YOĞUN BAKIMDA TUTULUYOR
ŞİKAYETİNİ GERİ ÇEKTİ
Girne’de alacak verecek kavgasını ayırmak isterken bıçaklanarak ağır yaralanan Ela Satır, yoğun bakımda tedavisi sürerken, zanlı hakkındaki şikâyetini geri çekti.
Girne’de hafta sonu yaşanan ve kan donduran olayda, alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgayı ayırmak için araya giren Ela Satır ağır yaralandı. Yoğun bakımda tedavisi devam eden Satır’ın, kendisini ağır yaralayan zanlı M.E.S. hakkındaki şikâyetini geri çekmesi dikkat çekti.
“ELİMDE CAM VARDI” DEDİ, SONRA BIÇAĞI İTİRAF ETTİ
Girne Adli Şube’de görevli polis memuru Doğcan Kırgeç, mahkemede verdiği ifadede zanlının “Yaralama ve Kanunsuz Bıçak Taşıma” suçlarından tutuklandığını belirtti.
Polis, zanlının gönüllü ifadesinde başlangıçta elinde cam bulunduğunu ve Ela Satır’ı camla yaraladığını söylediğini, ancak daha sonra gerçeği itiraf ederek olayda kullandığı bıçağı Kaşgar bölgesine attığını kabul ettiğini mahkemeye aktardı.
Olay anına ilişkin kamera görüntülerinin tespit edildiğini belirten Kırgeç, soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü ifade ederek zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Mine G. Serden, soruşturmanın henüz tamamlanmadığını belirterek zanlının 5 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi.





