Dördüncü Duvar Kültür ve Düşünce Derneği 2021-2023 yılı Genel Kurulu pandemi şartları çerçevesinde gerçekleştirildi.

Dernek başkanlığına derneğin kurucusu değerli Osman Bulun seçilirken, Asbaşkanlığa ise Ayşe Yükselir Burçel seçilmiştir. Yeni dönem yönetim kurulu, faal, denetleme kurulu ve disiplin kurulu üyeleri ise Fatma Mutlu, Ayşe Büyükoğlu, Berke Soğukpınar, Gizer Bulun, Öztekin Yeşilada, Mehmet Mutlu, Songül Salderay, Pembe Coşkun, Özge Özenen, Mustafa Yaşlı, Ahmet Yükselir, Eser Burçel, Mahmut Akmen, Mehmet Ağlarcan ve Ayten Akmen olmuştur.

Derneğin kurucusu ve başkanı Osman Bulun konuşmasında; yeniden başkanlığa laik görülmenin onuru ve duygusuyla teşekkürlerini arz ederken bu sezonu da laiki ile yerine getireceğinin sözünü verip, yeni yönetim kurulu arkadaşlarına görevlerinde  başarılar, herkese sağlık, mutluluk ve huzur diledi.

Yeni ve büyük bir proje olan "TELEF10" isimli sinema filminin de çekimlerine başlandığını söyleyen Bulun, bu zamana gelene kadar geçen süreçten bahsetti. Daha sonra film için gerekli ve ayrıntılı bilgiyi vermesi için sözü Asbaşkan Ayşe Yükselir'e verdi.

Yükselir, maddi manevi çok zorlu bir süreçten geçildiğini, pandemi koşullarına rağmen çok profesyonel şekilde ilerlediklerini dile getirdi. Filmin yapımcılığını üstelenen Blue Platform'un değerli görüntü yönetmeni Fuat Sözen ve yapımcı Şebnem Aydeniz'in çok büyük bir çalışma içerisinde olduklarını belirtirken, yakın zamanda çekimlerin tamamlanacağını vurguladı.