(30.09.2023…..MHA…..)Mağusa Suriçi Derneği'nin "HER ŞEY MAĞUSA İÇİN" diyerek sürdürdüğü cumartesi sohbetlerinin bu hafta ki konukları Mağusa Türk Gücü (MTG) Kulübüne yıllarca başkanlık yapmış Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu Ve Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt Oldu.

LOGOLUUU

Futbol kariyerinin ardından MTG Yönetimine katılarak kulübün başkanlığını üstlenen ve önemli hatıralar bırakan Derviş Eroğlu, söyleşide sporun birleştirici gücünden bahsederek MTG’nin geçmiş yıllarından, geçmişten beri vatandaşlara sağladığı sosyal ve kültürel alanları anlattı.

LOGOLU DERVİS

Koral Bozkurt ise günümüz MTG Başkanı olarak, kulübün gelecekteki kurumsallaşma hedeflerini ve projelerini anlattı. Bozkurt, MTG'nin sadece sporla sınırlı kalmayarak sosyal ve kültürel alanda da etkinlikler düzenleyerek Mağusa'nın gururu olduklarından ve Yeni Yönetim Kurulu ile birlikte belirledikleri yol haritası ile, MTG’nin başarılarını artırmayı ve hem MTG’nin adını hemde Mağusa’nın adını ulusal ve uluslararası platformlarda gururla duyurmayı amaçladıklarından bahsetti.(MHA)

LOGOLU-4