Şiddetli geçimsizlik nedeniyle sürekli olarak eşini darp eden ve eşi tarafından polise şikâyet edilen iki çocuk babası E. T. yine rahat durmadı ve 22.10.20 tarihinde saat 20.30 raddelerinde, telefonunu karıştırdığı gerekçesiyle 2 çocuk annesi eşini yine darp etti. 
Şikâyet üzerine tutuklanan zanlı bugün 23.10.20 tarihinde Gazimağusa kaza mahkemesinde ciddi darp suçlamasıyla yargıç huzuruna çıkarılarak yeniden teminata bağlandı.
Bugünkü duruşmada iddia makamı adına mahkemeye yemin altında şahadet veren PM İbrahim Çangaroğlu, zanlının 22.10.20 tarihinde saat 20.30 raddelerinde kendi ikametgâhları içerisinde telefonunu alıp karıştırdığı gerekçesiyle eşinin muhtelif yerlerine el ve ayakları ile vurmak suretiyle darp ettiğini söyledi. Şikâyet üzerine tutuklanan zanlının aleyhine getirilen suçlamayı kabul etmediğine ve daha öncede benzeri suçlardan teminata bağlandığına dikkat çeken tanık polis, KKTC vatandaşı olan zanlının bundan sonraki tahkikata etki etme olasılığı olmadığı cihetle teminata bağlanmasını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren kıdemli yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının ileride görülecek davasında hazır bulunmasını temin etmek maksadıyla KKTC haricine çıkışını men ederek 6000 TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı muteber bir şahsın imza edeceği 100 bin TL şahsi kefalet senedi karşılığı serbest kalması yönünde emir verdi.(MHA)