(7-05-2022... MHA) CTP Gençlik Örgütü, Gazimağusa’da Gençlik Festivali düzenlendi

CTP Gençlik Örgütü, Mağusa İlçesi'nde Venedik Sarayı’nda ‘Mağusa Gençlik Festivali’ düzenledi

Sokak hayvanlarına bağış yapmak için organize edilen etkinlikte, ilk olarak yerli genç üreticilerin ürünleri sergilendi ardından da çeşitli müzik grupları sahne aldı.

CTP Gençlik Örgütü etkinlik hakkında şu açıklamalara yer verdi:

“Bu şehirde yaşayan tek canlılar bizler değiliz. Hayvanların da canlıların olduğunu ve tıpkı biz insanlar gibi onlarında sağlıklı, temiz ve kaliteli bir hayat sürme hakları bulunduğunun unutulmamasını istiyoruz. Düzenlenen etkinlik onların da yaşam hakları olduğuna dair farkındalık yaratmak hem de elde edilen gelir ile sokak hayvanlarına bağış yapmak, şehrin farklı bölgelerine kulübeler, mama ve su kapları yerleştirmek için organize edildiğine değinildi”.

CTP Gençlik Örgütü, etkinliğin düzenlenmesinde maddi, manevi olarak katkı sağlayan 42 Cafe and Bar, Doğu Akdeniz üniversitesi (DAÜ), Major Group, Panayır Sweet and Treats, Elem Ice- cream, Aranır Elektrik ve Mühendislik, Cemer Su, Zişan Cafe, Oklavı ve Decimal Coffe’ye kuruluşlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

CTP Gençlik Örgütü, etkinlikte sahne alan Çorabımın Teki, Oto Pilot, Cihan Tunceli Band, Manavella, Aura ve Frangulli gruplarına teşekkür etti. (MHA)