Ülkemizin hızlı bir şekilde yükselişe geçen ve adından sürekli bahsedilen inşaat şirketi Dems Construction’un merakla beklenen yeni projesi Majestic Luxury Villa kısa bir süre önce satışa sunuldu.

Proje hakkında bizlere bilgi veren Şirket Direktörü aynı zamanda inşaat mühendisi Süleyman Can ve Şirket ortağı ve Satış Direktörü Ozan Özdemir, Yeni Boğaziçi Eyva Restoran arkasında yapılacak projede 47 tane 5 tip villa bulunduğu 2+1, 3+1 ve 4+1 havuzlu havuzsuz seçenekler olduğunu söylediler. Projeyi yap sat şeklinde sıradan bir proje yerine insanların hayalinde kurduğu bir yaşam alanı olarak tasarladıklarını anlattılar. Projede tek katlı, iki katlı ve ikiz villa seçenekleri bulunmakta.

Projenin bir diğer göze çarpan özelliği ise villa çeşitlerindeki tüm yatak odalarında banyo, wc ve dolap odası olması. Her odayı otel konforunda düşünülen projede büyük yaşam alanları ve geniş bahçeler dikkat çekmekte.

Projenin satış hızını sorduğumuz Satış Direktörü Ozan Özdemir bize; satışa çıkalı henüz 2 ay olmasına rağmen projenin %30’unun satıldığını söyledi. Büyük metrekareler uygun fiyatlar politikasının çok olumlu bir şekilde geri dönüş aldığını söyledi. Şirket Direktörü Süleyman Can insanların villa alacağında önce bir Dems Construction’a gidip bakalım demesi için villalar tasarladıklarını söyledi. Majestic Projesinden sonra da çok daha lüks bir villa projesinin kapıda olduğunun da sinyalini verdi.