Döveç Group’un Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde, İskele bölgesine eğitim alanında yeni bir soluk getirecek olan Muharrem Döveç Ortaokulu'nun temel atma töreni, 23 Kasım günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Döveç Group iş birliği ile yürütülen bu prestijli proje, bölgenin eğitim altyapısına önemli bir katkı sağlayacak.

Döveç Group tarafından finanse edilen ve yaklaşık 75 Milyon TL bütçe ile hayata geçirilmesi hedeflenen Muharrem Döveç Ortaokulu, modern eğitim anlayışını ve ileri teknolojiyi bölgeye taşıyacak.

WhatsApp Image 2023-11-15 at 17.46.20

Tören, okulun ismini taşıyan Döveç Group’un kurucusu Muharrem Döveç’ in anısına olan saygıyı ifade ederek başlayacak.

Toplam 8 bin metrekarelik alana kurulacak olan okul, son teknoloji ile donatılacak ve İskele bölgesindeki eğitim kalitesini arttırarak önemli bir ihtiyacın giderilmesine katkı sağlayacak.

Bu özel okulun inşası, "Bir Okul da Sen Yap" kampanyasının bir parçası olarak, Döveç Group’un hizmet verdiği bölgelere değer katma vizyonunun bir göstergesi olarak hayata geçiriliyor.

Döveç Group Direktörü Burçin Döveç, projenin önemine vurgu yaparak, eğitim sektörüne yapılan bu katkının gençlerin geleceğini şekillendirmede büyük bir rol oynayacağını belirtti.

WhatsApp Image 2023-11-15 at 17.46.19

Burçin Döveç, bu anlamlı projenin, İskele'de yeni bir dönüm noktası olacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Döveç Group’tan yapılan açıklamada ise geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin en iyi eğitimi alması için atılan bu adımın, büyük bir onur ve mutluluk kaynağı olduğu belirtilirken, Muharrem Döveç Ortaokulu'nun temel atma törenine tüm halkımız davet edildi.

Döveç Group, bu projenin hayata geçmesi için gösterdiği çabadan ve İskele bölgesine katkıda bulunacak olmasından dolayı büyük bir gurur duyduğunu belirtti.