(14.08.2023…..MHA…..) İhtiyaç sahibi çocuklara eğitim ve gelecek fırsatları sağlamayı hedefleyen Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı, Ruşen Yücesoylu Karakaya'nın önderliğinde önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Dernek, ünlü şarkıcı Haluk Levent’in kurucusu olduğu Ahbap Derneği ile iş birliği yapmak için bugün Mağusa’da bir araya geldiler.

Gerçekleştirilen toplantıda, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Başkanı Ruşen Yücesoylu Karakaya, Haluk Levent’ ile yaptıkları toplantıda kendi projelerini aktararak nasıl birlikte çalışacaklarına ve nasıl birbirlerine destek sağlayacaklarıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirdiler.

mhamanşet--Kurtarıldı-Kurtarıldı-2

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği başkanı Karakaya, “Mimar ve Mühendisler Odası ile beraber çalışarak, Eğitim Merkezi için en iyi projeyi belirlemek amacıyla bir yarışma düzenleneceğini, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylanan 23 dönümlük alana inşa edilecek olan okulun içerisinde en az 26 sınıf, bir spor salonu, yüzme havuzu ve kültür merkezi gibi modern tesislerin bulunacağını” dile getirdi.

Karakaya, proje için bugüne kadar toplanan bağışlardan ve ilerleyen süreçte yapılacak bağışlardan yararlanılacağını da ifade etti.

haluklevnt

Haluk Levent’te yaptığı kısa konuşmada “Ahbap Derneği olarak bu önemli eğitim merkezinin inşasına maddi ve manevi destekte bulunmak için bugün sizinle bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Öncelikle belirtmek isterim ki bende bu depremde kuzenimi kaybettim, o nedenle sizin duygularınızı gayet iyi anlıyorum. Biz AHBAP Derneği olarak, Türkiye’de 17 okul inşa etmeyi hedefliyoruz” dedi. (MHA)