Dünya’nın pek çok ülkesinde özel indirim oranlarıyla kendinden söz ettiren ve heyecanla beklenen “Black Friday” Maldives Homes’da bir başka yaşanıyor.
Tüm dünya’da tüketicileri özel indirimlerle buluşturan Black Friday heyecanı, Maldives Homes’da coşkulu bir şekilde yaşanacak.
Black Friday heyecanı, Maldives Homes’da 27 Kasım akşam saat 20.00’da Alex ve Konny Daugh ile müzik ve akşam yemeği sizleri bekliyor.
Cyprus Constructions bünyesinde denize sıfır ve dağ manzaralı lüks yaşam konsepti ile inşa edilen Maldives Homes, içerisinde bulunan eşsiz villa ve dairelerle sizlere ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor. 
Maldives Homes, lokasyon olarak birçok avantaja sahip. İçerisinde bulunan Californian Restaurant-Bar, Lagoon Beach (Sadece Maldives Homes sakinlerine özel), Kapalı ve Açık Yüzme Havuzları, Tenis Kortları, Spa, Hamam, Sauna, Çocuk Oyun Alanı, Hamam, Gym Center, Mini Golf, Market ve 7/24 hizmet veren teknik servis sayesinde eşsiz manzara eşliğinde her türlü ihtiyacınıza karşılık bulabileceksiniz. Maldives Homes’un içerisinde toplamda 11 villa(2+1 ve 3+1 olmak üzere) ve 64 daire(1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere) bulunmaktadır. Maldives Homes’da bulunan villaların her biri kendi havuzuna sahip. Villalar ve daireler son teknoloji malzemelerden inşa edilmiş olup ısı ve ses izolasyonu, doğal bitki ve çiçek manzarası ile tasarlanmış bahçeler, tam kapasiteli klimalar gibi birçok özelliğe sahiptir. 5 yıl inşa garantisi de Cyprus Constructions tarafından sağlanmaktadır. Satış öncesi ve sonrasında her türlü destek site yönetim ofisi tarafından sağlanabilmektedir. Maldives Homes, dilediğiniz takdirde site yönetim ofisiyle irtibata geçmeniz halinde villa ya da dairenizi kiraya verme imkanını da sizlere sunmakta.  (MHA)