Gazimağusa Belediyesi’nin “ Mağusayı Dayanışma İyileştirecek”  sloganı ile başlattığı hasta karyolası, havalı yatak, tekerlekli sandalye ve yürüteç kampanyası çağrısına ilk yanıt Mağusalı iş insanları Gökçe ailesi tarafından geldi. Gökçe Medikal ve Garga Turizm adına Gazimağusa Belediyesi’ne daha önce hiç kullanılmamış, paketli halde 5 tekerlekli sandalye ile 2 yatak bağışında bulundu.

Gazimağusa Belediyesi’nin engelli, yatalak, yürümede güçlük çeken büyüklerimiz ve rahatsızlığı sebebiyle yatağa bağımlı olan vatandaşlar için başlattığı kampanyaya duyarsız kalmayarak bağışta bulunan Gökçe Medikal ve Garga Turizm adına Ramiz Gökçe, Muhterem Gökçe ve Ediz Gökçe Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay’a ziyarette bulundu. Duyarlı iş insanları Ramiz Gökçe, Muhterem Gökçe ve Ediz Gökçe bağışta bulundukları 5 tekerlekli sandalye ile 2 yatağı belediyeye teslim etti.

Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, “Mağusayı Dayanışma İyileştirecek” sloganı ile başlatılan yardım kampanyası çağrısına ilk cevap verenin Mağusalı iş insanları Gökçe ailesinden gelmesinin mutluluk verici olduğunu söyledi. Başkan Uluçay, tüm Mağusa halkı, belediye personeli ve İkinci Bahar Yaşam Kulübü üyeleri adına Ramiz Gökçe, Muhterem Gökçe ve Ediz Gökçe’ye teşekkür etti.

Bağışta bulunan Gökçe Medikal ve Garga Turizm adına konuşan Ramiz Gökçe’de ihtiyacı olan kent halkına katkıda bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Başkan Uluçay’ın seçim döneminde “Mağusayı Birlikte İyileştireceğiz” sloganı ile seçim kampanyasını yürüttüğünü anımsatan Gökçe, bu bağlamda başlatılan kampanya çağrısına cevap vermek istediklerini dile getirdi. Gökçe “İnşallah bu güzel bir başlangıç olur ve Mağusalı duyarlı iş insanlarına, vatandaşlara örnek olur” ifadelerini kullandı.