KOÇ

Bugüne normalde olduğundan daha düşük bir enerjiyle başlayabilirsiniz. Bu da her şeyin gerçekte olduğundan daha kötü görünmesine neden olabilir. Biraz umutsuzlukla savaşmanız gerekebilir, kendi başınıza olduğunuzu hissedebilir ve kırık kalp parçalarını toplamanız gerektiğini görebilirsiniz ancak durum sadece bir süredir aksatılmış kişisel bakımdan ibaret de olabilir. Kendinize biraz zaman ayırmak, fiziken ve ruhen dinlemek işlerin gidişatını tersine çevirmek için ihtiyacınız olan tek şey olabilir! Daha sonra, olayların iyimser tarafı daha belirgin hale gelmelidir. Eleştirilere geri dönmeden önce kendinize biraz zaman verin ve dinlenin.

BOĞA

Korkular dramatize edilebilir. Yaptığınız herhangi bir eylemi felaket gibi görüyor, şu anda yapılan küçük hataları gözünüzde büyüterek gelecekte olabilecek kasvetli sonuçlarla varıyor olabilirsiniz. Eylemlerinizin olası olumsuz sonuçlarını görmek, olumlu sonuçlarını görmekten daha kolaydır ancak hiçbir eylemde bulunmamak da size istediğiniz geleceği getirmeyecektir. İnisiyatifi ele alın, çünkü yola çıkmazsanız kimse hayallerinizi sizin için yerine getirmeyecek. İlerlerken bazı tümseklerle karşılaşmanız normal ancak tökezlediğiniz noktada ayağa geri kalkmak için gereken her şeye de sahipsiniz.

İKİZLER

Geleneğe bağlı kalmaya çalışmak sizi engelliyor olabilir. Kültürel bir standarda göre yaşamaya çalışıyor olabilirsiniz ancak bu sizi durgunluğa sürükleyebilir ve tatminsiz bırakabilir. Sizin için önemli olan insanların standartları ve hayalleri keşfetmeye değer ancak bunlar sezgisel olarak size göre değilse, o zaman daha az gidilen yolu seçmek konusunda özgürsünüz. Şimdiye dek bir ilerleme kaydetmiş olabilirsiniz ve geri dönmek, size başa sarıyormuşsunuz gibi hissettirebilir ancak önünüzde uzanan uzun yaşamı düşünün ve bunun pek de uzak olmayan bir zaman sonra ne kadar önemsiz gözükeceğine odaklanın.

YENGEÇ

Sağlıklı rekabet sizi daha ileriye taşıyor olabilir ancak kendinizi başkalarıyla karşılaştırmak her zaman faydalı değildir. Kendinizi zaten iyi olduğunuz konularda geliştirmek için elinizden gelen her şeyi öğreniyor olabilirsiniz veya başka birinin sahip olduklarını kıskanıyor olabilirsiniz. Doğal güzelliğinize ve yeteneklerinize güvenmek, kendinizi daha özgün hissetmenize yardımcı olacaktır ve izleyeceğiniz yön muhtemelen açık hale gelecektir. Sizin ve çevrenizdeki insanların zaten benzer olduğu yolları bulun ve farklı güçlerinizin birbirini nasıl tamamladığını takdir edin. Aynı yolda yürüdüğünüz herkes rakibiniz olmak zorunda değil, yol arkadaşı da olabilirsiniz!

ASLAN

Şimdi güvende hissettiğiniz konfor alanınız oldukça daralabilir ve sizi bunaltabilir. Bunun sonunda kendinizi ne kalabildiğiniz ne de gidebildiğiniz bir ikilemin ortasında bulabilirsiniz. Olgunlaşmanıza ve geleceğinize doğru ilerlemenize izin veren bilinçli bir karar vermiş olabilirsiniz. Öyle olsa bile, yanlış bir seçim yaptığınızdan veya geri dönemeyeceğinizden endişe duyabilirsiniz. Taahhütler vermek ve başkalarının size bağımlı olması korkutucu olabilir ancak kendi otoritenizi merkeze koyun ve mümkün olduğunca kendinize güvenin. Belki geçmişte bu kadar sorumluluğun altından kalkamazdınız ama şimdi halledebilirsiniz.

BAŞAK

Hayat şu anda karşı tarafın çok daha kalabalık olduğu bir savaş gibi hissettirebilir. Bir anlaşmazlık, insanlar tarafından dışlanmış hissetmenize neden olabilir ve bu onları da incitiyor olsa da, onlardan daha fazla yaralanmış olabilirsiniz. Hatalarınızdan ders alma isteğiyle iletişim kurmak, bu anlaşmazlığı sona erdirmenin en özgün yoludur ve muhtemelen o da sizinle alçakgönüllülükle karşılaşacaktır. Aranızdaki bağ, doğru ya da yanlış olmaktan daha fazlasını ifade ediyor. Hayat boyu zorluklarda yanınızda olacak samimi bir dostu kazanmak, ufak tefek sürtüşmelerden daha değerli bir kazançtır.

TERAZİ

Bazı kaygılarınız artık bakış açınızı bozacak kadar hayatınızı etkiliyor olabilir. Gerçekte olan ve sizin olduğunu düşündüğünüz şey tamamen farklı iki durum olabilir. Korkularınız ya da yanlış iletişim nedeniyle gitmeniz gerekenden farklı bir yöne sürükleniyor olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar yardım etmek yerine endişenizi şiddetlendiriyor olabilir. Biraz sakinleşmeyi veya sizi çoğu insandan daha derin bir düzeyde anlayan birine ulaşmayı düşünün. Tekrar kendi öz merkezini bulmak, tüm bu endişelerin ortadan kalkması için alan açacaktır ve etrafınızda güvendiğiniz birinin olması işleri kolaylaştırabilir.

AKREP

Yalnızlık sizi kalabalık bir ortamda yakalayabilir. Bugün içinde bulunduğunuz bir gruptaki diğer insanlardan farklı hissedebilirsiniz. Bu da kendinizden şüphe duymanıza neden olabilir ancak kimsenin sizinle gerçekten bağlantı kurma şansı bulamadan önce kendinizi geri çekiyor olmanız ihtimalini düşünmeye çalışın. Onlar onları yargıladığınız için geri adım attığınıza inanırken, siz kendinizi birçok şeyden mahrum bırakıyor olabilirsiniz. Kendinizi biraz açıp onlarla tanıştığınızda, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu yeni ilişkiler, hayatınızın çıkmaz sokak gibi hissettiren bazı alanlarında da ufkunuzu değiştirerek size yardımcı olabilir.

YAY

Bugün önem verdiğiniz birkaç kişi duygularınızı incitebilir. Patronunuz veya aileniz gibi biri tarafından azarlanmış veya hayal kırıklığına uğramış olabilirsiniz. Bu da muhtemelen kendinize karşı olan eleştirilerinizi şiddetlendirir. Gerçekten bir hata mı yaptınız yoksa sizi haksız bir şekilde mi suçluyorlar? Başkalarının davranışlarınızı ne hissettiğinizi etkilemesi olağan olsa da bunun planlarınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Kendinizi mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde toplayın ve programınıza geri dönün. Yaptığınızdan emin dahi olmadığınız bir hata zihninizi fazlaca meşgul edip daha büyük hatalara yol açmamalı.

OĞLAK

Düşüncelerinizin bir kısmı bazı hatalı bilgilere dayanıyor olabilir. Kendinizle ilgili otorite figürleri tarafından size söylenen bazı şeylere muhtemelen inanıyorsunuz ancak bu onların yanlış olduğunu bilmedikleri yanlış bilgiler veya size atfettikleri kendi tahminleri olabilir. Kim olmanız gerektiği hakkındaki bu bilgiyi unutmak ve kendinizi kendi yolunuzla yeniden keşfetmek, mottonuzu değiştirebilir ve kendinize yeni bir mercekten bakmanıza izin verebilir. Kendinizi başkalarının vizyonuna hapsetmeyin. Sonuçları ne olursa olsun, sizi yansıtan bir yol seçmeyi hak ediyorsunuz. Hatalar bile, size ait olunca anlam kazanır.

KOVA

Kendini yalnızlaştırmak, sıklıkla kendini gerçekleştiren bir kehanet olarak karşınıza çıkar. Kalbinizi iyi bir nedenle kırılmaktan korumaya çalışıyor olabilirsiniz ancak bunu yapmak aynı zamanda sizi potansiyel arkadaşlıklardan ve olumlu etkiler yaratacak insanlarla bağlantı kurma fırsatlarından da mahrum bırakır. Geçmişte sizi inciten insanlara dayanarak, bir şeyin doğru yapılmasını istiyorsanız, bunu kendi başınıza yapmanız gerekiyor gibi görünebilir ancak muhtemelen hedeflerinize tamamen tek başınıza ulaşamazsınız! Kalbinizi açın, çünkü kuracağınız bağlantılar bu riski almaya değecek kadar eşsiz.

BALIK

Birisi sizi duygusal olarak terk etmek üzere olabilir. Size telafisi olmayan bir şekilde hakaret etmiş olabilirler ve bu canınızı yaksa da, aslında size kendileri hakkında bir şeyler anlattıklarını kendinize hatırlatın. Kendilerini yalnız hissettikleri için sizi yalnız hissettirmeye çalışıyor olabilirler ve daha nazik bir konuşma girişiminde bulunarak bu durumu geçersiz kılmak en iyi cevap olabilir. Herkes bu nezaketten anlamaz ancak daha iyi bir diyalog yaratmaya çalışmak karakterine övgü getirebilir. Herkesin seviyesine inemeyeceğiniz için herkesle baş edemeyeceğinizi zaten biliyor olmalısınız.