Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, Tüyap tarım fuarlarının güçlü halkalarından biri olan;  BURTARIM Bursa 20. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı ile Bursa 15. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı’nı ziyaret etti.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılışı gerçekleşen fuar 3 - 7 Ekim 2023 tarihleri arasında bir çok ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Ülkenin dört bir yanından mekanizasyon, tohum, gübre, ilaç üretimi konularında faaliyet gösteren firmalar fuarda yerini alırken, Tarım ve Hayvancılık sektörünün modernizasyonu için ihtiyaç duyulan tarımsal mekanizasyon, hayvancılık ve sulama teknolojilerindeki yeniliklerin, makine ve malzemelerin, zirai gübre çeşitlerinin, ekolojik tarım tekniklerinin, tohum, fide, fidan ve bahçecilik ve ilgili teknolojilerin  topluca tanıtılacağı bir platform olan Bursa Tarım Fuarı’na Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği’nden 40 kişilik bir heyet de katıldı.

Hayvancılık sektördeki son gelişmeleri ve teknolojileri yakından inceleme imkanı bulan heyet, bir çok firma ile birebir istişare etme şansı buldu.

Eskişehir’de gerçekleşen fuarın yanında Eskişehir’in önemli yerlerini de ziyaret etme fırsatı bulan heyet, 3 gün süren gezinin ardından cumartesi adaya döndüler.

 (Vet.Hekim) Mustafa  NAİMOĞULLARI Hayvan Üreticileri Ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı

image-08-10-23-01-20-19image-08-10-23-01-20-15image-08-10-23-01-20-7