KOÇ

Bugün sezginize tamamen güvenmeniz gerekiyor. İçinizdeki bilge ses, birinin size gölge düşürdüğünü veya sizi bir şekilde tuzağa düşürmeye çalıştığını söylüyorsa, ona güvenin. Varlığınızın her zerresi sizi olası bir ihanetten korurken kanıt aramanıza gerek yok. Bugün kendinizden başka bir şansa da gerek kalmayacak. Bir zamanlar imkânsız olduğunu düşündüğünüz şeyi başardığınızı gördüğünüzden hem özgüveniniz hem de kadere inancınız artıyor. Bu başarılarınızı sadece şansla açıklayamazsınız, kendinizi tebrik edin!

BOĞA

Potansiyelinizden şüphe ettiğiniz, direksiyonu başkalarına verdiğiniz günleriniz oldu ancak şimdi bütün bunlar değişmek üzere. Bugün evrenin size mümkün olan en iyi deneyimi yaşatmak için çabaladığını bilerek, hayatınıza cesur ve açık bir yürekle gelmeye devam edin. Aşk söz konusu olduğunda, ihtimallere açık olmaya çalışın. Aradığınız şeyin sizi de aradığına güvenerek, geçmişin acısını geleceğinizden çıkarmamaya dikkat edin. Bugün her şeyi yoluna koymak adına durdurulamaz bir makineye dönüşüyorsunuz.

İKİZLER

Bugün ışıldamanın ve filmdeki başrolün siz olduğunu hatırlamanın vakti geldi. Kalbinize ve aklınıza koyduğunuz her şeye sahip olabilirsiniz ancak bunun için öncelikle sizi gücünüzü ve potansiyelinizi kucaklamaktan alıkoyan içsel inançlarınızı değiştirmeniz gerekecek. Bu uzun yol boyunca kendinize birkaç hata yapma izni verin ve sonrasında inandığınız şey için yola devam edin. Mükemmel olma düşüncesinden uzaklaştığınızda her şey sizin için daha kolay akacak. Başkasına gösterdiğiniz hoşgörüyü kendinize de göstermelisiniz.

YENGEÇ

Yapmak istediğiniz her şeyi yapmak için yeterli zamanınız olmayabilir. Yine de bu, zamanınızı ve enerjinizi, şu anda dikkatinizi çeken aktivitelerin en azından bir kısmına ayıramayacağınız anlamına gelmez. Sizin için en önemli olanın ne olduğunu belirlemek önemli. Para için yaptıklarınızla aşk için yaptığınız şeyler arasında bir denge bulmak, hayal edebileceğinizden daha fazla şekilde büyümenize ve gelişmenize yardımcı olacaktır. Bugün tamamen kısıtlı imkânları nasıl harcadığınızla ilgili.

ASLAN

Bugün yalnızca kendiniz için değil, karşılaştığınız herkes için bir ilham kaynağı ve özgürlük sembolü oluyorsunuz! Kendiniz için nasıl bir hayat hayal ediyorsanız, onu yaşayacağınızdan emin olun. Her deneyimin mükemmel olduğunu ve sizi geliştirdiğini bilerek, cesur ve açık bir yürekle bu gerçeklikte ilerleyin. İstikrarlı ve kararlı bir ilişki arzu ettiğiniz bir şeyse, dileğinizin yakında yerine getirileceğine güvenin! Endişelerinizden kurtulun çünkü yakın zamanda her şey sizin için yoluna girecek.

BAŞAK

Hayatı nasıl yaşamanız gerektiğiyle ilgili soru işaretleriniz varsa, yaptığınızı yapmaya devam edin. Yaptığınız bütün seçimlerin sizi olmanız gereken yere götüreceğini bilerek, ışıldamaya ve bu dünyaya daha fazla neşe, güzellik ve ilham getirmeye devam edin. Tutkulu olduğunuz bir iş veya zanaat varsa buna bağlı kalın. Sizin için en büyük tehlike, kalbinizi ve ruhunuzu duygusal olarak size uygun olmayan insanlara kaptırmaktır. Dostlarınızın kim olduğunu zaten biliyorsunuz. İşler zorlaştığında onlara yaslanmanın sorun olmadığını hatırlayın.

TERAZİ

Macera tutkunuz doymak bilmiyor. Risk almayı seviyorsunuz ancak bunun da bir sınırı olmalı. Ortak kararlar almanız gereken ve başkalarını da etkileyen durumlarda bu yönünüzü biraz bastırmaya çalışmalısınız aksi takdirde ilişkilerinizde sorunlar yaşamanız mümkün. Yavaş, bilinçli adımlar atarak, hedeflerinize zaten varacaksınız. Bu dönemde aceleci kararlar vermekten kaçının. Şüpheye düştüğünüzde, artıların ve eksilerin bir listesini yapın. Sezgisel ve mantıksal yönünüz arasında bir orta yol bulmak, sizin ve sevdiklerinizin iyiliği için doğru olanı yapmanızı sağlayacaktır.

AKREP

Başarı sizin için ne ifade ediyor? Başkalarının hedeflerine doğru ilerliyor olabilir misiniz? Daha da önemlisi, yola çıktıklarınızı başardığınıza inanıyor musunuz? Başkalarının sizi onaylamasını beklemek yerine bakışınızı içe çevirin. Yolculuğunuzu, kazandığınız savaşları ve bilgeliğe dönüştürdüğünüz bilgiyi kabul etmek için biraz zaman ayırın. Şimdi elinizdekilerle yetinip durma zamanı değil, uzun vadeli planı yeniden gözden geçirme ve yenilerine kalkışma zamanı. Henüz kavuşacağınız çok hayaliniz var!

YAY

Başardığınız şeyleri görmezde geliyor, belki de birinden onay alana dek yaptıklarınızı başarıdan saymıyorsunuz. Kendi gücünüze ve potansiyelinize inanmadığınız sürece hiçbir zaman tamamen onaylanmış hissetmeyeceksiniz. Büyüme ve genişleme fırsatlarının önümüzdeki günlerde kendini göstermesi muhtemeldir. Neler hak ettiğinizi düşünüp bunu elde etmek için bu fırsatları kullanın. Sizi daha azına ve olumsuz duygulara yönelten kimse, hayatınızda kalıcı bir yer bulmamalı! Sizi geride tutan kalıplaşmış inançları değiştirme zamanı geldi de geçiyor bile.

OĞLAK

Olmak istediğiniz herkese dönüşebilirsiniz. Tek yapmanız gereken uyum sağlamak ve gerçek doğanızı hatırlamak. İçinizdeki o sonsuz güç kaynağıyla yeniden bağlantı kurun. Zaman harcadığınız her şey size bir ödül kazandırmak ya da tebrik getirmek zorunda değil. Sadece sizin için, mutlu olmanız ve kendinizi gerçekleştirmeniz için çalışan bazı şeyler vardır ve bunlar bugün yapmak isteyeceğiniz şeylerdir. Hayata karşı direncinizi nasıl ve nerede bırakmanız ve akışla bir olmanız gerektiğine dikkat edin. Uyum sağlamayı öğrenmek, hayatınızı daha iyi ve güzel hale getirecek. Temele inin ve neyin sizi mutlu edip etmediğine dikkat edin.

KOVA

Hayatın bir kullanma kılavuzu olmasını çok isteseniz de kendi başınıza çözmeniz gerekiyor. Bu nedenle, "nasıl" ve "neden" sorularına çok fazla kapılmamaya çalışın. Her seferinde o an attığınız adıma odaklanın ve siz ilerledikçe bu yolun kendini göstereceğine güvenin. İşin iyi tarafı, bu bulmacayı tek başınıza çözmüyorsunuz. Sizinle birlikte ilerleyen biri var ve bu da zorlukların daha tatlı görünmesini sağlıyor. Evrenin şu anda bilmenizi istediği şey, en iyisinin henüz gelmediğidir! Umudunuzu ve neşenizi kaybetmeden daha güzel günleri bekleyin.

BALIK

Bugün maddi durumunuzu masaya yatırabilirsiniz. Muhtemelen kazandığınız para, harcadığınız saatleri haklı çıkarmıyor. Her şeyin bir denge halinde olması gerektiğin hatırlayarak, karşılığını alamadığınız çabalara bir son verin. Daha büyük bir bakışta, yaptıklarınızdan çok yapmadıklarınıza üzüleceğinizi bilerek daha fazla risk almak isteyebilirsiniz. Kulağa basit gelse de, sadece kalbinizin sesini dinlemelisiniz çünkü kalbiniz şu anda ihtiyacınız olan tüm cevaplara sahip. Sadece biraz cesaret gerekiyor.