KKTC Fenerbahçeliler Derneği olarak Güzelyurt Sağlık Ocağı'nda bulunan Hemşire Odasının tadilatını gerçekleştirdik. Açılışa KKTC İç İşleri Bakanı Sn. Ziya Öztürkler'in yanı sıra Güzelyurt Belediye BaşkanıSn.Mahmut Özçınar da katıldı. Açılışta konuşan başhekim Rüçhan Tüm; Duyarlı davranışlarından ötürü dernek yetkililerine ve tüm üyelere teşekkür etti.

WhatsApp Image 2023-07-02 at 18.20.00

İç işleri bakanı Ziya Öztürkler'de konuşmasında gönül verdiği camianın böylesi anlamlı bir çalışmanın öncüsü olmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Güzelyurt Belediye başkanı Mahmut Özçınar ise her gün gelişmekte olan Güzelyurt ilçesinin ihtiyaçlarının da giderek arttığını söyleyerek. Sağlıktan, eğitime her alanda gelişen bölgemize katkı koyan dernek yönetimi ve maddi, manevi katkı koyan herkese teşekkürlerini iletti.

WhatsApp Image 2023-07-02 at 18.19.54

Dernek başkanı Toykan Özdamar ise yakın geçmişte yaşadığımız pandemi süreci bize birkez daha sağlığın insan hayatı için önemini gösterdi ve bu süreçte sağlık emekçilerinin ne kadar zor şartlarda fedakarca çalıştığına şahitlik ettik. Hemşire arkadaşlarımızın kısa dinlenme zamanlarını geçirebileceği bu odanın tamiratına katkı koyan Emre Sağnak, Ahmet Yorulmaz ve Scala İçmimarlık’a teşekkür etti.

WhatsApp Image 2023-07-02 at 18.19.56