KOÇ

Hayal kırıklıkları şu an duygu durumunuzu biraz sarsabilir. En iyi haliniz olarak görünmek isteyerek güne şevk ve enerji ile başlamış olabilirsiniz ancak aksilikler hevesinizi zedeleyebilir ve yanlış bir şey yapıp yapmadığınızı merak etmenize neden olabilir. Muhtemelen olanlar sizin hatanız değil ama yine de işlerin yolunda gitmemesinden kendinizi sorumlu tutma tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Bu aksilikleri kişisel algılamamaya çalışın! Yarın için yeni planlar yaparken bugünün olumsuz enerjisini dışarda bırakmaya çalışın. Beden ve ruh huzurunuzu bir araya getiren aktiviteler, bunu başarmanız için anahtar rol oynayabilir.

BOĞA

Sezginiz sizi güvende hissettirecek şeylere yönlendirse de günün koşuşturmacasına buna izin vermeyebilir. Peşinden koştuğunuz hayalleriniz var ama tam da başarıya hazır olduğunuzu hissettiğiniz anda biri veya bir grup insan özgüveninizi sarsıyor gibi görünüyor. Bu kişiler rakipleriniz, üstleriniz ve hatta arkadaşlarınız olabilir. Siz yine de yükse bir sesle kendi fikirlerinizi belirtmekten geri durmayın. Alışılmışın dışında, herkes için kolay olmayan bir yolu seçiyorsunuz ve bu konuda kendine güvenmeyen insanlar size de güvenmeyecektir. Neyse ki gelecekte kendinizi kanıtlamak için daha fazla şansınız olacak.

İKİZLER

Arkadaşlarla yapılan abartılı konuşmalar başta faydalı görünebilir ancak dostlarınızdan gelecek gerçekçi olmayan övgülere karşı dikkatli olun. Arkadaşlarınız sizi pozitiflikle doldururken kendinize çok daha fazla güvenmiş hissedebilirsiniz ancak bu, gerçeklik algınızı bozmamalı. Yaşamınızdaki bir otorite figürü sizi tercih etmediğiniz bir şekilde gerçek dünyaya geri döndürebilir ve bu güveninizi zedelese de, duyguların gerçeği gölgelemesine yol açmadan endişelerini duymaya çalışın. Hangi alanların iyileştirilmesi gerektiğini bilmeden gelişemezsiniz, bu yüzden onları dinleyin. Bu, ileride kendinize teşekkür etmeniz için katlanmanız gereken bir şey olabilir.

YENGEÇ

Bir başarı, geleceğinizle ilgili kafa karışıklığına davetiye çıkarabilir. Son zamanlarda etkileyici bir görev gerçekleştirmiş veya yaptığınız bir şey için ödül almış olabilirsiniz ve bu o zamanlar cesaret verici olsa da, artık bittiğinde kendinizi kaybolmuş hissedebilirsiniz. Belirlenmiş bir hedefe doğru ilerlemek ve bir amaca sahip hissetmek muhtemelen daha kolaydı ve bu hedefi elde ettiğinizde, bundan sonra nereye gitmeniz gerektiğini bulmak konusunda endişeli olabilirsiniz. Gelecek hakkında endişelenerek kapana kısılmayın, bu zamanın kıymetini bilin ve anı yaşayın. Kendinizi ve başarılarınızı hakkıyla kutlamak da planınızın bir parçası olmalı.

ASLAN

Bilinmeyen, sandığınız kadar korkutucu olmayabilir. Son zamanlarda hayatınızdaki yeni bir grup insanla karşılaştırıldığında nerede durduğunuz hakkında daha fazla şey öğrenmiş olabilirsiniz ve aranızdaki farklar, aşılması imkânsız korkunç bir uçurum gibi görünebilir. İzole edilmiş gibi hissedebilir veya onlarla hızlı bir şekilde bağlantı kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Ortak bir zemin bulmak için mücadele etmeniz gerekebilir. Mümkün olduğunca sabırlı olun. Her arkadaşlık bir gecede oluşmaz ve muhtemelen şu anda görünenden daha karmaşıktır bir durum söz konusu. Biraz zaman ve çabayla aşamayacağınız bir sorun yok!

BAŞAK

Daha önce gizlenmiş olan bir şeyi paylaşmanız istenmeyen sonuçları olabilir. Kendinizi başkalarının beklemediği bir şekilde ifade etmiş olabilirsiniz ve destek ya da teşvik yerine cesaret kırıcı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Muhtemelen neye ihtiyacınız olduğunu tam olarak anlamıyorlar ancak ne olursa olsun, beklediğiniz desteği alamamak incitici olabilir. Söylemek zorunda olduğunuz şeyler için doğru dinleyiciler olmayabilirler veya başarınızla ilgili yanıldıklarını onlara kanıtlamanız gerekebilir! Neyse ki herkesi tarafınıza çekmek ve en başından beri sizinle aynı yolu tutmadıkları için pişman edecek kadar vaktiniz var. Zaman, sizi haklı çıkaracak.

TERAZİ

Tek bir olumsuz eleştiri, bugün size birçok tezahürattan daha yüksek sesli gelebilir. Çevrenizdeki biri, mutluluğunuza gölge düşürmek isteyen gizli bir düşman olabilir veya hedeflerinizi desteklemeyebilir. Muhtemelen yanınızda tonlarca insan vardır ancak yine de bu olumsuz sesi bastırmak ve ona rağmen cesaretlendirmelerini duymak zor olabilir. Güvensizliğe düşmek ve gölgelere çekilmek kolay gelebilir ancak gururlu durmak uzun vadede daha iyi olacaktır. Düşmanlarınıza herhangi bir tatmin vermeyin! İntikam planlarıyla da vaktinizi ve enerjinizi parçalara bölmemeye çalışın. Siz kendinize odaklanıp başardıkça her şey yerli yerine oturacak.

AKREP

Kişisel bir başarınız başkaları tarafından önemsiz görünebilir. Kendiniz için kutlamak istediğiniz bir dönüm noktasına ulaştığınızda ancak çevrenizdeki insanlar başarıya giden sıkı çalışmayı görmediğinde, hayal kırıklığı yaşamanız çok doğal. Bununla birlikte, bu sizin kendinizle gurur duymanızın önünde bir engel olamamalı. Bu sizin için bir başarıydı ve onların kötü tavırları bunu daha az önemli hale getirmemeli! Zaten kendiniz için yaptığınız bir eylem karşısında başkalarının tavırları neden önemli olsun ki? Bu, hedeflerinizin altında yatan asıl motivasyonu sorgulamanız için bir fırsat ve gereklilik yaratabilir.

YAY

Birisi eğlenmek şekliniz için sizinle alay edebilir. Başkalarına nasıl göründüğünüzü düşünmeden hareket etmeniz ve ardından başka biri tarafından hoşunuza gitmeyen laflarla karşılaşmanız mümkündür. Bu şekilde tepki veren insanlar, odağı kendilerinden ve kendi benliklerinden uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Kendilerine karşı güvensizler ve muhtemelen aksini söyleseler bile sizin kadar özgürce kendileri olabilmeyi diliyorlar. Ne olursa olsun ışığınızı söndürmemeye çalışın ve eğlenmeye devam edin! Kendiniz olarak attığınız her adım sizi, tam olarak sizin için tasarlanmış bir hayata taşıyor ve bu hakkınızı kimse gasp edememeli.

OĞLAK

Konfor bölgeniz, kendinizi daha az ilginç hissetmenize neden olabilir. Rutin işlerinize zaman ayırmak, hayatınızda tutarlılık ve istikrara sahip olmanızı sağlar ancak daha cüretkâr bir yaşam tarzıyla tanışmanız sıkıcı olduğunuz konusunda endişelenmenize neden olabilir. Her şey bakış açısıyla ilgili! Siz daha heyecanlı veya spontane olmayı dilerken, diğer kişi sizin sahip olduğunuz temele sahip olmayı dileyebilir. Her zaman henüz sahip olmadığınız şeyler daha güzel ve mutluluk için gerekli gibi görünecek ancak şu an elinizdekilerle mutlu olmayı başaramazsanız bu, o zaman da mümkün olmayacak. Bu yüzden sahip olduklarınızı takdir etmenin yollarını bulun.

KOVA

Rutininiz ya da rutininizin olmaması bir başkasına kıyasla oldukça sıra dışı görünebilir. Belki de pozitif, yaratıcı zihniyetiniz, bugün tanıştığınız biri özgürlüğünüzü dengesiz hissettiren sözler söylediğinde sizi daha spontane bir rota izlemeye hazırlamıştır. Belirlenmiş bir rutin olmadan hayata daha özgür bir yaklaşımın tadını çıkarmak sorun değil! Herkesin farklı istekleri ve ihtiyaçları var ve kendinizi başkalarıyla karşılaştırmanıza gerek yok. Kutunun dışında yaşamaktan çekinmeyin. Sizi siz yapan ve diğerlerinden farklı kılan özelliklere sahip çıkın. Herkes sizin kadar özgün ve bunu yaşayabilecek kadar cesaretli olsaydı, dünya daha farklı ve güzel bir yer olurdu.

BALIK

Yakın zamanda kişisel gelişim konusunda bir aşama atlamak, eleştiri almayı bırakacağınız anlamına gelmez. Bir aile üyesi veya birlikte yaşadığınız biri, tam potansiyelinize ulaşamadığınıza inanabilir ve size bunu söyleyerek, daha üretken veya saygın görünmek için hobilerinizi ve ilgi alanlarınızı saklamaya itebilir. Motivasyonlarınızı anlamayabilirler ve yöntemleri onlar için motive edici olsa da, kesinlikle size göre değiller! Tavsiyelerine ihtiyaç olmadığını onlara kibarca bildirmenizde bir sakınca yoktur. Bu insanlar sizin için sevilen ve sayılan kişiler olsa dahi bazı düşüncelerinde haksızlar ve bunu gereğinden fazla ciddiye alarak kendinizi üzmemelisiniz.