Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Meclis’te seviyesizlik diz boyu, seviye ise yerlerde” dedi.

Özersay paylaşımında, “Kimsenin kimseye Meclis’te bu üslupla konuşması kabul edilemez ve o açıdan haklı olabilirsiniz ama Ana muhalefet partisi olarak bunun sebeplerini göremiyor olamazsınız!” ifadelerine yer verdi.

Özersay’ın paylaşımı şöyle:

“Meclis’te seviyesizlik diz boyu, seviye ise yerlerde. Meşruiyeti tartışmalı olan ve sizin de gayrimeşrudur dediğiniz bir hükümetten, hele hele zerre meşruiyeti bulunmayan bir Bakandan seviyeli bir yanıt mı bekliyordunuz? Meclis’te olağan bir hükümet-muhalefet ilişkisi kurup sonra da sizi kaale almasını mı bekliyordunuz? Meclis’te kalıp olağan bir muhalefet yaklaşımı ortaya koyup gayrimeşru şekilde oluşturulan hükümeti kanıksadığınız ve normalleştirdiğiniz için yaşıyoruz bunları, o nedenle bu seviyesiz ve kısır muameleye şaşırmanıza şaşırıyoruz! Evet kimsenin kimseye Meclis’te bu üslupla konuşması kabul edilemez ve o açıdan haklı olabilirsiniz ama Ana muhalefet partisi olarak bunun sebeplerini göremiyor olamazsınız!”