Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümünün çevre dostu hocaları ile öğrencileri, Gazimağusa’nın Gülseren Plajındaki atıkları temizleyerek örnek bir davranış sergilerken hem “challenge” hem de çekim konusunda pratik yaptı.



DAÜ İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bahire Özad, yaptıkları küçük çaplı araştırma sonucunda, temizlenmesi gereken birçok yer olduğunu ve bir yerden başlanması gerektiğini, bunun için de Gülseren Plajını seçtiklerini belirtti. Bu etkinlik kapsamında buradan toplanan çöpler, Gazimağusa Belediyesi araçlarına teslim edildi.



Öğrencilerle birlikte çevre temizliği konusunda farkındalık yaratarak çok yönlü bir etkinliğe imza atan DAÜ İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Bahire Özad, günümüzde sosyal medyada popüler olan “challenge” akımını öne çıkararak başka kurumlara da çevre temizliği konusunda önayak olmak istediklerini belirtti ve Gazimağusa Belediyesine desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu.