KOÇ

Bugün yaşam şartlarınız birçok açıdan yeniden hesaplanabilir. Emeklerinizin karşılığını almanızın yanı sıra, şans da yanınızda! Bu, yeni bir ilişki veya kariyer başlangıcı anlamına gelebilir. Maddi konular, büyük harcama veya satın alımlar gündeminizde olabilir. Mantığınızın ortaya çıktığı bir gün olduğu için karar alma konusunda bir sorun olmasa da her zaman bugünkü ideal şartların ve şansınızın devam etmeyebileceğini de göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. Su akarken kovaları doldurmakta fayda var.

BOĞA

Odağınız biraz dağılmış olabilir. Bu da ufak aksiliklere, işte ve evde bazı hatalara yol açabilir. Bugün büyük sorumluluklar almamak, çocuk bakmaktan uzak durmak iyi bir fikir olabilir. İnsan ilişkilerinizde sorun yaşamamak adına ruh ve zihin halinizden etrafınızdakileri haberdar etmek isteyebilirsiniz. Muhtemelen yeni insanlarla da tanışmanız gerekecek. Bu hızlı görüşmelerle kimseyi yargılamamaya, en azından bunu belli etmemeye çalışın. İlerleyen zamanlarda bu insanlarla daha fazla ortak noktanız olabilir.

İKİZLER

Bugün fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmiyorsunuz ancak size fikren zıt düşen insanlarla çevrili olduğunuzu da yeni fark ediyorsunuz. Hızlı ve duygusal bir tepki vermemeye çalışın. Bu, herkes için yeni ve düşünülmesi gereken bir konu. Odak eylemlerinize, yaptığınız işlere çevrildiğinde ise herkes başarınız konusunda hemfikir. Gün içerisinde daha çok planlama ve hesaplama gibi daha nesnel konulara yönelmeye çalışın. Bu sayede yakın zamanda bir tatil planı ayarlamanız mümkün olabilir.

YENGEÇ

Bugün duygularınız taşıyor ve siz de onları göstermekten kaçınmıyorsunuz. Doğru kullanıldığında bu, ilişki dünyanızda oldukça güzel gelişmelere yol açabilir. Sosyal hayatınız da oldukça renkli ve hareketli. Sohbetlerden ekstra keyif alıyor ve insanlar tarafında danışılacak kişi olarak görülüyorsunuz. Farklı ve verimli fikirlerinizde birçok insana yardım edebilir, aynı zamanda bir konuda ailenizin desteğini kazanarak kendiniz için de gereken yardımı bulmuş olabilirsiniz. Bugün kazanmamanız imkânsız!

ASLAN

Bugün zihniniz daha çok maddi konularla meşgul olabilir. İş ve para konusunda kendinize en kazançlı yolu bulmaya çalışabilirsiniz ancak bu, bir günde başarabileceğiniz bir şey olmayabilir. Endişe ve korkuyla en kötü senaryoları düşünmek yerine gerçek verilere odaklanırsanız, durumun sandığınızdan çok daha iyi olduğunu fark edebilirsiniz. Kendinizi buna ikna edemeseniz bile, sevdiğiniz insanları olumsuz düşüncelere boğmamak için sessiz kalmayı tercih edin. Yeni bir günde her şeyi yeniden düşünebilirsiniz.

BAŞAK

Bugün kontrole biraz ara verip günün nasıl ilerlediğini görmek isteyebilirsiniz. Siz planlar ve programlar yapmadığınız da bir şeyler yolunda gidebilir ve hatta güzel sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Çok odaklanamayabileceğinizden, ciddiyet gerektiren işleri mümkünse biraz erteleyin. Maddi konular ön plana çıkıp zihninizi bir süre meşgul edebilir. Hızlı, dürtüsel kararlardan uzak durmalı ve belki de bir süre gözlemlemelisiniz. Bilmeniz gereken her şeyi bildiğinizde emin olmadan, büyük konuşmayın.

TERAZİ

Son zamanlarda sevdiğiniz biriyle iletişim kurmayı zor bulmuş olabilirsiniz. Belki de sanki aranızda bir tür görünmez engel varmış gibi hissediyordunuz ama bugünden itibaren hem siz hem de onlar yeni bir sayfa açılıyor. Birbirinize anlatacak çok şeyiniz var ve arayı kapatıyorsunuz. Bugün enerjiniz çok yüksek, ışıldıyorsunuz ve bunu halinizi kimlere gösterdiğimizi seçmek isteyebilirsiniz. Sevginizin sıcaklığını hissetmeyi herkes hak etmiyor, bu yüzden kendinizi sizi hak eden özel insanlara saklayın.

AKREP

Bugün birine bir iyilik yaparsanız, haftalarca, aylarca, hatta belki yıllarca iyi hatırlanabilirsiniz. Hem de muhtemelen bu ün, sadece iyilik yaptığınız kişiyle kısıtlı kalmayacak. Karşılığında bir şey beklemeseniz de bu faydalı olma hissinin tadını çıkarabilirsiniz. Bugünkü keskin zihniniz aynı zamanda, başkalarının kafasını karıştıran bir durumda gerçeği görmenizi sağlar. Yine de çevrenizdeki insanlar ipuçlarını birleştirmede başarısız olmaya devam ederlerse sorun etmeyin, onları hataları size hiçbir şekilde zarar veremez.

YAY

Çok uzun zamandır bir şeyler sizden gizleniyor ve artık bu daha fazla devam edemez. Hiçbir şey belirsizlikten ve bilgisizlikten daha kötü olamaz o yüzden neler olduğunu öğrenme çabanızdan vazgeçmeyin, duyduklarınızı tartışın, ders alın ve birlikte ilerleyin. Son haftalarda kendinizi ifade etmekte zorlanmış olabilirsiniz ancak artık sesinizi bulmaya başlayacaksınız. Yine de her şeyi konuşmamaya çalışın, dikkatle seçilen kelimeler en büyük etkiye sahip olacaktır. Sözlerinizle az ve öz olayı hedefleyin.

OĞLAK

Bugün muhtemelen bir meslektaşınıza veya işvereninize onlar hakkında gerçekten ne düşündüğünüzü bildirmek için iyi bir zaman değil çünkü hatalarını ve başarısızlıklarını bir kez listelemeye başladığınızda ne zaman duracağınızı bilemeyebilirsiniz ve bu ilişkinizi tamamen mahvedebilir. Bunları boş verip eğer zihninizi tek bir yöne ve içeri odaklarsanız, çoğu insanın fark edemediği şeyleri keşfedeceksiniz. Başkalarına kaos gibi görünen şey, sizin düzenli zihniniz için mükemmel bir anlam ifade edebilir ve kimseyi buna ikna etmenize gerek yok!

KOVA

Size, karşılayabileceğinizden daha fazlasına mal olan ve zaman geçtikçe de yükünüzü arttırmaya devam edecek olan bir durumdan kendinizi kurtarmanın bir yolunu bulmalısınız. Kısa vadeli bir kayıp muhtemelen kaçınılmazdır, ancak uzun vadede daha iyi durumda olmayı hedeflemelisiniz. Son zamanlarda sevdiklerinizle iletişim kurmakta zorlandıysanız, bugün bunu kolayca telafi edebilirsiniz. Yine de ilk hamle sizden gelmeli. Bugün ipleri elinize aldığınız her konuda işleri yoluna koyuyorsunuz.

BALIK

Kariyerinizin bir kısır döngü içinde olduğunu düşünüyorsanız, bu konuda bir şeyler yapın. Yürüttüğünüz tüm projeleri listeleyin ve size ilham vermeyenlerin üzerini çizin. Geriye kalan tek şey, gerçekten önemli olan tek şey olmalı. Bugün, kafanızdan geçen tüm düşünceler bir araya geliyor ve mükemmel bir anlam ifade etmek üzere. Varoluşunuzun bir anlamı var ve bunun ne olduğunu bulmak üzeresiniz. Hayatınızı her anlamda benliğinizi ortaya çıkarak şeylerle kuşatarak, bu süreci hızlandırabilirsiniz.