“Mağusa’nın Tarihsel Dokusu” konulu fotoğraf sergisi, dün akşam Gazimağusa Belediye Başkanı, Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Milletvekili Resmiye Canaltay ve Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş’ın da katılımı ile Gazimağusa Buğday Camii’nde açıldı.



Gazimağusa Belediyesi ile Yıltan Taşçı Akademi işbirliğinde akademinin Denklanşör Fotoğraf Atölyesi’nin I.Dönem öğrencilerinin “Mağusa’nın Tarihsel Dokusu” konulu fotoğraf sergisi Buğday Camii’nde açıldı. Etkinlikte konuşma gerçekleştiren Sanatçı Yıltan Taşçı, etkinliğe katılan herkese teşekkürlerini iletti.
Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter de yaptığı konuşmada, Gazimağusa Belediyesi olarak sanat ile ilgili her türlü projeye destek vermeye devam edeceklerini, projede emeği geçen herkese de teşekkürlerini iletti.
Ulusal Birlik Partisi Gazimağusa Milletvekili Resmiye Canaltay da, sanatın önemine dikkat çekerek; herkesin sanatçı olmayacağının altını çizdi.
Geçitkale Belediye Başkanı Hasan Öztaş da, Yıltan Taşçı’nın Mesarya’yı sanatla buluşturduğunu dile getirerek teşekkür etti.





Konuşmaların ardından, Yıltan Taşçı ve Erkan Dağlı’nın müzik dinletisi eşliğinde sergi gezildi. Sergi, 9 Şubat tarihine kadar gezilebilecek.