Kıb-Tek’ten yapılan açıklamaya göre, Orta Gerilim elektrik şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle Lefkoşa ve Girne bölgelerinde yer alan Boğazköy Futbol Sahası ile Kamacıoğlu bölgelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor.

Arızanın tespit edildiği ve onarım çalışmalarının başlatıldığı belirtilirken, elektrik enerjisinin yeniden verilmesinin 24 Ocak 2026 Cumartesi günü saat 13.00 olarak planlandığı bildirildi.

Açıklamada, çalışmaların seyrine bağlı olarak elektriğin belirtilen saatten daha erken ya da daha geç verilebileceği vurgulanarak, vatandaşların şebekede her an elektrik varmış gibi hareket etmelerinin önemle rica edildiği ifade edildi.

Detaylı bilgi için Kıb-Tek Çağrı Merkezi’nin 600 09 60 numaralı hattından veya www.kibtek.com adresinden bilgi alınabileceği kaydedildi.