51 yaşındaki İtalyan aristokrat, 2019'da bir akşam yemeğinde tanıştığı 35 yaşındaki sevgilisi için servet harcadı. Ancak daha sonra işler çirkinleşti ve çift mahkemelik oldu. İkili arasındaki son gelinen nokta ise tam anlamıyla şoke edici.İtalyan prens, kendisini yüz binlerce euro değerindeki hediyeler aldırmak için kullandığını iddia ettiği Belaruslu genç kız arkadaşına karşı yasal bir savaş başlattı.51 yaşındaki Prens Giacomo Bonanno di Linguaglossa, 2019'da bir akşam yemeğinde 35 yaşındaki Tanya Yashenko ile tanıştı ve ikili aşk yaşamaya başladı.İtalyan aristokrat, daha sonra onu Monte Carlo, Dubai ve Maldivler de dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki göz alıcı gezilere götürdüğünü iddia etti.

SEVGİLİSİ İÇİN SERVET HARCADI
Times'a göre, ona ayrıca 83 bin euro değerinde bir Mercedes, Roma'daki bir otelde 58 bin euro'luk hisse, pahalı mücevherler ve Roma'nın merkezinde bir daire kiralamasına yardımcı olmak için 18 bin euro verdi.İtalyan basınında çıkan haberlere göre, Yashenko, ilişkisinde mutsuz olmaya başladı ve geçen Mart ayında prense dava açarak kendisini takip etmekle suçladı.

UZMAN TARAF DEĞİŞTİRDİ 
Roma'nın yerel gazetelerinden biri olan Il Messaggero, Yashenko'nun kendisi adına ifade vermesi için bir psikiyatrist tuttuğunu, ancak uzmanın taraf değiştirdiğini ve şimdi kurbanın prens olduğunu ve Tanya'nın ondna faydalandığını yazdı.35 yaşındaki Belaruslu Tanya, "Linguaglossa'nın psikolojik kırılganlığından yararlandığı", ayrıca da prense "dürüst olmayan, sahte, hain, empatiden yoksun, vasat ve yalancı' olarak nitelendirdiği mesajlar gönderdiği iddia edildi.35 yaşındaki Belaruslu Tanya, "Linguaglossa'nın psikolojik kırılganlığından yararlandığı", ayrıca da prense "dürüst olmayan, sahte, hain, empatiden yoksun, vasat ve yalancı' olarak nitelendirdiği mesajlar gönderdiği iddia edildi.Devam eden hukuk mücadelesine rağmen çiftin Noel ve yılbaşını birlikte geçirdiği öğrenildi. Prens, Il Messaggero'ya Tanya'yı hala sevdiğini söyledi.