Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında toplanan sosyal sorumluluk projelerine bir yenisi daha eklendi. DAÜ, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Anıl Kemal Kaya danışmanlığında ve Araştırma Görevlisi Mürüde Özen koordinatörlüğünde faaliyet gösteren Genesis IMC Ajansı tarafından hayvanlara yönelik anlamlı bir proje gerçekleştirildi.



Gazimağusa Belediyesi, Köpek Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki köpeklere, ihtiyaçları doğrultusunda bağış yapmak üzere kermes düzenlendi. Mağusa, Perşembe Pazarı’nda gerçekleştirilen kermeste, duyarlı İletişimciler, ikinci el eşya, çeşitli yiyecek ve içecek satışında bulundu. “Sevimli Dostlarımıza Siz de Destek Olun!” sloganıyla gerçekleştirilen etkinliğe bir çok duyarlı vatandaş destek olarak katkı sağladı. Gerçekleştirilen satışlar sonucunda, elde edilen gelirle, Rehabilitasyon Merkezinin ihtiyaçları doğrultusunda, köpekler için tasma ve mama alındı.Daha sonra, alınan mama ve tasmalar, Genesis IMC Ajans üyeleri tarafından Rehabilitasyon Merkezine teslim edildi.



Etkinlik sonunda, Genesis IMC Ajans Başkanı, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü, dördüncü sınıf öğrencisi Mustafa Gözlüklü, barınaklara yapılan bağışların oldukça önemli olduğunu belirterek hayvanlarla ilgilenmenin ve merkez çalışanlarına destek olmanın da gerekliliğine değindi. Gözlüklü, böylesi anlamlı bir güne imza attıkları için ve hayvanlar konusunda duyarlı bir proje gerçekleştirdikleri için ajansta gönüllü olarak görev yapan tüm arkadaşlarına teşekkürlerini iletti.