ilerlemek ve her şeyi bir anda çözmeye çalışıp altında kalmamak en iyisi.

TERAZİ

Kendinizin daha huzurlu bir yanını kabul etmeyi öğreniyor olabilirsiniz. İnsanları memnun etmek ya da her şeyi alttan alan biri olmak sizi yıpratabilir ve sizi her aradıklarında belirli insanlara koşmaktan yorulmuş olabilirsiniz. Daha güçlü sınırlar koyma fikrini düşünün çünkü aksi takdirde bu insanlara karşı küskün olma riskini alırsınız ve bu, arkadaşlıklar için zehirli olabilir. Onlarla ilişkilerinizi dengelemek, iç yaralarınızı yatıştırmalı ve tuttuğunuz kinlerin erimesi için yer açmalıdır. İleride ilişkinizin biriktirdiğiniz duygusal yüklerin ve çözülmemiş sorunların altında ezilip gitmesini istemiyorsanız iletişiminize daha fazla özen göstermelisiniz.

AKREP

Hayatınızdaki birine karşı daha hassas hissediyor olabilirsiniz. Bugün size söyledikleri şeylerin ilişkiniz veya sizle ilgili olmama ihtimalini düşünmeniz gerekiyor. Özellikle ortak çalıştığınız bir proje varsa ve bunun üzerinden bir anlaşmazlık oluştuysa bunun aranızdaki iletişimi nasıl etkileyeceğini belirlemek sizin elinizde olabilir. Diğer kişiyi anlamak, uzlaşmanın size düşen kısmını yerine getirmek ve karşı tarafın duygularına karşı daha duyarlı olmak, birlikte büyüme arzunuzu kanıtlayabilir. Onlara sadece konuşmaktan daha fazlası olduğunuzu, bir şeyleri eyleme geçirdiğinizi hatırlatın! Küsmek ve kin tutmak çok daha kolay görünse de aranızdaki ilişki muhtemelen buna değer.

YAY

Eviniz şimdi size yetersiz gelmeye başlayabilir. Yaşadığınız yer size yeteri kadar hizmet etti ve artık daha iyisine doğru bir ilerlemeyi hak ediyorsunuz! Muhtemelen, alanınızı nasıl yeniden düzenleyeceğiniz veya dekorunuzu nasıl yeniden tasarlayacağınız konusunda kafanızda uçuşan bazı fikirler olmuştur ancak şimdiye kadar zamanınız veya enerjiniz olmayabilir. Çok büyük girişimlerden uzak durarak birkaç değişikliğin sizi nasıl hissettirdiğine bakın. Daha sonra en önemli konuya, iç huzura yönelebilirsiniz. Yakın zamanda aldığınız veya alacağınız birkaç haberle sarsılmış olan zihninizi hızlı bir şekilde toparlamayı başaracaksınız.

OĞLAK

Şu anda geçmişiniz hakkında konuşma olasılığınız oldukça yüksek. Yaratıcılığınız artıyor, içsel düşüncelerinizi ve güçlü anılarınızı paylaşmak da bu enerjiye dâhil. Başkaları, onlara açıldığınızda benzersiz olumlu niteliklerinizi daha net bir şekilde kavrayabilir ve ayrıca bir başkasının fikrini alarak eski anılarınızı daha iyi yorumlayabilirsiniz. Geçmişinizi ne kadar iyi anlarsanız kendinizi o kadar iyi tanır, kendinizi ne kadar iyi tanırsanız da geleceğiniz için o kadar doğru kararlar alırsınız. Diğer insanlara karşı dürüst olmaktan korkmayın. Saklanması gereken hiçbir yanınız yok!

KOVA

Bir aile üyesi, şu anda yararlanabileceğiniz bir bakış açısına sahip olabilir. Hayatınızda, bir sonraki hamlenizi nasıl planlayacağınızdan emin olmadığınız, kafa karıştırıcı bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. Ailenizden veya evinizde yaşayan ve daha önce benzer bir durum yaşamış olan biri, kendi sorunlarını nasıl çözdüklerini anlatarak size yol gösterebilir. Onları dinleyerek bir zamanlar yaptıkları hatalardan korunabilirsiniz. Elbette herkesin kendine has bir yolu vardır ve siz de kendinize özgü bir alternatif seçme hakkına sahipsiniz ancak denenmiş olanın dışında, daha başka bir ilham yaratmanız da mümkün.

BALIK

Size kendinizi hatırlatan biri her an size ilham verebilir. Belki de daha önce gittiğiniz veya gitmek istediğiniz bir yerde sizinle benzer bir hayat yolculuğunda olan biriyle tanışırsınız. İlk andan itibaren ruhlarınızın daha önce tanışmış olduğunu hissedebilir ve konuşmanız, kendinize daha fazla güven veren yeni bir ışıkta kendinizi yeniden görmenize yardımcı olabilir. Benzer bir ruhla konuşmak, aynadaki yansımanızı incelemek gibi kendinizi anlamanıza yardımcı olabilir, bu yüzden kendinizi açmak konusunda çekinmeyin. Bu kişi doğru kişi olmasa bile siz dürüst olduğunuz sürece size zarar verebilecek herhangi bir gerçeklik yok.