HARNUP FESTİVALİ FİNALİ YİNE GÜZELLİKLERİ İLE DOPDOLUYDU….

Tatlısu Belediyesi'nin Final Organizasyon işbirliği ile düzenlediği Harnup Festivali dün akşam güzel görüntüler ve etkinlikler ile son buldu.

Gece Tatlısu Belediyesi Halk Dansları topluluğu ve İzmir Yalı Dans kulübünün halk dansları gösterileri ile başladı. Sonra Cyprus Dans Of Fire'in gösterişli ateş şovu ile devam etti. Enver Ertaş’ın sihirli ve eğlenceli farklı gösterileri, Eğlencebaz Zenco'nun çocuklara ve büyüklere yönelik eğlenceli sunumları beğeni ve bol alkış alan etkinlikler arasındaydı.

Gecenin finalinde ise O ses Türkiye Esra Sezer ve grup Araf'ın bol düetli güzel konseriyle festival son buldu. Gece boyunca profesyonel makyaj sanatçısı Sahavet Aslan yine fırçasıyla festivali renklendirmeye devam etti.

      Tatlısu Belediye Başkanı Hayri Orçan gecede yaptığı konuşmada ise Belediye meclis üyelerine, çalışanlarına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.Yine kusursuz ve çok güzel bir organizasyon gerçekleştiren Final Organizasyon Direktörü Yıltan Tozakı'ya da ayrıca teşekkür etti. Gelecek yıl Harnup festivalinde yine görüşmek umudu ile diyerek sözlerini tamamladı.