(8.05.2023…..MHA…..) Mehmet Raif Koçak ve Şampiyon Melekler Anısına 1. Yüzme yarışı müsabakası bugün Fitplus Viapark Havuzunda yapıldı.

Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Feriha Yiğittürk şunları söyledi;

Bir iletişimci olarak normalde ne söylemem gerektiğini bilirim ama çocuklarımızın bu durumundan sonra ilk defa böyle bir organizasyonda yer alıyorum ve inanınki ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu organizasyonu düzenleyen GUCVER Su Sporları, BEYAZ Su Sporlar ve Lefkoşa Sanat&Spor Gelişim Derneğine teşekkürlerimi iletiyor ve çocuklarımıza başarılar diliyorum.

Feriha Yiğittürk ardından sözü iki çocuğunu kaybetmiş olan Ayşe Akın’a devretti. Ayşe Akın şunları söyledi;

Herkese merhabalar, spor adına toplanmış bulunduğumuz bugünde sporcu gençlerimiz adına böyle güzel bir organizasyon gerçekleştirdiği için üç spor kulübüne teşekkürlerimi iletiyorum. Tüm yarışacak sporcu çocuklarımıza da başarılar diliyorum. İnşallah böyle kötü günler adına yapılmış organizasyonlar olmadan da çocuklarımızı güzel yerlerde görmek ümidimiz. Herkese başarılar.

Ardından Sözü Alan GUCVER Su Sporları Kulübü Başkanı Mustafa Güçver ise şunları söyledi;

Gerçekten ne söyleyeceğimi bilemiyorum, çok anlamlı bir yarış yapıyoruz. Bu yarışta birlikte organize ettiğimiz dernekler olarak bu gençlerimize bir şeyler armağan etmek istedik. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizler yüzme camiası, spora gönül vermiş insanlar olarak çocuklarımızın sporla ilgili bütün branşlarda ne kadar iyi olduklarını gördük. Onların anısına söyleyebilecek çok fazla şey bulamıyorum. Gazimağusa’da buna benzer spor dalları gelişiyor ve gelişmeye de devam edecek. Buna benzer spor organizasyonları da düzenlemeye devam edeceğiz. Acılı anne ve babalarımıza da Allah sabırlar versin, tüm milletimizin başı saolsun derim, teşekkür ederim.

Mağusada yapılan bu organizasyona ilgi çok büyüktü.

Yarışmaya Güçver Su Sporları Kulübü, Beyaz Su Sporları Kulübü ve Lefkoşa Sanat ve Spor Derneği sporcuları katıldı.

26 seri yapılan yarışmaya yaklasik 100 yüzücü sporcu Mehmet Raif Koçak ve Şampiyon Melekler için kulaç attı.(MHA)

yüzme 8yüzme 7yüzme 6yüzme 5yüzme 4yüzme 3yüzme 2yüzme 1