Yeşili ve mavisiyle, kumu ve güneşiyle, yerli, yabancı çok sayıda insanı ağırlayan İskele Belediyesi Halk Plajı, üç gece, dört konsere ev sahipliği yaptı. İskele Belediyesi Yaz Şenlikleri 15-16-17 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen şenliklerde sahne alan hepsi yerli sanatçılarımız, deyim yerindeyse kulakların pasını sildi, İskele halkına ve misafirlerine bayram tadında üç gün geçirtti.

YAZ ŞENLİKLERİ AHMET EVAN KONSERİ İLE BAŞLADI

Iskele Belediyesi, salgınının bir nebze olsun kontrol altına alınmasıyla birlikte o çok özlenen eski günlere yavaş yavaş dönmeye başlıyor. İskele Belediyesi Festivalini bu yıl şenlik havasında, İskele Belediyesi Halk Plajı’na taşıdı. 15-16-17 Temmuz tarihleri arasında 3 gün sürecen Yaz Şenlikleri 15 Temmuz Cuma günü Ahmet Evan konseri ile başladı. Şarkıcı, seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşattı.

ŞENLİKLERİN İKİNCİ GÜNÜNDE İKİ KONSER YER ALDI

COV-R BAND VE RETRO ŞARKICILARININ KONSERİ BEĞENİYLE İZLENDİ

Pandemiden dolayı 3 yıldır yapamadığı festivalini, bu yıl yaz şenliği adı altında, İskele Belediyesi Halk Plajı’na taşıyan İskele Belediyesi Yaz Şenlikleri, ikinci gün olan 16 Temmuz Cumartesi, iki ayrı konseri, halkla buluşturdu. Sahneye ilk olarak Cov-r Band çıktı, ardından da Retro Çalgıcıları.

FİNAL KONSERİNİ GRUP FREKANS VERDİ

15 Temmuz’da başlayan ve 17 Temmuz’da son bulan Yaz Şenliklerinin final konserini ise Grup Frekans verdi. İskele Belediyesi Halk Plajı’nda gerçekleşen ve 3 gün süren şenlikler boyunca gerçekleşecek konserler ücretsiz izlenebildi. Yaz şenlikleri boyunca, Lunaparkın etrafına kurulan ve 18.00-01.00 saatleri arasında açık olan Bayram Panayı da ziyaret edildi.