Önce Güzelyurt Öncü Güzelyurt diyen Sağlık Bilimleri Üniversitesinden Güzelyurt Halkına “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi”

KSTU Rektörlüğü, “ÖNCE GÜZELYURT, ÖNCÜ GÜZELYURT” Projesi kapsamında Güzelyurt’lu komşularına bir dizi ücretiz eğitimler verecek. 

Sırasıyla Uygulamalı Girişimcilik, Herkes İçin Spor, Dijital Medya, İlk Yardım ve Sanat Terapisi eğitimlerinin planlandığı projede ilk olarak Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilecek.

Kamu Destekleri, Finansal Okuryazarlık, Pazarlama Yönetimi, Satış Stratejileri ve İşletme Finansmanı konularının ele alınacağı Uygulamlı Girişimcilik Eğitimi bünyesinde hem alanında uzman öğretim üyeleri hem de başarılı girişimcilik öyküleri bulunan piyasa profesyonelleri eğitmenlik yapacak. 

Daha Mutlu ve Kalkınmış bir Güzelyurt’un inşası için 2016 yılından bu yana kesintisiz katma değerler sunan Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi, 60 yaş üstü Güzelyurtluların hayat boyu öğrenme faaliyetlerine öncülük etmek için “Tazelenme Üniversitesi” girişimlerinin başladığının müjdesini de verdi.

Eğitimlerle ilgili bilgi almak isteyen tüm komşularını Güzelyurt yerleşkesindeki Kurumsal İletişim Departmanı’na davet eden Üniversite Yönetimi, Mutlu Güzelyurt için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini dile getirdi.