9 Aralık Koç burcu yorumu
Ortaklı işlerinizde karar alırken zorlanıyor olabilirsiniz. Seçeneklerin fazla oluşu tercih yapmanızda güçlük çıkarıyor olabilir.

9 Aralık Boğa burcu yorumu
Günlük çalışmalarınızda kırılgan olabilirsiniz. Alınganlık yapacağınız her konuda içinize kapanmak yerine hislerinizi ifade etmeyi seçmelisiniz.

9 Aralık İkizler burcu yorumu
Çalışma ortamınızda gizli davranışlar sergilemek isteyebilirsiniz. Gizemin çekiciliğinden yararlanmayı düşünüyor olsanız da...

9 Aralık Yengeç burcu yorumu
Partnerinizle olan iletişiminizde güven sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Zihninizde hareket eden düşünceler sizleri ve ilişkinizi olumsuz etkileyecektir.

9 Aralık Aslan burcu yorumu
İç dünyanızda fırtınalar koparan bir gün içerisinde olabilirsiniz. Geçmiş anıların tekrar hatırlanması motivasyonunuzu oldukça düşürebilir.

9 Aralık Başak burcu yorumu
Finansal konularınızda duygusal hareket etmeniz sonucu kayıplar yaşayabilirsiniz.

9 Aralık Terazi burcu yorumu
Maddi olarak yatırım yaptığınız her enstrümanla aranızda bağ kuruyor olabilirsiniz. Maddi sizlerin seçimleri neticesinde orada yer alacaktır.

9 Aralık Akrep burcu yorumu
Yaşadığınız zaman da şifa arayışınız hep olumlu sonuçlanmıştır. Acılarınızı dönüştürmek için zamanı beklememelisiniz.

9 Aralık Yay burcu yorumu
Sosyal arkadaşlarınız sizlere davranışlarında değişiklik gösteriyor olabilir. Nedenini aramak için sorgulamalarınızı kendinize döndürmemelisiniz.

9 Aralık Oğlak burcu yorumu
Kariyer hayatınızda duygusal davranışlara yer vermiyor olabilirsiniz. Ekip arkadaşlarınız sizlere yaklaşırken korkuyor olabilir.

9 Aralık Kova burcu yorumu
Umutlarınızı yıkmak isteyen kişilere fırsat vermemelisiniz. Sizler için değerli olan insanlar sizlere aynı değerde yaklaşmıyor olabilir.

9 Aralık Balık burcu yorumu
Borçlarınızı yapılandırmak için adım atabilirsiniz. Ödeme kolaylığı olması sizleri yeni atılımlara sevk etmeden önce sorunları büyütmemeye odaklanmalısınız.