Güvercinlik’te Sanayi Bölgesi’nde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nün düzenlediği Mercek Operasyonu kapsamında tutuklanan 2 kişi hakkındaki soruşturma sürüyor.

Polis, meseleyle ilgili tutukladığı G.K. (E-46) ve A.D.’yi (E-52) bu sabah ek tutukluluk talebiyle mahkemeye çıkarttı ve hakkında 7 gün ek tutukluluk emri temin etti.

Mahkemede meseleyle ilgili olguları NKÖM görevli polis memuru Erkan Çelik anlattı.Erkan Çelik,  G.K.’nin (E-46) kontrolündeki iş yerinde yapılan arsamada, toplam 700 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve içerlerinde metamfetamin türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet el yapımı cam pipo tespit edip emare aldığını söyledi.

Çelik, zapt ettiği emareleri incelemeye gönderdiğini belirterek, meseleyle bağlantısı olduğuna inandığı bir kişiyi daha aradığını kaydetti.

Tanık polis, mahkemeden henüz tamamlayamadığı tahkikatını salimen tamamlayabilmek için zanlılar hakkında tutukluluk emri talep etti. Mahkeme talebi uygun buldu ve zanlıların 7’şer  gün tutuklu kalmasına emir verdi.( MHA )