KOÇ

Bugün, bulunduğunuz yerden başka bir yere taşınmayı planlayabilirsiniz. Yer değişikliği ile ilgili karar vermeden önce bir kez daha düşünmeniz iyi olabilir. İş değiştirmek de planlarınız arasında yerini alabilir. Bütün bu değişim özlemlerine rağmen zihniniz iyi hatta oldukça iyi bir konumda olacak. Endişeyle kaçış planları yapmıyorsunuz, umutla hayaller kuruyorsunuz. Fazla olumlu bakmanın da sizi zorlayıcı durumlara sokabileceğini aklınızda bulundurarak insanlara fazla hoşgörü göstermemeye çalışın. Yoğun duygular hissederken büyük kararlar almamalısınız.

BOĞA

Bugün her zamankinden daha sabırlı olabilirsiniz. Meditasyon uygulamaları, projenizi hızlandırmaya yardımcı olabilecek konsantrasyonu artırmanıza yardımcı olabilir. İş arkadaşlarınız veya beraber bir proje yürüttüğünüz insanlar sizinle oldukça verimli bir şekilde işbirliği yapabilir, bu da her şeyi tam zamanında tamamlamanıza yardımcı olabilir. İşle ilgili kısa bir seyahatlere çıkabilirsiniz. Bu seyahatin de yardımıyla büyük bir etki alanına sahip biri, sosyal ağınızı ve kariyer fırsatlarınızı artırmanıza yardımcı olabilir.

İKİZLER

Bugün, aile toplantıları ve diğer sosyal etkinliklerle meşgul olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara karşı ekstra kibar olabilirsiniz, bu da sosyal prestijinizi artırabilir. Sanatsal yönünüzü besleyen bazı eserler veya ev eşyaları satın almak için para harcayabilirsiniz. Bir yakınınızdan gelen güzel haberlerle kutlama yapmak için yeni bir bahaneniz olacak. Bugünü mutlu ve kutsanmış hissederek bitirirken, sahip olduklarınız için şükretmeyi unutmayın. Siz değer bildikçe, daha fazlası sizi bulacak!

YENGEÇ

Bugün kendinizi hem zihinsel hem de fiziksel olarak sağlıklı hissedebilirsiniz, bu da çalışma veriminize yansıyabilir. Hayatın her alanında iyi performans gösterebilir ve bunun sonucunda da insanlar karşısında iyi bir imaj çizebilirsiniz. Ayrıca oldukça yüksek seyreden konsantrasyonunuz sayesinde zihinsel emek gerektiren ne varsa hızlıca halledebilirsiniz. Kariyer veya kişisel gelişim alanında büyümenizi sağlayacak çok iyi olabilir ve büyüme adına işinizde bazı zor kararlar alabilirsiniz. Başkaları için değil, kendi iyiliğiniz için seçim yapın!

ASLAN

Bugün yaşamdan keyif almak için biraz daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Eskiden sahip olduğunuz bir zihinsel veya bedensel sıkıntı, tekrar baş gösterebilir. Ani alınmış kararlarla hareket etmekten ve uzak seyahatlerden kaçınmanız iyi bir önlem olabilir. Yapılacaklar listenizi minimuma indirin ve bugünü sakinleşip yeniden başlamaya ayırın. Zihniniz sürekli stres altında değilken çok daha yaratıcı ve kolay çözümler üretebilir. Herkese tanıdığınız hata yapma hakkını neden kendinize de vermiyorsunuz?

BAŞAK

Bugün güne mutlulukla başlayabilirsiniz. İş yerinde, kriz yönetimi becerilerinizi artırabilecek ve yakın gelecekte fayda sağlayabilecek hızlı kararlar alabilirsiniz. Birikimlerinizi artırabilecek bazı yeni gelir kaynakları da yaratma ihtimaliniz var. Biraz yardımla daha yüksek bir kariyer basamağına tırmanmanız mümkün. Aşk hayatınızda da kazanmaya devam ediyorsunuz. Eşinizle aranızdaki bağ artabilir, bu da ev hayatınızda uyumla sonuçlanabilir. Bugünün kazanını sizsiniz!

TERAZİ

Bugün işiniz sizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça meşgul tutabilir. İş yerinde başarılı bir güne imza atsanız da yarattığı zihinsel yorgunluktan dolayı ailenize zaman ayıramayabilirsiniz. Almanız gerekenden daha fazla sorumluluk almayın ve bulunduğunuz yerin, çevrenizdeki insanların tadını çıkarmak için biraz zaman ayırın. Bir şeylerin sefasını sürmek de bir nevi şükran duymaktır ve bunu yapmayı çok ertelerseniz artık elinizde şükredebileceğiniz bir şey kalmayabilir. Suladığınız toprakların meyvelerini toplama zamanı!

AKREP

Bugün, çevrenizde size doğru yolu gösterecek bazı olumlu titreşimler hissedebilirsiniz. Bu, bir içses veya bir büyüğünüzden gelen nasihat şeklinde olabilir. Ayrıca manevi olarak yönlendirilmeye açık olduğunuzdan internet ortamında maruz kaldığınız bilgilere karşı da hassasınız. Görece sağladığınız iç huzurun yardımıyla, performansınız her alanda fark edilebilir derecede artabilir. Kelimenin her anlamıyla kendi kaderinizi yazıyorsunuz. Hisleriniz sizden bir hayır işi yapmanızı isteyebilir. İçinizdeki iyiliği dışarı vurma zamanı!

YAY

Bugün manevi olarak kendinizi biraz zayıf hissedebilirsiniz. Bazı sağlık sorunları ortaya çıkabilir ve ev veya işte beklediğiniz bazı gelişmeler yaşanmayabilir. Yolunda giden birkaç projenizin de beklenmedik bir şekilde durmasıyla ruh haliniz oldukça düşük seyredebilir. Bugün her şeyi ağırdan almak ve iş yükünüzü hafif tutmak işleri kolaylaştırabilir. Şu an belki de en çok ihtiyaç duyduğunuz şey ailenizin desteği olacaktır. İnsanların yardıma ihtiyacınızın olduğunu bilmesini sağlayın aksi takdirde çok yorulabilirsiniz.

OĞLAK

Bugün hayatınızın belirli bir alanında zor bir seçimle karşı karşıya kalabilirsiniz. Muhtemelen ikilem, bir yandan yaratıcı ruhunuzu takip etme arzusundan kaynaklanırken, diğer bir parçanızın daha pratik ve ayakları yere basan şeylere bağlı hissetmesine bağlanacaktır. İki gücü birleştirmek ve onları tek bir fikirde birleştirmek için neler yapabileceğinizi düşünün. Bununla tek başınıza savaşmak zorunda değilsiniz. Her iki fikri destekleyen ayrı kişilerde yapacağınız dürüst konuşmalar yeterli bilgiyi sağlar ve doğru karara ulaşmanız kolaylaşabilir.

KOVA

Bugün duygularınız tarafından çok fazla yönlendirilmemeye çalışın. Sizi hiçbir şekilde ilgilendirmeyen bir kaosa kendinizi kaptırırsanız başınız belaya girebilir. Diğer insanların duygularıyla bağlantınız ve empati yeteneğiniz sizi bir çıkmaza sürükleyebilir. Şüphe baş edilmesi gereken bir şey olsa da kendinizi oldukça güçlü hissediyor olmalısınız. İşlerin net olmaması, sizin lehinize gitmediği anlamına gelmez. Her şeyin yoluna gireceğinden emin olduğunuz sürece, her şey yoluna girecek.

BALIK

Bugün yaratıcılığın zirvesinde olabilirsiniz ve yaptıklarınızın bunu beslediğinden emin olmanız gerekir. Bir engelle karşılaşma tehlikesiyle karşı karşıya olabilirsiniz. Cesaretinizi kırmamaya çalışın, düşmanınız göründüğü kadar büyük değil. Bunun yerine geçmişte yaptıklarınızı gözden geçirmeniz sizin için en iyisi olabilir. Duygularınızın bir şeyden diğerine atlamasına izin vermek yerine bugün sizi bu noktaya getiren asıl şeye odaklanmaya çalışın. İsteseniz de istemeseniz de bazı şeylerle yüzleşmeniz gerekecek!