Lefke Belediyesi, 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçeye bağlı köylerde yaşlı vatandaşları ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, ziyaretlerde yaşlılarla bir araya gelinerek hem sohbet edildiği hem de talep ve sıkıntıların dinlendiği belirtildi.

Açıklamada, “18 - 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında, ilçemize bağlı köylerimizde kıymetli büyüklerimizi ziyaret ettik.

Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde yaşlılarımızla samimi sohbetler edip hem onların hatıralarını dinledik hem de talep ve sıkıntılarını not aldık. Birlikte geçirdiğimiz bu anlamlı anlarda yüzlerindeki tebessüm en büyük mutluluğumuz oldu.

Toplumumuzun hafızası olan tüm büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.