Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Boğazköy-Dikmen Anayolu’nun 1-2’inci kilometreleri arasında, dün saat 21.00 sıralarında Tahir Baran Demir (E-18) yönetimindeki FB 733 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkmış ve yol kenarında bulunun trafik levhasına, aydınlatma direğine ve tel örgülerin beton direklerine çarptı.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve araçtaki yolcu Rüya Nask (K-18), kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

Soruşturma devam ediyor.

ALKOL TESTİ İÇİN YETERLİ NEFES VE KAN ÖRNEĞİ VERMEYİ REDDETTİ

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde, saat 02.30 sıralarında Derviş Küsbeci (E-28) yönetimindeki SF 108 plakalı salon araç ile doğu istikametine doğru seyrettiği sırada, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde aynı istikamete doğru seyreden Salahattin Turunç (E-50) yönetimindeki KF 550 plakalı aracın arka kısmına çarptı.

Kaza sonucu yaralanan olmadı. SF 108 plakalı araç sürücüsü Derviş Küsbeci, alkol testi için yeterli nefes ve kan örneği vermeyi reddetmesi nedeniyle tutuklandı.

Soruşturma devam ediyor.